beata985 16.05.09, 13:05 dziasiaj poszłam na targ iiiiii......są......nie powstrzymałam się.....ale ta cena 12,-powalająca. dzisiaj będę się delektować a za tydzien może dwa...z bitą smietaną, musy, z cukrem śmietaną +krakersy itp itd.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: marzyłam o nich od 2 tygodni-truskawki- 16.05.09, 13:07 ja tez chce.zwłaszcza taka paciaje ze smietana i cukrem. Odpowiedz Link
dlania Re: marzyłam o nich od 2 tygodni-truskawki- 16.05.09, 13:07 Ja na razie tylko wąchałam - dzieci jagły Klasyczna matka polka ze mnie))) Odpowiedz Link
zocha16 dlania 16.05.09, 13:37 ja podobnie, jakieś 2 tygodnie temu dzieci się narzarły a ja tylko tylko wąchcałam i wyjadałam resztki po synu zanim moja córka to zrobiła Odpowiedz Link
dlania Re: dlania 16.05.09, 13:52 Ale pachniały pieknie A co by zrobił w takiej sytuacji kochany tatuś? Oczywiście zeżarłby największa porcje - zocha, musimy potrenowac egoizm) Odpowiedz Link
karra-mia Re: dlania 16.05.09, 22:29 dlania a da się??? mój mąż pożarł całą czekoladę, nawet się nie spytał, czy kto chce, wyszedł z założenia, że młody tyle nie może jeść czekolady, a ja nie będę chciała Odpowiedz Link
olinka20 Re: marzyłam o nich od 2 tygodni-truskawki- 16.05.09, 13:26 Ja juz w poniedziałek zakupilam, u nas sa po 9 zł Mmmmmmm, zrobiłam koktajl a dzsiaj mam szampana do truskawek... Odpowiedz Link
buzka25 Re: marzyłam o nich od 2 tygodni-truskawki- 16.05.09, 13:40 u nas po 15 zl za kg, ale wczoraj kupiłam pol kilo i zezarlam na kolacje, wszytsko!!!, no 3 młodziak zjadł, a małz moze z 2, hweheheh,za jakis miesiac moze bede miec swoje na ogrodku Odpowiedz Link
esofik Re: marzyłam o nich od 2 tygodni-truskawki- 16.05.09, 13:39 nie lubię Was paskudy ja niestety mam przez cały rok ale takie marketowe. Nawet w sezonie są ze szklarni Odpowiedz Link
mamaivcia Re: marzyłam o nich od 2 tygodni-truskawki- 16.05.09, 13:54 ale mi smaka narobiłyście Odpowiedz Link
madziamamula Re: marzyłam o nich od 2 tygodni-truskawki- 16.05.09, 14:06 żrę codziennie od tygodnia... nie umiem się opanowac jak widzę truskawki, każdy dzień z nimi jest na wagę złota Odpowiedz Link
wilma1970 Re: marzyłam o nich od 2 tygodni-truskawki- 16.05.09, 14:25 Właśnie kupiłam pierwsze truskawki! Kooocham jeść, pić koktajle... Nie cierpię kiedy karmienie małych dzieci piersią przypada mi na okres truskawkowy. Muszę się wtedy mocno ograniczać i to przykre. Ale teraz ani nie jestem w ciąży ani nie karmię pasożyta! Hurra! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: marzyłam o nich od 2 tygodni-truskawki- 16.05.09, 14:48 to dzięki za info. Bo ja ostatnio to takimi hiszpańskimi się żywiłam. Ale to nie to samo co nasze polskie. Lecę więc w poniedziałek na rynek i kupuję. A jak już będą w normalnej cenie to będę dżemy truskawkowe robiła. No i uwielbiam takie rozgniecione ze śmietaną i cukrem Odpowiedz Link
kuzynkakrzysia Re: marzyłam o nich od 2 tygodni-truskawki- 16.05.09, 16:01 u mnie są po 15 zł ale kupiłam 2 kg. Niezbyt mi podchodziły, mało słodkie były. Odpowiedz Link
doral2 Re: marzyłam o nich od 2 tygodni-truskawki- 16.05.09, 20:26 truskawki, je je je je!! Odpowiedz Link
bernimy Re: marzyłam o nich od 2 tygodni-truskawki- 17.05.09, 11:46 To my podjadamy od jakiegoś czasu, w tych pojemnikach po 250g, wiem, że nie polskie, ale czasem naprawdę dobre. Dużo nie, bo my pożeracze wszelakich owoców, więc jednych dużo nie musimy Odpowiedz Link
ceres9 Re: marzyłam o nich od 2 tygodni-truskawki- 17.05.09, 12:42 12?u mnie 15 zeta.sa ogromne-takie truskawko-mutanty.ja narazie podziekuje,poczekam az beda normalne,w miare ofkozz. Odpowiedz Link
setia Re: marzyłam o nich od 2 tygodni-truskawki- 17.05.09, 17:36 dziękuje, poczekam na sezon, bo na targu to na razie chińskie. ale dobrze, że pojawił się wątek, bo mam jeszcze kilka paczek z ub roku, mrożonych- idę rozmrożę, bo trzeba je dojeść przed sezonem. Odpowiedz Link