Dodaj do ulubionych

cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo :)

09.06.09, 15:09
nie wczytuje sie ostatnio za bardzo w magla ale dzis przysiadłam i
odkryłam -cosa nostre

toż to jak ematkowa lipcowasmile

najmadrzejsza i najdoskonalsza i ogólnie światowa i na czasie
taki przerywnik w naszej ogólnej wazelinietongue_out

a w ogóle lipcowa w wydaniu maglowym jest jakas zwyczajniejsza i
ogólnie do przełknieciabig_grin
ale myśle , ze hormony rzadzą póki co i po urodzeniu bachora lipcowa
wróci do formy ?

ponoć królowa jest tylko jedna i która którą usadzi?tongue_out
a może całkiem sie zaprzyjaźnią?

taki na dzień dzisiejszy mam dylemat, czuję juz wakacje jakby co big_grin
Obserwuj wątek
    • alexandra74 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:13
      a ja porównałam obydwie panie tylko przy podobnym podejściu do
      wierności małżeńskiej czy partnerskiej.
    • maria.ludwika Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:14
      Lipcowa jest inteligentna i czasem nawet coś fajnego zapoda wink

Koza - nołkoments.
      • babowa Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:15
        cosa sie rozgrzewa a lipcowa studzismile
      • alexandra74 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:17
        Lipcowa zazwyczaj cos niezłego zapoda, nie przebierając w słowach,
        ale zazwyczaj słusznie.

Cosy właściwie nie rozczytałam, za wyjątkiem tych podjazdów w wątku
        Cudaka.
        • alex-3 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:19
          ta cała cosa to maroco1977 (wcześniej inne nicki), nic w jej postach
          się kupy nie trzyma, fantazjuje i wymyśla. Głupie trolisko i tyle.
          • alexandra74 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:21
            Seio?? A Marocco to kjarze jeszcze z ematki.
            • alex-3 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:27
              No pewnie ze serio, poczytajcie troche maroco i cozy, przecież to
              samo pisze, a poza tym nie umie założyć nicku bez 77tongue_outP
              • dragica Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 22:51
                Alez moze,bo wczesniej miala nic seytana_a_21!I na CIPie wywolywala afery.
          • vibe-b Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 18:32
            alex-3 napisała:

> ta cała cosa to maroco1977

aaa....ta laska na emamie probowala mnie przekonac ze prostytutkom
            nalezy sie szacunek i powazanie bo ratuja malzenstwa..tudziez
            przyznala sie do glebokiej przyjazni z prostytutka big_grin, w sumie
            pasuje do profilu osobowosciowego kozy nostry
            LOL
      • cosa_nostra_77 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:18
        nie jestem zadna koza, naucz sie kurwa czytac
        • alexandra74 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:20
          szkoda, że muszę już wychodzic z roboty, awanturka się szykujesmile
        • margotka28 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:21
          coś taka nerwowa?
          cosa wymawia się jak koza i pewnie dlatego laski tak piszą. Może
          złośliwie nieco, ale żeby zaraz z takim agresorem wyskakiwac? Bez
          jaj.
          • cosa_nostra_77 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:23
            nick to jak imie, nie zycze sobie przekrecania go, to tak jak bym do ciebie
            zaczela gadac ''marudna''big_grin podoba ci sie?big_grin
            • alexandra74 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:26
              IMO pogrążasz się swoim zachowaniem. Szkoda, spodziewałam się fajnej
              zabawy.
            • margotka28 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:35
              bardzo mnie rozczarowałaś. Spodziewałam się po tobie kogoś bardziej
              z jajem.
        • maria.ludwika Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:25
          To jest, moja droga, świadomy zabieg stylistyczny wink

