l.e.a 14.05.09, 09:02 Że przed kompem siedzicie to wiem ;P Ja w tej chwili pracuję czyli tłumaczę spoty reklamowe, jestem już zalogowana na wróżbach i czekam na klientów, zerkam na magla, a małż zajmuje się córeczką - sielanka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 czytam świadectwo Glorii 14.05.09, 09:03 docs.google.com/View?docid=dcqzqv9g_9fpqrtrc8 Odpowiedz Link
czarnataka Re: czytam świadectwo Glorii 14.05.09, 09:05 ja jestem w pracy, ale z racji tego, że dostałam wypowiedzenie, to lachę kładę na wszystko i gówno wielkie robię;P Sie siedzę więc na maglu i czytam duperele na necie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:04 Kawkę piję . I obmyslam co na obiad i co kupić . Odpowiedz Link
ajike Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:05 A ja siedzę przy kompie, czytam magla i jem śniadanie. A wszystko to robie w domu, bo kilka dni temu rzuciłam w diabły pracę! Odpowiedz Link
alesio23 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:06 pije kawe i się dnerewuje wszystkim jak codzień Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:07 ajike napisała: > bo kilka dni temu rzuciłam w diabły pracę! ooo....a czemuż? Odpowiedz Link
ajike Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:11 Bo mnie denerwowały wszelkie układy i podejście do pracy moich współpracowników z szefową na czele. Bo ja jak idę do pracy, to pracuję a nie opierdalam sie całymi dniami i potem narzekam że interes sie nie kręci. Opierdalać to ja sie wolę w domu. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:13 ajike napisała: > Bo mnie denerwowały wszelkie układy i podejście do pracy moich współpracowników > z szefową na czele. o, to chyba piszesz o mojej firmie a jak finansowo dasz radę? Stać Cię na "nie-pracowanie"? Odpowiedz Link
ajike Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:17 Na razie stać. Pisałam już w którymś wątku, że nie wiem skąd mój mążidealny bierze kasę , bo wydatki stałe mamy ogromne. Ale nic, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Rozpowiedziałm wśród znajomych, że szukam pracy i już za kilka dni idę na rozmowę. Zobaczymy co z tego będzie. Ja bym długo w domu nie wysiedziała. Chyba bym rozniosła wszystko wokół. Odpowiedz Link
cudko1 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:24 a moze on jak pinky_doo z towarzystwem różne dochodowe sprawy załatwia no i czemu taki mążidealny?? już raz pytałam ale mnie chyba olałaś Odpowiedz Link
ajike Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:33 Przepraszam, nie zauważyłam że pytałaś. Mążidealny dlatego, że uwielbia mi zwracać uwagę, że robię coś nie tak jak trzeba i jak tylko widzi że siedzę w necie to nosem zaczyna kręcić. Ale jak ja go przyłapię na tym, to oczywiście ściemnia jak może i wykręca sie wszelkimi możliwymi sposobami. A poza tym sprząta, gotuje, pierze, dzieckiem się zajmuje, robi zakupy, kupuje mi kwiaty i inne prezenty, znosi mój paskudny charakter i do tego pozwolił mi siedzieć pięć lat w domu, bo nie chciałam iść do pracy Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:35 ajike napisała: > i do tego pozwolił mi s > iedzieć pięć lat w domu, bo nie chciałam iść do pracy > Dobrze masz Babo z tym mężem i jeszcze kaskę skombinuje jak trzeba Odpowiedz Link
ajike Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:37 W dodatku mam świadomość, że inny by z moim charakterkiem nie wytrzymał, bo podła baba jestem. Odpowiedz Link
moofka Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:08 sprzatam, usypiam dziecko, robie kawe, z doskoku przysiadam Odpowiedz Link
she_she_06 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:10 dopiero co wylazlam z lozka, dziecko jeszcze spi, zaraz ide biegac a potem katowac sie 2h cwiczeniami. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:09 udaje ze pracuje. pytanie tylko do Lei Lea. caly czas mnie to meczy/niemeczy...nie dostalas mojego pytania czy wyszla taka ujowa wyszla odpowiedz w tym tarocie czy po prostu nie mialas ochoty mi go postawic? mam nadzieje ze nie jestem natretna z tym pytaniem Odpowiedz Link
