asiaiwona_1 13.05.09, 09:10 listonosz puka do was.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati.kowalska1 Re: mathiola i dlania 13.05.09, 09:53 asia, focha powinnaś strzelić, bo nie ma odpowiedzi (poza moją) w Twoim wątku Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mathiola i dlania 13.05.09, 09:59 no i po co tu przylazłaś. Ja biorę udział w konkursie na najnudniejszy wątek i chciałam wygrać puchar. A przez ciebie moje szanse maleją Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: mathiola i dlania 13.05.09, 10:02 ja chciałm prosić, zeby do mnie też zapukał..a wygrać ci aśka nie dam, wszędzie gdzie napiszesz, to odpowiem, bo ja w piątek napiszę coś nudnego i w łykend wygram puchar Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mathiola i dlania 13.05.09, 10:03 mathiola - dzięki matysiak - to ja przyznaję nagrodę, więc będę pilnie cie obserwować czy nie robisz żadnych przewałek. A poza tym jak ja wymyślę znowu jakiś temat jak w zeszły łikend o tym skitimie to nie dasz rady mnie przebić Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: mathiola i dlania 13.05.09, 10:04 będę upierdliwa do bólu, dużo czasu mam więc będę CIę śledzić i dopisywać się WSZĘDZIE tam, gdzie nikt inny nie będzie chciał i nie wygrasz Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: mathiola i dlania 13.05.09, 10:05 zmuszacie mnie żebym założyła drugie konto i pod innym nickiem coś nudnego napisała Odpowiedz Link