Co się oburzasz - "Szekspir" też fonetycznie piszemy, jesteś w dobrym towarzystwie.
          • cosa_nostra_77 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:30
            chcesz fajna zabawe, wlasnie sobie poczte otworzylam i znalazlam post od jakiejs
            o nicku ''moralna'' ktora napisala: jestes kurwa, twoje dziecko to nabrzydszy
            bachor jakiego widzialam...
            ktora taka odwazna z was? czuje sie zaszczycona, ze nastepna zalozyla nowego
            nicka dla mnietongue_out
            no i pomyslec, ze siedza tu takie dwulicowe forumki, super.....
            • maria.ludwika Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:33
              Nie, no to rzeczywiście chamskie.
              Jak się kłócić, to "nickiem w nick", a nie wymyślać sobie jednorazowe.
            • alex-3 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:34
              taa, stara śpiewka zawsze pod kazdym nickiem ktoś ci maila
              pisze,grozi... masz chorą wyobraźnię
              • cosa_nostra_77 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:37
                on mi nie grozi, umiesz czytac, z reszta podobny watek osoby pod innym nickiem
                niz uauwyczaj jest tu na forum, poczytaj sobie, widac, ze ktos sie ma za stroza
                porzadku i moralnoscibig_grin a do tej moralnej...no coz sprawdz znaczenie slowa
                bachor, bo zdaje sie, ze nie wiesz co to onacza, a co do jego pieknosci to coz,
                kazdy ma wlasny gust, nie musi ci sie podobac.Moj zawod kurwy niestety odpada,
                bo nie pracuje, ale milo bylo poczytacbig_grin ciekawe ile jeszcze takich odwaznych
                watkow pojawi sie tutajbig_grin jeden mam i jeden mail...malo kto da wiecejbig_grin
                • alexandra74 bachor 09.06.09, 17:08
                  bachor (hebr. bachur ‘młodzieniec’wink pot. pejoratywne określenie
                  niesfornego dziecka.

portalwiedzy.onet.pl/118658,,,,bachor,haslo.html

chyba pojęcia ci sie pomyliły z: bękart jak podejrzewam.

A zdjęć dzieci nie zamieszczam celowo bo zawsze jakis oszołom żeby
                  zrobić mi na złość może je po chamsku skomentować. Mnie będzie
                  przykro i po co?
                  • cosa_nostra_77 Re: bachor 09.06.09, 17:19
                    nie nie pomylily mi sie, jak o spokojnym dziecku ktorego sie nie zna mozna
                    powiedziec bachor?
                    wytlumacz mi?
            • liwilla1 Re: no co Ty!!! 09.06.09, 15:35
              nie wierze, by ktoras z dziewczyn tak napisala, nawet w chwili mega wkurwu!
              Cosa, to musi byc jakis pozaforumowy prowokator. Moze ten sam pastwil sie nad
              czajką?
              • asiaiwona_1 Re: no co Ty!!! 09.06.09, 15:35
                o ile wogóle ktokolwiek do niej cokolwiek napisał big_grin
              • w_miare_normalna Re: no co Ty!!! 09.06.09, 15:37
                liwilla1 napisała:

> nie wierze, by ktoras z dziewczyn tak napisala, nawet w chwili mega
                wkurwu!
                > Cosa, to musi byc jakis pozaforumowy prowokator. Moze ten sam
                pastwil sie nad
                > czajką?

a może nie dostała w ogóle żadnego meila ?
                rozważasz taką opcję ?
                łatwo zbić kogoś z tropu.
                nie wierze,że którakolwiek napisałaby wiadomość,że ma najbrzydsze
                dziecko na świecie.
                • cosa_nostra_77 Re: no co Ty!!! 09.06.09, 15:38
                  no coz po postach w ktorych omresla mnie sie kurwa to watki typu brdzyki bachor
                  nie sa dla mnie wcale dziwne. Ale widac, ze ktos tu lubi sie ukrywac, jak ta
                  pani w watku o trollachbig_grin
                • liwilla1 Re: no co Ty!!! 09.06.09, 15:38
                  nie rozważam opcji kłamstwa ze strony cosy - nie wiem po kiego chuja miałaby
                  sobie coś takiego wymyślic.
                  • alex-3 Re: no co Ty!!! 09.06.09, 15:45
                    Po to żeby zmienić bieg niewygodnej dla niej rozmowy.
                    Żeby oskarżyc kogoś i zrobić z siebie ofiarę. Norma.
                    radzę poczytać posty maroco1977, wiele wyjaśnią
                    • cosa_nostra_77 Re: no co Ty!!! 09.06.09, 15:48
                      sluchaj no dzieweczko, poczytaj sobie posty tutaj na forum a dowiesz sie, ze
                      otwarcie tez mnie pare forumek nazywa tak a nie inaczej.ze ktos to wyrazil pod
                      innym nickiem a konkretnie juz dwie takie odwazne to nie ja sama.No chyba, ze
                      sama dalam ten post o mnie jako trolicytongue_out
        • eva_mendez Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 18:04
          cosa = koza. bo jak to inaczej przeczytać? smile
          • cosa_nostra_77 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 19:21
            no chyba kosa nie, tak wogole po zalozeniu nocka zauwazylam, ze mozna czytac
            jako kosa ostrabig_grin
      • bernimy różnica 09.06.09, 15:23
        "Lipcowa jest inteligentna i czasem nawet coś fajnego zapoda
        Koza - nołkoments."

