tabakierka2 13.05.09, 07:45 wiecie, znacie??? Ja byłam mega zaskoczona - dostaliśmy z mężolem zlecenie na takiż prezent cokolwiek byle z H.Montana a wszystko w zajebczystym różu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 aha 13.05.09, 07:45 i podstawowe pytanie - na czym polega fenomen H.Montana??? Odpowiedz Link
alesio23 Re: aha 13.05.09, 08:08 ja znam tylko z pudelka, ale wydaje mi się że to taka Brit dla dzisiejszych młodsych nastolatków. Taki wzórdo naśladowania, piękna, utalentowana i dziewica Odpowiedz Link
joanna266 aha 13.05.09, 08:15 kup peruke hany monatany.moja córka ma i jest niemiennie nia zachwycona.peruka jest swietnie wykonana do niej dołaczony jest mikrofon.chwila i masz hane na zywono pod warunkiem ze dziecko lubi spiewac. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: hannah montana:D 13.05.09, 08:51 wczoraj ale generalnie te wszystkie rzeczy są obleśne Sama kocham róż ( ale bardziej taki pudrowy),ale ten odcień to jakiś koszmar jest Co się podoba dzieciakom w tej hannie? to w ogóle jakiś serial czy cuś??? Odpowiedz Link
zocha16 Re: hannah montana:D 13.05.09, 08:53 kochana, to jest serial który leci na disney channel, a ostatnio nawet film w kinie. Nie wiem na czym polega fenomen, ale moja 9 latka jest jej fanką i ciagle po domu nosi perukę Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: hannah montana:D 13.05.09, 08:54 "nasza" komunistka ( ma teraz komunię, stąd ten prezent) też 9- latka podobno ma już koszulkę z Hanna i robi furorę w szkole ten film chyba strasznie głupi i cukierkowy,co? Odpowiedz Link
karra-mia Re: hannah montana:D 13.05.09, 08:57 no jak dla mnie to mądry to on nie jest, ale córa mojej koleżanki też ma hopla na jej punkcie, piórnik z hannah, koszulka z hannah, pudełko na skarby z hannah i tak można wymieniać i wymieniać Odpowiedz Link
zocha16 Re: hannah montana:D 13.05.09, 08:57 nawet nie, bo glądałam z nią kilka odcinków, czasem ma jakis pouczający morał. Teraz w smyku możesz kupić bardzo fajne ubrania z nią, super gatunkowe itp. Są dresy, bluzy, adidasy itp, ja widziałam super zestaw na lato, spodenko-spódniczka + koszulka na ramiaczka. Zajefajny, ale dosyc drogi. Odpowiedz Link
lineczkaa Re: hannah montana:D 13.05.09, 08:59 Przyznaj się po prostu, że zazdrość Cię zżera, bo za dziecka, to jedynie Bolek i Lolek na dzikim zachodzie w kinie, a na koszulce szczytem marzeń Espania 82 Odpowiedz Link
zocha16 Re: hannah montana:D 13.05.09, 09:02 no dokładnie, bo jak dzisiaj patrze na modę dziecięco-młodzieżową, to jak mówie córce, że za moich czasów to....to patrzy na mnie zdziwiona jak na idiotkę. a ja dobrze pamietam te chińskie sukieneczki kupowane hurtem jak tylko gdzieś rzucili Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: hannah montana:D 13.05.09, 09:04 zocha16 napisała: > a ja dobrze pamietam te chińskie > sukieneczki kupowane hurtem jak tylko gdzieś rzucili moja mama mi takich nie kupowała, bo miała na nie alergię kupowała w jakichś lumpikach ciuszki i przerabiała dla mnie, więc miałam prawdziwe levisy z dorosłych uszyte i koszulę flanelową Odpowiedz Link
zocha16 Re: hannah montana:D 13.05.09, 09:06 kochana, je jedyne dziewcze w rodzinie byłam, więc na koszule flanelowe patrzeć nie mogłam, bo zawsze dziedziczyłam po braciach. Jak patrzę na swoje zdjecia z dzieciństwa, to zawsze dżinsy lub ogrodiczki i do tego koszula flanelowa. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: hannah montana:D 13.05.09, 09:03 nie no, jak byłam dzieckiem to już Gumisie się pojawiłyja zbierałam naklejki z gum do żucia z Barbie ale była też guma Turbo z obrazkami samochodów i Donald z mikro-komiksami no i...UWAGA UWAGA OBNAŻAM SIĘ nosiłam koszulki z KELLY FAMILY!!!! szał ciał normalnie A bolka i lolka nie lubiłam, tak jak Krecika, Wilka i Zająca Jakoś mnie te bajki nie zachwycały jakoś szczególnie Odpowiedz Link