l.e.a Pszczolaasia 14.05.09, 09:33 Dostałam maila ino lecę po kolei z mailami od dziewczyn i odpowiadam kolejno, zerknęłam w outlocka i widze,że nieskomplikowana jesteś i nie masz narazie wiele wymagań, więc się spodziewaj odpowiedzi w ciagu 30min Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczolaasia 14.05.09, 09:38 > Dostałam maila ino lecę po kolei z mailami od dziewczyn i odpowiadam > kolejno, zerknęłam w outlocka i widze,że nieskomplikowana jesteś i > nie masz narazie wiele wymagań, więc się spodziewaj odpowiedzi w > ciagu 30min > moze byc i nieskomplikowana sama siebie okreslilabym inaczej- jestesm szczesliwa moje inne marzenie ktore spedzalo mi sen z powiek sie spelnilo i zostalo ewentualnie tylko to ale moze byc i nieskomplikowana dzieki i co tu duzo kryc ulzylo mi...bo juz myslalam ze jakas smierc z kosa zobaczylas Odpowiedz Link
l.e.a Re: Pszczolaasia 14.05.09, 09:41 hehe nieskomplikowana w sensie, że nie masz zbyt wiele pytań słonko bo chyba źle skonstuowałam odpowiedź Odpowiedz Link
deela Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:10 ufarbowalam łeb na red i czekam az mi wyschnie (tej zracej farby nie odwaze sie suszarka dosuszac) potem smigam do arkadii dokupic reszte rzeczy kosmetyczno-aptecznych do porodu i dla dziecia a potem musze troche popracowac Odpowiedz Link
marcel444 Re: co teraz robicie ? 24.06.09, 20:09 gram sobie w IT Manager 3.Kumpel polecił wiec sprawdam o co kaman. Odpowiedz Link
hellious Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:12 ja pisze smsa mezowi, ze mam dosc ciagniecia tego zwiazku na plecach, sama. Wiec nie zdziwcie sie, jak znikne niedlugo na dlugo lub zawsze. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:14 hellious napisała: > ja pisze smsa mezowi, ze mam dosc ciagniecia tego zwiazku na plecach, sama. A coś się Wam nie układa??? Ty lepiej z nim pogadaj, a nie pisz mu SMSa Odpowiedz Link
hellious Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:15 Z nim sie nie da gadac. Ile razy chcialam, to wychodzi tak, ze tylko ja gadam, tylko ja mowie co mi nie pasuje a omn sie kurwa gapi w sciane. to niech zabiera to pudlo swoje ukochane i niech spierdala sie gapic w sciane do mamusi kurwa mac. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:18 no to jest szansa ze dotrze jak powiesz mu o co chodzi w prostych zolnierskich slowach. Odpowiedz Link
hellious Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:21 ja mam to juz w dupie. wiecznie wszystko moja wina a pan to by kurwa tylko siedzial i gral... dzis rano wqrwil sie ze gary stoja w zlewie,a jaka mial mine jak mu przypomnialam, ze zmywanie to jego obowiazek... Zwiazalam sie z gowniarzem, i chyba czas to naprawic. I nie mowie tu o szybkim kursie dorastania dla pana, bo juz nie mam ochoty tego reanimowac. Niech bierze komputerek na plecy i spada do mamusi. Tam mu nikt nie bedzie dupy zawracal zeby sie dzieckiem zajal, bedzie sobie mogl grac do usranej smierci. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:25 hm. to tu potrzeba widac wiekszego wstrzasu. oby Ci sie ulozylo. dobrych rad dawac nie bede bo nie wiem co dla Ciebie lepsze... sama wiesz co. trzymaj kurs i oby wyszlo Ci to na dobre. Odpowiedz Link
hellious Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:28 Ja juz mam gdzies te wstrzasy, obiecanki, sranki bo to wszystko jest nic nie warte. to malzenstwo jest nic nie warte i tu juz nie ma czego ratowac chyba... On nie przejawia takiej woli, a ja sama co moge? Gowno. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:31 hmm.... No to klops a kochasz go jeszcze? Odpowiedz Link
