cudko1 30.04.09, 13:43 zakupiłam dziś taką książke - zakup nieplanowany przypadkowy w rossmanie. No jestem ciekawa czytałyście, oglądałyście film??? fajne?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudko1 czemu znowu nie chce mi się wkleić 30.04.09, 13:44 psia mać wrrrr. wklei ktora dobra kobita???? Odpowiedz Link
hellious Re: hmmmm ciekawe czy to ciekawe?? 30.04.09, 13:47 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1773566,2,1.html wyglada na ciekawe Odpowiedz Link
dlania Re: Zdjęcie 30.04.09, 13:48 Pewnie jakas taka powiaSTKA EROTYCZNA. tO JA WOLE PRAKTYKE NIZ TEORIĘ. Odpowiedz Link
cudko1 o nie dlania 30.04.09, 13:52 mylisz się, cudko ma wybór ale póki co pozostanie przy teorii to ma byc lajcikowa pozycja na dlugi łikend ooo Odpowiedz Link
cudko1 Re: DLANIA 30.04.09, 13:56 u mnie to nie dizała - no nie wychodzi i już, a już napewno nie ze wszystkimi zdjeciami obrazkami Odpowiedz Link
karra-mia Re: DLANIA 30.04.09, 13:57 mi ze wszystkimi tez nie, ale najczęściej to wina za długiego adresu, więc go skracam Odpowiedz Link
dlania Re: DLANIA 30.04.09, 14:06 Najpierw musisz klinknąc prawym na zdjęcie, a potem: "pokaz zdjęcie". I dopiero ten adres (kończący sie najczęściej na jpg) wstawiac miedzy te img z nawiasami Odpowiedz Link
cudko1 Re: DLANIA 30.04.09, 14:15 jak już Ci chyba pisałam dlania to u mnie fukcja pokaz obraz jest niepodświetlona/nieaktywna itp. nie da rady nie wiem o co chodzi. Aha dodam że jest tak w dwóch kompach - służbowym i moim osobistym laptoku Odpowiedz Link
karra-mia Re: hmmmm ciekawe czy to ciekawe?? 30.04.09, 13:52 film ten teraz w kinach daja, albo niedawno dawali film podobno fajny, książka na pewno lepsza Odpowiedz Link
mathiola Re: hmmmm ciekawe czy to ciekawe?? 30.04.09, 13:54 < książka na pewno lepsza Mój mąz tak mówił o "Pasji" Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: hmmmm ciekawe czy to ciekawe?? 30.04.09, 13:56 ale w kinach był "dziennik nimfomanki" a to jest "zdjęcie nimfomanki"... Czytaj, czytaj i nam opowiedz a miałyście kiedyś orgazm podczas czytania książki?? mi się raz zdarzyło na "11 minut" Coelho Trochę mi wstyd, no ale cóż ja poradzę? Odpowiedz Link
karra-mia Re: hmmmm ciekawe czy to ciekawe?? 30.04.09, 14:01 ja tam na tym zdjęciu widze dziennik nimfomanki ale może ja źle już widzę Odpowiedz Link
tabakierka2 masakra:( 30.04.09, 14:03 chyba się starzeję -> JA JUŻ ŹLE WIDZĘ oczywiście przeczytałam temat na górze, a nie na książce Odpowiedz Link
karra-mia Re: masakra:( 30.04.09, 14:07 taba starość nie radość, ale jak jeszcze naforum piszesz, to nie ma źle dobra lecę sprzątać chatę Odpowiedz Link
l.e.a Tabakierko 03.05.09, 10:27 Czytałam "11 minut" ale kura jaki fragment w książce tak Cię wzruszył Tabakierko pojąc nie mogę ? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: hmmmm ciekawe czy to ciekawe?? 30.04.09, 13:56 mathiola napisała: > < książka na pewno lepsza > > Mój mąz tak mówił o "Pasji" i jakąż miał racje pokolenia Ją czytają Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: hmmmm ciekawe czy to ciekawe?? 30.04.09, 14:08 Kiedys czytałam jakis dziennik nimfomanki, jakas Fanny Hill i inne takie. Lubie czasem. Tak jak filmy. Orgazm przy czytaniu? Tak, ale nie od czytania Odpowiedz Link
sebaga Re: hmmmm ciekawe czy to ciekawe?? 30.04.09, 14:35 książka fajna, oparta na faktach. Film też mi się podobał, choć arcydzięło to to nie jest. Taki lżejszy. Odpowiedz Link
pa.trycja Re: hmmmm ciekawe czy to ciekawe?? 30.04.09, 14:42 Mam to w pdfie na dysku jakby któraś chciała, zasnęłam na 10 stronie ))Takie sobie wg mnie. Odpowiedz Link
cudko1 przeczytałam 03.05.09, 08:56 ale nie wiem czy polecam... nie no przeczytać można, ale żeby to jakaś rewelacja była ot panienka pisze o sobie i swoim życiu i seksie aha no i niby o milości... nie ogólnie średnie... jak dla mnie łatwe proste i przyjemne bez głębszych refleksji Odpowiedz Link
wilma1970 Re: przeczytałam 03.05.09, 18:17 Książka jest beznadziejna - beznadziejna narracja, beznadziejna bohaterka, beznadziejny jej problem. Książka jest tak samo beznadziejna jak książki Ąlebeka (nie uczynię panu przyjemności i nie nauczę się pisać jego nazwiska, bo jest beznadziejny) - typu nihilistyczno-beznadzieistyczne "Możliwość wyspy" czy inne takie... Oceń recenzję. Czy jest przydatna? I love mankind; it's people I can't stand. (Linus Van Pelt) Odpowiedz Link