mantha 29.05.09, 11:31 bo jakos mi glupio tak po prostu zaczac uczestniczyc... udzielalam sie na roznych matko-dzieciowych forach, ale te jakos wyraznie przypadlo mi do gustu od pierwszego spojrzenia. Pozdrawiam w ten 'cudny' deszczowy dzien, dobrze chociaz ze piatek... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva_mendez Re: Przywitac sie chcialam 29.05.09, 11:32 joł ! u mnie nie pada ale wieje i słonce wylazło... Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: Przywitac sie chcialam 29.05.09, 11:34 eeee.....ten...no....ale stawiasz cosik czy tak na sucho przybywasz? Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Przywitac sie chcialam 29.05.09, 11:36 stawiaj, stawiaj, my tu patologia i pijemy od rana! Odpowiedz Link
margerytka69 Re: Przywitac sie chcialam 29.05.09, 11:42 to się przedstaw: wiek waga stan cywilny rozmiar ilość dzieci ilość kochanków no i ja lubię piwo z kolą... Odpowiedz Link
joanna266 margerytko:-) 29.05.09, 11:44 mam pytanko69 to twoja ulubiona pozycja?bo tak mi sie skojarzyło:- ) Odpowiedz Link
margerytka69 Re: margerytko:-) 29.05.09, 12:08 > mam pytanko69 to twoja ulubiona pozycja?bo tak mi sie skojarzyło:- > ) he he głodnemu chleb na myśli Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Przywitac sie chcialam 29.05.09, 11:45 margerytka69 napisała: > to się przedstaw: > wiek > waga > stan cywilny > rozmiar > ilość dzieci > ilość kochanków No i czy któryś żonaty Odpowiedz Link
mantha Re: Przywitac sie chcialam 29.05.09, 11:51 wiek - tu macz waga - toże stan cywilny - na stanie gach rozmiar - rozciągnięte M ilość dzieci - 1 sztuka ilość kochanków - nie moge zliczyc (patrz pkt 1 - pamiec szwankuje Stawiam do wyboru: miód pitny piastowski, gorzałkę z jaszczurką nieżywą w butelce, samogon, wino z mlecza!!, beherovke, wyborowa, albo krolewskie - czym chata bogata.... Odpowiedz Link
deprim6 Re: Przywitac sie chcialam 29.05.09, 11:54 to ja stawiam drożdzówki właśnie kupiłam i sernik. Mam katar kaszle okrutnie od tygodnia ten stan wczoraj do 2 w nocy kaszlałam aż sie spociłam i poppłakałam 2 syropy wypite i nic kurcze nie wytrzymam. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Przywitac sie chcialam 29.05.09, 11:58 deprim6 napisała: > to ja stawiam drożdzówki właśnie kupiłam i sernik. > Sama byś upiekła Babo, a nie nas tu kupnymi częstujesz Odpowiedz Link
deprim6 Re: Przywitac sie chcialam 29.05.09, 12:00 ale mam dobra wymówke bo pikarnik nam sie popsuł hihihihihi wiec albo kupny albo wcale na co sie decydujesz?? hihihi Odpowiedz Link
bernimy Re: Przywitac sie chcialam 29.05.09, 11:58 Skrót CV do przyjęcia Jeszcze tylko kawką poczęstuj, bo paskudziasta pogoda i będzie super Odpowiedz Link
ajike Re: Przywitac sie chcialam 29.05.09, 12:04 Witam Ale następnym razem to kawę poproszę na początku wątku Odpowiedz Link
deela Re: Przywitac sie chcialam 29.05.09, 12:04 bry u mnie przerwa miedzy jedna ulewa a druga Odpowiedz Link
ez-aw Re: Przywitac sie chcialam 29.05.09, 12:11 Witam, rozgość się. Poproszę kawkę, a na wieczorek piwo ps. U mnie obecnie bez deszczu Odpowiedz Link
mantha Re: Przywitac sie chcialam 29.05.09, 12:26 Czuje sie przywitana i rozgoszczona w opisie forum wyraznie jest mowa o wódce, wiec wczulam sie w klimat, moze rzecz jasna byc i kawa, ale tylko z fusami co by na piling cialka zostalo Odpowiedz Link