hellious Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:33 Nie wiem... kogo tu kochac? kukle przed monitorem? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:34 no macie fajnego synka takze calkiem nic nie warte to pewno nie jest. ale masz rajt sama nic nie zrobisz. tu trzeba niestety dobrej woli dwoch stron. spakuj go i niech wypierdala. albo niech sie sam spakuje. nie zrobi tego zapewne wiec bedziesz musiala sama to zrobic. powiemci w tajemnicy ze moja siostra tak zrobila. spakowala mojego "kochanego" szwagra i kazala mu wypierdalac. od razu mu chciala wielokrotnie przekazac swoimi uwagami. blyskawicznie. jakby jakas swiatlosc nastala i sie odblokowal chlopina. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:42 od razu > mu chciala wielokrotnie przekazac swoimi uwagami. blyskawicznie. jakby jakas > swiatlosc nastala i sie odblokowal chlopina. ooo tu mi wcielo....tam mialo byc jeszcze ze od razu mu sie rozjasnilo to co....i dalej jak w tekscie. > Odpowiedz Link
hellious Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:46 Szczerze mowiac, mi juz chyba nie zalezy na tym, zeby mu sie cos rozjasnialo. Nie dorosl do zalozenia rodziny,a ja nie mam ochoty miec dwoje dzieci w domu. Wiecie, ze on nie ma czasu sie nawet z dzieckiem pobawic? Anoi czasu ani ochoty. bo gra jest wazniejsza. A potem sie dziwi ze dziecko ma go w dupie i do moich nog sie klei... Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 10:03 hellious napisała: > > Wiecie, ze on nie ma czasu sie nawet z dzieckiem pobawic? Anoi czasu ani ochoty > . > bo gra jest wazniejsza. wiem, kochana, kiedyś pisałaś Bardzo mi przykro, że tak się sprawy niefajnie układają Jak długo jesteście razem/małżeństwem? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 11:47 no to się znaliście wcześniej. Też taki był, czy oszalał? Odpowiedz Link
teqilaa Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 11:56 Hell, jakbym czytała siebie sprzed kilku lat...zaczeło dopiero sie zmieniac jak w końcu nie dałam już rady i powiedziałam albo rodzina albo wypierdolka. ale3 zanim do tego doszło męczyłam sie dłuuuugo i załuje ż enie zdecydowałam sie wczesniej postawic sprawy na ostrzu noża, moja męka nie trwałaby tak długo. Małz dojrzał, zmienił priorytety. oczywiście nie trwało to miesiąc, tylko trwa nadal nieprzerwanie od prawie trzech lat...ale po tych latach moge powiedziec że dobrze mi z nim. Trzy lata temu byłam na 99% zdecydowana na rozstanie. U ludzi uzalweznionych (on jest uzalezniony) tylko postawieni esprawy ostro moze wywołac jakakolwiek reakcję. Jesli jej nie bedzie to znaczy że miałas racje wystawiajc mu walizy. Kuuurwa jak dobrze ze mam to za soba, nawet nie chce tamtych lat wspominac!!!!! Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:20 To mu list napisz, ale nie SMS albo pomajstruj w tym TV, coby już nie oglądał no, co? zepsuł się, a kaski na nowy niet Odpowiedz Link
setia Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:14 właśnie wyprawiłam starszą córkę do przedszkola, ubieram i karmię młodszą, suszę i układam włosy (swoje), kończę śniadanie, wprowadzam ostatnie poprawki do pracy i szykuję się, żeby ją zaraz zawieźć, no i podczytuję emagiel. Odpowiedz Link
endi100 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:23 Śniadanie zjadłam, teraz piję kawę i obmyślam mój nowy plan na życie zawodowe Kurcze, no.... nie wiem, cykam się tarota, ale może niebawem się zdecyduję. Odpowiedz Link
majmajka Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:20 Szukam butow od Helious i kosmetykow z Avonu na Allegro. Mlody nie idzie do przedszkola, bo go gardelko bolalo...W co nie wierze, poprostu chodzic nie chce. Mloda ma na 11. Chlop mi kladzie plytki, wczesniej musialam go tu przywiesc. ps. Moze i tego mojego syna i to gardlo boli, bo teraz mowi, ze go brzuch boli. Odpowiedz Link
