asiaiwona_1 02.06.09, 08:34 Mam wiadomość - dla tych co mnie lubią dobrą, a dla tych co mnie nie lubią złą Wróciłam Pan doktor mąź naprawił kompa. Niestety nadal nie chcą się przywrócić dane na dysku. Ale na foruma wchodzić mogę. Więc znowy będę was męczć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: łelkam bek 02.06.09, 08:37 Witaj! Kto mógłby Cię nie lubić? I za co? Za to, że zrobiłaś streszczenia, no co Ty??? Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: łelkam bek 02.06.09, 08:44 no witaj, mam nadzieję że w tym tygodniu zrobisz streszczenie i nikt się nie będzie czepiał mnie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: łelkam bek 02.06.09, 08:46 ślimaczku, właśnie przeglądam wątki z tych 2 dni i nie mogę znależć twojego stresczenia Odpowiedz Link
ez-aw Re: łelkam bek 02.06.09, 09:25 Super że jesteś Czyli widzimy się na czacie wieczorem? Tam też możesz wchodzić? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: łelkam bek 02.06.09, 09:27 oj czata jeszcze ni wypróbowywałam. Zaraz sprawdzę... ale jaby co to małźa kompa wezmę, bo on będzi dalej mój naprawiał. Więc do zobaczenia na czacie Odpowiedz Link