lineczkaa Re: hannah montana:D 13.05.09, 09:08 Pffff gówniara jak Śpiewająca Rodzina Prosiąt była na fali to ja się po stajniach ze stajennymi wycierałam . Ja też nie lubiłam Bolka i Lolka no ale nie było nic innego, a na film typu Koty czy F.Kruger to mnie wpuścić nie chcieli. Odpowiedz Link
beata985 Re: hannah montana:D 13.05.09, 15:37 hannah to u nas namber łan ale nie do przesady, wszystko ma swoje granice, chociaż zamówienie na perukę też juz padło. tabakierka2 napisała: > ten film chyba strasznie głupi i cukierkowy,co? mówisz o filmie czy o serialach??? ja byłam z córą w kinie i nie powiem świetnie się bawiłam, oglądam też czasami serial-na disney lub ostanio na you tubie i nie powiem też mnie śmieszy-ale trzeba go brać z dystansem a tego niestety 7-9latki czasami nie potrafią. wcale się nie dziwię opinii, ze serial głupi, pusty- tzn bohaterowie tegoż. koleżanka mojej córy właśnie dostała szlaban na ten serial, bo nie potrafiła oddzielić zycia od serialowej rzeczywistości-naśladowanie jej we wszystkim, malowanie....dzieci nie wiedzą,że serial wyśmiewa takie włąśnie puste głupie zachowanie. za to jej idolką jest Doda.......to juz chyba hanię wolę Odpowiedz Link
cudko1 Re: hannah montana:D 13.05.09, 08:57 a znam znam bo mam 10 letnią siostrzenicę więc u niej jest to na topie, prezenty z hannah monatana mile widziane ale od cicoi dostała bluzkę ino nie różową a czarną z nadrukiem hanny itp. A na czym poelga fenomem, a kto to wie, Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: hannah montana:D 13.05.09, 09:05 pierwsze widzę, pierwsze słyszę, ale do nastoletności córy mam jeszcze daleko, mam nadzieję, że dalej niż myślę, bo przerażona jestem tymi ichnimi fenomenami Odpowiedz Link
tabakierka2 eee...to już w pierwszych klasach 13.05.09, 09:09 podstawówki króluje Hannah montana masz piórniki torebki plecaki i wiele, wiele innych, w tym ciuchy, puzzle... Odpowiedz Link
czarnataka Re: hannah montana:D 13.05.09, 09:08 jak ja tej cyrus nie cierpię, na nerwy mi działa ta panna Odpowiedz Link
laura_23 Re: hannah montana:D 13.05.09, 10:23 ostatnio widziałam nawet jej prostownice do włosów z brylancikami taka słodka śmieszne.a w "daiszmanie" mają buty z napisem hannah montana ,bo wczoraj słyszałam jak jakaś typiara na cały sklep piszczała do koleżanki Odpowiedz Link
mearuless Re: hannah montana:D 13.05.09, 10:20 moja corka ma bzika na jej punkcie. osobiscie jej NIENAWIDZE ale nie ograniczam wolnosci olki niech oglada... wczoraj w smyku nabylam jej w smyku pokrowiec na komorke z HM w kolorze czarnym z fioletowym "pylem" byly tez torebki, plecaki, notesy- wszystko w stonowanych kolorach, bez rozu jedynie fiotel i czern. obok widzialam buty, tez da sie zniesc...nie wala po oczach lepsze niz HSM Odpowiedz Link
laura_23 Re: hannah montana:D 13.05.09, 10:28 nieno fajnie jest mieć takiego idola swojego.ja np kochałam ... Czarodziejke z Księżyca miałam wszystko co sie dało z nią puzzle ,ręczniki ,zeszyty ,magazyny ,komiksy ,filmy HaHaHa Odpowiedz Link
deela Re: hannah montana:D 13.05.09, 11:26 widzialam przypadkiem ze dwa odcinki JEZU JAKIE TO DEBILNE JEST to juz ALF mial 10x bardziej inteligentne teksty Odpowiedz Link
dlania Re: hannah montana:D 13.05.09, 19:20 Matko, jak ja sie ciesze, że moja 7-latka jeszcze na etapie kucyków pony... może jej tak zostanie, lepsze to niz Montana i Haj skul mjusikal. Odpowiedz Link
zoofka Re: hannah montana:D 13.05.09, 19:50 jak mnie to dziewuszysko wkurwia!!! samym wyglądem! nie wiem co to za gwiazdka, ale ciągle co wchodzę na pudla, to piszą o niej! bo to jest ta Miley jakaśtam tak? Wqrwiają mnie te ciągłe njusy o jej chłopakach i błonie dziewiczej. Co to kuźwa za gwiazda? strach mieć teraz nastolatkę wyżyłam się Odpowiedz Link