big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • pola.cocci Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:18
      to ja juz chyba wole lipcowa, bo ta koza to jakas agresywna jest i
      slabo sie z nia dyskutuje i wydaje mi sie, ze lipcowa jakby
      enteligentniejsza jest
      zawsze sie znajdzie ktos kto lubi jak sie o nim mowi, nie wazne jak
      byle by mowili
    • renatar-d Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:22
      Ja tam wolę lipcową, na maglu jest fajna, a na ematce nie raz
      pojechała, ale często słusznie.
      Cosa niestety przypomina mi kogoś z moich dawnych znajomych.
      • mama-tyma Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:34
        lipcowa jest wyrazista, da się lubić, no i jest inteligentna, a cosa
        dno dna i kilo mułu, lipcowa powinna się oburzyć za takie porównanie
    • pola.cocci Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:31
      najwiekszy problem cozy to zmiana jej nicka, ma gdzies, ze forumki
      maja ja za pozbawiona inteligencji czyli glupia koze
      najwazniejsze, zeby bzmialo groznie i koniecznie "zagramanicznie"
      • cosa_nostra_77 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:40
        no coz, kotku chodzilo o akurat o tlumaczenie tego nicka na polski, a nie o jego
        zagramiczny straszny wydzwiekbig_grin normalnie czuje sie jak bratowa ojca chrzestnegobig_grin
        • cosa_nostra_77 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:41
          luuuuuu jestem straaaaaasznaaaaaa i nosze kalasznikowabig_grin a moj syn to sie
          granatami bawitongue_out
        • madameblanka Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:45
          przyznaj sie! Kto jest twoim consigliere!

Może trza było zacząć nie od Cosa Nostry tylko od Pruszkowa, buuuhahaha
          • cosa_nostra_77 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:49
            nie no , wpruszkowie to moja rodzina mieszka, tak po rodzinie nie wypadabig_grin fakt
            jak jada gdzies na pruszkowskich numerach to jakas panika sie pojawiabig_grin no i
            sie wydalo, ze ja mafijan rodzina, no kurcze a moj ojciec to policjant, to chyba
            tak dla kamuflazubig_grin

a tak wogole czemu nie Lomianki? tam tez jacys sabig_grin
            • madameblanka Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:55
              ale nie tak "sławni" i "przedsiębiorczy", hehe może byc jeszcze Wołomin
              • cosa_nostra_77 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:57
                ty to wyedukowana w tych obszarach widze, fakt Wolomin tez istniejebig_grin ale
                podobno najgrozniejsi sa ruscybig_grin zrobmy tak ja jaestem bratowa tego Cosa
                Nostry, zona tego z Pruszkowskiej, siostra tego z Wolominskiej i ciotka tego z
                Lomiankowskiejbig_grin alez mi sie rodzina rozrosla i to o jakie egzemplarzebig_grin moj
                syn to na chrzest dostanie czolgbig_grin
      • w_miare_normalna Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:44
        Do lipcowej to ja nic nie mam, lubię ją czytać ,a że ma inne zdanie w
        niektórych sprawach to i nawet dobrze bo nie każdy musi myśleć tak
        samo.
        Cosa też mnie niczym nie obraziła,nic mi nie zrobiła,więc nie mam
        powodów żeby się z nią kłócić.temat zdrady jej faceta był już
        obgadany i swoje zdanie na ten temat wypowiedziałam.Dziwi mnie nie
        to,że pierdolnęła tej kochanicy męża,ale to że mu wybaczyła,ale jak
        już pisałam jej sprawa,jeśli są teraz szczęśliwi to amen,a jeśli nie
        to trudno-jej własny wybór.
        generalnie to ja nic do nikogo tu nie mam bo nie lubię oceniać ludzi
        na podstawie poglądów,a przecież na forum to tylko się dyskutuje smile)
        Różnica między nimi jest taka,że lipcowej z równowagi nie
        wyprowadzisz,a cose owszem-wystarczy spojrzeć w co drugi jej post
        gdzie jest kłótnia,samymi KURWAMI rzuca.
        AMEN
        • cosa_nostra_77 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:46
          normalna bo ja nrwicowa jestemtongue_out mam nerwice zoladka i wogole typ choleryka ze
          mniebig_grin no coz moze to moj urok, moze to me...tongue_out
          • w_miare_normalna Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:59
            cosa_nostra_77 napisała:

> normalna bo ja nrwicowa jestemtongue_out mam nerwice zoladka i wogole typ
            choleryka ze
            > mniebig_grin no coz moze to moj urok, moze to me...tongue_out

ja teeeeż,ale jakoś na forum staram się :okiełznać:.
            • cosa_nostra_77 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 16:02
              ja nie, ja sie wlasnie na forum wyzywam i w normalnym swiecie jestem cicha i
              spokojna, to taka forma rozladowaniatongue_out dla mnie sa wazniejsi ludzie z ktorymi
              zyje noz ci forumowi, choc pare osob lubie tu za dobre rady, jedna mi nawet
              bardzo zaimponowala.Wkurza mnie jedynie jadowitosc niektorych tylko i wylacznie
              jak inni nie widza w formie meili np. albo pod innymi nickami jak normalnie...no
              coz by nie stracic poparcia trzeba ukrywac poglady, normalnie jak w polskiej
              politycetongue_out
    • maria.ludwika Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:39
      Racja, Lipcowa - możesz się oburzyć za to porównanie wink
    • cosa_nostra_77 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:44
      wiecie co mi sie podoba, ze nie potraficie przejsc obojetnie nie wrzucajac
      komentarza do tego watku, czuje sie zaszczycona popularnosciabig_grin a tak na
      powaznie ie jestem taka jak wy i nie jest mi z tego powodu bynajmniej zle.
      Kazdy ma swoje podejscie do zycia i swoje opinie na rozne tematy.Nie bede
      klamala jesli mi sie cos nie podoba, wole najgorsza prawda.Milo sie dowiedziec
      tez od foumek, ze jestem kurwa....widac, ze te co tak mi wypominaja brak klasy
      niczym innym sie nie szczyca
    • hellious Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:49
      Niee, cosa jest nieco inna, bardziej wysublimowanatongue_out Ale fakt, pewne
      podobienstwa widze. Lipcowa zrobila sie fajna, i moze jej tak zostanie? moja
      bratowa byla niedoprzetrawienia ale ciaza zmienila ja na stale na calekiem inna
      babketongue_out
    • jowita771 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:52
      No, babowa, obraziłaś Lipcową tym porównaniem. Ona i koza to zupełnie inny poziom.
    • cosa_nostra_77 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 15:54
      jowitko na ciebie czekalam, mam twoj poziom pokazac, napisalas mi takie piekne
      meile, dobrze, ze pod swoim nickiem, zaraz napisze na ogole jaka to przyjemnosc
      tobie sprawia mysl, ze moj maz jeczal na innej i inne kwiatki.Okazalo sie, ze
      Jowitka tez nie pokaze jaka jest tylko napisze meilowobig_grin
      • jowita771 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 16:42
        Odpisywałam na twoje maile, tylko i wyłącznie. Nie mam w zwyczaju nikogo
        obrażać, ale jeździć po sobie tez nie pozwalam. To wszystko. Gdybyś nie zaczęła
        z wyzwiskami, to byś nawet jednego mojego maila nie znalazła w swojej skrzynce.
    • slimakpokazrogi Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 16:54
      lipcową znam tylko z magla. I tylko po Waszych opisach, wiem, że
      potrafiła dopiec. Czytając tylko magla w zasadzie nie można
      powiedzieć, żeby była kontrowersyjna.Co do cosy (kozytongue_out)... to hm.
      nie lubię jej. czasem działa na nerwy, czasem jej posty są głupawe.
      Ale tak jak napisała - ciężko koło takiej osoby przejść obojętnie.
      Współczuje jej poniekąd - mieszka na obczyźnie - sama na siebie nie
      zarabia i ma męża , co ją zdradza. Musi się dzioucha pocieszyć
      czasem i dowartościować, choćby wrzucając komuś na forum. Nie
      uważam ,że robi z magla bagno, ważne jest jednakowoż, aby
      kurturarne maglownice nie dawały się wciongać w pyskuffki.
      • pola.cocci Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 16:57
        racja, bo nie warto
        a czemu ten slimak taki malutki?
      • w_miare_normalna Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 16:59
        slimakpokazrogi napisała:

> wciongać w pyskuffki.[/b]

powiedz,że specjalnie zrobiłaś ten błąd :xbig_grinbig_grin
        • slimakpokazrogi Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 17:20
          normalna... no prooooszę Cię. kurturarna jestem i umniem
          pisać, nie?
          • w_miare_normalna Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 17:25
            slimakpokazrogi napisała:

> normalna... no prooooszę Cię. kurturarna jestem i umniem
            > pisać, nie?

a już mi się chciało ciebie żal zrobić i się wystrachałam tongue_out
            • magiczna_marta Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 17:40
              Ja pierdole, chcialam wyslac tak wrednego posta ze az go wykasowalam

Oj Cosa- nie lubie Cie i to bardzo- to przez takie jak Ty w
              spoleczenstwie panuje poglad ze zona obarcza kochanke cala wina a
              mezus to swiety (gdyby mnie tak poniosly nerwy ze spuscila bym
              wpierdol obcej babie to w zyciu bym sie doo tego nie przyznala a nie
              jeszcze sie tym chwalila) i ze zonka to wszystko wybaczy
              • kama.100 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 17:55
                Kurwa,to chyba tylko w ogromnej grupie bab może powstać taki watek:/Dlatego nie
                lubię kobiet,masakra.
                • iskierka40 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 18:03
                  naco komu taki wątek?
                  • w_miare_normalna Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 18:04
                    iskierka40 napisała:

> naco komu taki wątek?

nie podoba się?WON
                    • iskierka40 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 22:30
                      > nie podoba się?WON
                      hehe brechtambig_grinbig_grinbig_grin
                      możesz mnie wiesz...
      • cosa_nostra_77 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 17:17
        a ty jestes mi obojetna
        akurat mieszkanie w kraju gdzie wychowal sie moj ojciec nie jest dla mnie
        obczyzna, oczywiscie, ze nie pracuje, znasz kobiety ktore majac 3miesieczniaka
        pracuja?bo ja nie
        a maz mnie zdradzil a nie zdradza, a tu wchodze dla rozrywki glownie i wybacz
        jesli ktos wciaga sie w pyskowki to jaki ma poziom, chyba podobnybig_grin
        chyba
        nie wierzysz slimak w przyjaznie forumowe, boakurat internet daje mozliwosc
        kreowania sie na kogos kim sie nie musi byc, a wiec jednym slowem, ta jakas tam
        forumka w rzczywistosci moze byc zupelnie inna.Ja nie traktuje znajomosci tutaj
        na powaznie.
        • in-ca Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 17:38
          A ja tam lubię maglową Lipcową, ciąża jest służy i zrobiła się jakaś taka fajna,
          nawet jeśli sama tego nie chce wink
          A Cosa, ją kojarzę tylko z awantur, choć były wątki, gdzie potrafiła się
          wypowiedzieć rzeczowo i bez nerwów, nie wiele, ale były.
    • myga Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 18:04
      babowa napisała:

> nie wczytuje sie ostatnio za bardzo w magla ale dzis przysiadłam i
      > odkryłam -cosa nostre
      ------------
      Odkrylas cosa-nostre, a dopierdalas sie do lipcowej. Chybamasz jakas obsesje na
      jej punkcie. Odpusc sobie wreszcie.
    • zuzanka79 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 18:25
      Ani jedna, ani druga mnie osobiście nie uraziła i nic mi nie
      zrobiła. O ile lipcowa ma swoje zdanie i nie da się w rozmowie
      stłamsić, jej wypowiedzi często są na poziomie ( oby tak zostało ),
      da się ją lubić, o tyle cosa chyba chciała "zabłysąć" tak mi się
      wydaje. Nie udało jej się na początku niestety. Ja już swoje zdanie
      wyraziłam na ten temat w innym wątku i będę się tego trzymać póki co.
    • 18_lipcowa1 ee to ta co bila kochanke meza? 09.06.09, 18:42
      ?
      • 18_lipcowa1 powiem tak 09.06.09, 18:50
        Masz kurwa babowa jebana obsesje na moim punkcie to raz. Zacznij sie
        leczyc, bo wygladasz na mniej zrownowazona niz cosa.
        Dwa to to ze cosy nostry nie da sie czytac, bo probowalam wlasnie w
        tym watku o kochance, pisze nieskladnie, chaotycznie i zwyczajnie
        idiotycznie. Jest niezrownowazona emocjonalnie i psychicznie.
        Nie widze podobienstwa, chyba ze chodzi Ci o jakas smieszna
        popularnosc, ale akurat na popularnosc lipcowej to same zescie - co
        niektore zapracowaly a Ty babowa wyjatkowo.
        Mysle ,ze szukasz glupiej taniej sensacji. A porownanie nietrafione,
        ale sie nie obraze, bos glupia zwyczajnie.
        Dziekuje za uwage.
        • babowa Re: powiem tak 09.06.09, 19:17
          pani lipcowa, obsesja to za duzo powiedzianewink