karra-mia Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:22 piję kawę i od czasu do czasu spoglądam co młody majstruje Odpowiedz Link
alexandra74 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:24 siedze w robocie i improwizuję kręci mi się w głowie, ogólnie dynia ćmi. Na piwie się wczoraj niestety nie skończyło. Odpowiedz Link
margotka28 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:27 Lea to ty wróżka jesteś? Coś mi się o uszy obiło, ale myślałam, że sobie jaja robisz A w jaki sposób można od ciebie wróżbę dostać? Bo ja jestem na rozdrożu pracowym i mam dylematy. Odpowiedz Link
babsee Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:32 Wkurzam sie maxymalnie bo przed chwilą zadzownilam do skarobowki co ze zwrotem i paniusia powiedziala,ze nawet PIT sprawdzony nie jest!!!!! mijaja 2,5 mies a oni nawet nie sprzawdzili...a ja tak czekam na tą kase.zasrańcy. Dziecię ze mną w domu,bo po szpitalu musi siedziec na chacie i zaczyna mnie lekko wkurzac bo ją nosi bo calym domu i robi sie upierdliwa. Generalnie widze ze mnie wszystko wkurza. Odpowiedz Link
babsee Re: L.e.a 14.05.09, 09:34 czy ty masz cala wyprawke dla corci?mialam pisac na priva ale tu zapytam.Bo mi zostalo troszke po corci,taki worek spory,od rozmiaru 62-68 do roczku. Odpowiedz Link
dragica Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:35 Zajmuje sie Mloda,tlumacze i jednoczesnie siedze w sieciTylko Mloda cos nie bardzo chce wspolpracowac Odpowiedz Link
e.logan Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:36 Siedze i sie wsciekam.O co ..? 1.Nie wiem 2.ze nie wyspana 3.ze nie wiem czy dziecko boli gardlo czy. 4. o musztre jaka mi zrobil pomiedzy 24-2,30 5. o pesymistyczne nastawienie(czyt. czekam na nieszczescie b o dlugo nic sie nei zawalilo) 6.ze nie wiem czy M wraca dzis czy jutro. 7. o nieszczesrosc sasiadki z prawej Musze sobie poplakac moze mi minie. - ) Odpowiedz Link
tabakierka2 Rycz mała, rycz;) 14.05.09, 09:41 my Cię utulimy i Ci podamy i przytulimy i republika.pl/blog_zz_3506980/4130071/tr/usmiech_w_piwie.jpg" border="0" alt="republika.pl/blog_zz_3506980/4130071/tr/usmiech_w_piwie.jpg"> i się tak uśmiechniesz Odpowiedz Link
e-jasmina Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:40 w pracy siedzę i zerkam do was, l.e.a. wysłałam ci e-mail Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 09:48 kawkę piję, na dziecia spoglądam, serial ściągam i oglądam i co jakiś czas zerkam na magla Odpowiedz Link
semida Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 11:58 Teoretycznie robię pracę z ergonomii i historii wychowania.Praktycznie siedzę na emaglu,wsłuchuję się w mój warczący komp i myślę kto mi ten syf w domu postprząta Odpowiedz Link
teqilaa Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 11:58 udaje że pracuję szef narazie sie nie kapnał że w necie siedze i zbijam baki Odpowiedz Link
demonii.larua Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 12:09 Gotuję makarona, przeglądam maile, obrabiam zdjęcia i palę fajka Odpowiedz Link
kocicca73 Re: co teraz robicie ? 14.05.09, 12:12 siedzę na emaglu i się wkurwiam bo czekam az mój szanowny małżonek skończy życie towarzyskie z kolegami w kuchni i będziemy mogli pojechac do przedszkola by sprawdzic czy mały się dostał( do dwóch się nie dostał, teraz tylko to trzecie, ostatnie zostało do sprawdzenia),muszę też na obiad coś kupi a ten gada, gada, gada... wkurw na męża widzę dziś permanentny.... Odpowiedz Link
annabetka Re: co teraz robicie ? 24.06.09, 22:21 Lea ...bo ja spóźniona i zacofana gdzie ty masz tą stronę z wróżbami? Płaci się ,ile i jak? Może bym tam zajrzała Odpowiedz Link
annabetka Re: co teraz robicie ? 24.06.09, 22:24 Aaaaaa!sorki Lea! Już wszystko doczytałam z Twojej sygnaturki,przepraszam za moje zamotanie ale ciut nerwa mam i dlatego. Odpowiedz Link