Chciałam podzielić się tą informacją z wami, przepraszam, jeśli kogoś tym tematem zdołuję lub zdenerwuję.
Muszę się uczyć do egzaminów w pracy ale nie mogę się skoncentrować. Cały czas o tym myślę. Dziś dowiedziałam się, że moją koleżankę zdradza mąż a ona o tym wie. Wiem , wiem temat był wałkowany sto razy ale jakoś w moim gronie ten temat był nieobecny. A tu masz Ci los. Dziewczyna 38 lat, dwójka już prawie dorosłych dzieci i mąż kutas. Ni on ładny ni zgrabny

, ni przystojny a co miesiąc ma nową kochankę.
Moja koleżanka znalazła w ich wspólnym mieszkaniu płytę dvd jak on gździ jakąś kobietę, wyobrażacie sobie?! Koleś jest albo tak głupi albo tak inteligentny i myślał, że ona po obejrzeniu tego wniesie pozew o rozwód. NIe wiem co chciał osiągnąć ale ona o wszystkim wie i nie zamierza go zostawić. ROzpiła się dziewczyna

, pije bo on ją zdradza a on ją zdradza ,bo ona pije. Żałosne. Wygoniłam ją do roboty bo siedziała w domu i nic nie robiła. Do głowy dostawała. Pracuje, zyskała trochę szacunku w oczach męża to ten znów ma jakąs laskę. Wiecie, że ta jego kochanka dzwoniła do niego na kom, odebrała moja koleżanka bo on był w łazience a ta druga wdała się z nią w dyskusję i powiedziała o wszystkim?! Że go kocha, że jeszcze zobaczą z kim on będzie, że on ją też kocha i takie pierdoły. Raz nawet odebrała ich córka kom. a kochanka zwyzywała córkę o kurew. Może myślała, ze odebrała żona?! Dzieci cierpią, żona cierpi- zapija się w trupa. A ON kutas bawi się świetnie

. Dlaczego tak jest, dlaczego mężczyźni są tacy? NIe rozumiem. Ona od niego nie odejdzie, jest zbyt słaba psychicznie. NIe chodzi o sferę finansową, w tym jest zabezpieczona. Mieszkanie stoi na nią, ma pracę ale i bogatych rodziców. Ona twierdzi, że go kocha i z nim będzie i kurwa koniec. On przyjeżdza do domu na weekend, pobzyka ją, pobajeruje, ze będzie dobrze a później i tak robi to samo. Nie, ja wysiadam! Chyba nie powinnam się w to angażować, tylko zastanawia mnie fakt, jak tak można?

KOleś wyzuty z ludzkich uczuć, myśli "dolną" główką.Zabiła bym zdrajcę na jej miejscu

. Dziękuję za wysłuchanie.