slimakpokazrogi 01.06.09, 06:41 Z okazji tego wyjątkowego dnia życzę abyśmy się umiały bawić jak dzieci śmiać jak dzieci cieszyć jak dzieci i aby nam nasze dzieci nie wchodziły na głowę! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_warka Re: DZIEŃ DZIECKA 01.06.09, 07:30 i jeszcze,żeby nasze dzieci miały bogatych rodziców Odpowiedz Link
bernimy Re: DZIEŃ DZIECKA 01.06.09, 08:30 Dziękuję i życzę tego samego oraz bardzo szczęśliwego dzieciństwa naszym dzieciom, bo mamusie mają najlepsze pod słońcem Ślimaczku, dzięki za maila A gdzie streszczenie weekandu? Pamiętasz, że mnie nie było i jak mam się dowiedzieć co było? Masz już? O to dobrze, to dawaj i poczytam sobie i nie tylko ja Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: DZIEŃ DZIECKA 01.06.09, 08:45 Właśnie przed chwilą wygrzebałam w necie: Dzisiejsze nieśmiałe dziecko, to to, z którego wczoraj się śmialiśmy. Dzisiejsze okrutne dziecko, to to, które wczoraj biliśmy. Dzisiejsze dziecko, które oszukuje, to to, w które wczoraj nie wierzyliśmy. Dzisiejsze zbuntowane dziecko, to to, nad którym się wczoraj znęcaliśmy. Dzisiejsze zakochane dziecko, to to, które wczoraj pieściliśmy. Dzisiejsze roztropne dziecko, to to, któremu wczoraj dodawaliśmy otuchy. Dzisiejsze serdeczne dziecko, to to, któremu wczoraj okazawaliśmy miłość. Dzisiejsze mądre dziecko, to to, które wczoraj wychowaliśmy. Dzisiejsze wyrozumiałe dziecko, to to, któremu wczoraj przebaczyliśmy. Dzisiejszy człowiek, który żyje miłością i pięknem, to dziecko, które wczoraj żyło radością. Ronald Russell Byśmy umiały naszym dzieciom wskazać właściwą drogę życzę wam i sobie ich dniu. Odpowiedz Link