pina_colada88 09.05.09, 09:16 Ematka bez nas schodzi na psy. Pojawiły się już posty o fasolinkach, nicki typu mamulka-kubulka. No masakra A nasz emagielek nadal super I na dodatek płodny mocno we wątki jest Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Magielek :P 09.05.09, 09:21 Jakoś nie czuję się związana z ematką . Może dlatego, że ogólnie malutko się tam udzielam . Czasem coś poczytam i tyle . Emagiel lepsiejszy . Odpowiedz Link
babowa Re: Magielek :P 09.05.09, 09:28 pina w koncu to ematka wiec watki takie o fasolkach to nic dziwnego, a ,ze mamulka -kubulka to co? było słoneczko w balerinach, moze byc i mamulka-kubulka, nie? no Odpowiedz Link
aga9001 Re: Magielek :P 09.05.09, 09:41 Babowa fascynują mnie Twoje kurczaki z kura na przedzie A Ty Pina sie nie ekscytuj kuruj nogę -------------- <Pracoholizm zabija poczucie humoru > Odpowiedz Link
hellious Re: Magielek :P 09.05.09, 09:44 Ematka sie sztywna zrobila jak pal Azji Nuda tam. Odpowiedz Link
joanna266 a moze by tak... 09.05.09, 09:52 zarzucic na jematce jakis frywolny wąteczek.obaczymy co dziac sie bedziecos w stylu "jakiej firmy wibratory preferujecie?" albo "co sądzicie o seksie tantrycznym?" tudziez"czy zadzyło wam sie robic kupe w ekstremalnych warunkach?" mysle ze mogłoby to cos pomóc w tym usztywnieniu Odpowiedz Link
joanna266 dzieki alesio... 09.05.09, 09:56 za przypomnienie dlaczego juz praktycznie nie wypowiadam sie na ematce.czasem zerkne ale klawiatury to mi sie nawet wysuwac nie chce. Odpowiedz Link
hellious Re: dzieki alesio... 09.05.09, 09:58 przeniosa na...magla No bo gdzie indziej watki o wibratorach i sraniu w lesie jak nie tu? Odpowiedz Link
k_asia2 Re: dzieki alesio... 09.05.09, 10:01 napisalam na ematce raz i od razu przeniesiono watek nie zagladam od tamtego zasu strzelilam focha a co? Odpowiedz Link
renatar-d Re: Magielek :P 09.05.09, 10:46 Ja też na ematce tylko jeden post napisałam, i od razu przeniesiony. Noś kuźwa na ematce chyba matki przede wszystkim siedzą to się o spiralę zapytałam. I zaraz mnie przeniosły na zdrowie kobiety gdzie pies z kulawą nogą nie odpisał. Więcej juz o nic nie zapytałam. Odpowiedz Link