ja cie po prostu mocno zapamiętałambig_grin

cosa jest inna niz ty ale równie drażniąca

sensacja średnia bardzo, fakt, ale i wątek z dolnej pólki

>sie nie obraze, bos glupia zwyczajnie

no co ty?
          chyba dam rade to unieść
        • cosa_nostra_77 Re: powiem tak 09.06.09, 19:26
          lipcowa nie wszyscy musza byc poukladane, ja jestem chaotyczna z natury i jakos
          mi tak dobrze, nie bede plakacsmilea co do niezrownowazenia mam o tobie dosc
          podobne zdanie, chco klade to na karb hormonow, chociaz juz widzialam, ze
          wczesniej bylas podobna.
    • eva_mendez do autorki wątku 09.06.09, 19:54
      Droga babowo czy babowa nie wiem jak się to odmienia.
      Bardzo nie ładnie się zachowujesz ,obgadując jawnie współlokatorki emagla. Czy
      jak idziesz do kogoś na imprezę również obmawiasz, oczerniasz gości, z którymi
      się bawisz???
      Przecież osoby , o których piszesz są obecne na tym forum i wszystko czytają.
      Jeśli masz ochotę je 'opitolić' z góry na dół, powinnaś robić to raczej skrycie,
      np. przez pocztę.
      W ogóle nie rozumiem sensu Twojego postu...nie mniej jednak Pozdrawiam
      https://emoty.blox.pl/resource/papa.gif
      • babowa Re: do autorki wątku 09.06.09, 20:09

no i mi sie dostało uncertain

gdzie ja obgaduje?

ja porównuje tylko kontrowersyjnosc obu pan i tyle
        nie opitalam ich i nie mam takiego zamiaru nawet, ale czytajac dzis
        cose od razu nasuneła mi sie lipcowa ze swa nieomylnoscia

zreszta nie sa to osoby o wrazliwej psychice i takie porównanie
        raczej ich nie zmiecie z powierzchni ziemi
        same duzo mocniej uderzały personalnie i sa raczej odporne na tego
        typu zaczepki

w tym poscie z załozenia nie miało byc sensu bo jest o tym czym jest
        i jak napisałam w tytule miał byc bardzo lajtowy

nie mniej czuje potrzebe przeproszenia
        -ciebie za zniesmaczenie jakiego doznałas

no i moze tez
        -lipcowej za wzburzenie w jakie ja wprawiło wykorzystania jej osoby
        przeze mnie
        • 18_lipcowa1 Re: do autorki wątku 09.06.09, 20:33
          Babowa, powiem Ci tak- probujesz byc oryginalna i strasznie chcesz
          stworzyc cos popularnego i kontrowersyjnego. Niestety, nie kazda
          osoba sie do tego nadaje, chocby skaly sraly z jej watku wyjdzie
          kupa bzdur z przewaga kupy.
          Nie czuje sie obrazona ani wzburzona, bo mnie porowniania do
          niezrownowazonej osoby nie ruszaja, wiem ze cosa nostra to typ tak
          odmienny ode mnie,ze az boli. Ze popularnosc, eee tam byly
          popularniejsze. I ode mnie i od niej.
          Moze niepotrzebnie nazwalam Cie glupia, po prostu szukasz sensacji,
          ale glupio, bez polotu, nieciekawie.Tyle.
          • babowa Re: do autorki wątku 09.06.09, 20:53
            Babowa, powiem Ci tak- probujesz byc oryginalna i strasznie chcesz
            > stworzyc cos popularnego i kontrowersyjnego.

lipcowa ty sobie tak nie pochlebiaj
            kontrowersyjna to ty juz od dawna nie jestes
            bachor cie złagodził na maksa

ale w jednym masz racje
            baaardzo zabiegam o poularnisc na maglu, bardzo
            dosłownie spac nie moge przez to

>ale glupio, bez polotu, nieciekawie.Tyle.

no możliwe że masz rację
            za to ty masz mozliwośc błysnąc i magiel sie toczy smile
            • aga9001 Re: do autorki wątku 09.06.09, 20:56
              Babowa nie toczy , nie toczy tylko MAGLUJE tongue_out

A żadna z nich ani Lipcowa ani COsta nie są królowymi magla smile

Bo królową jest ....... TABAKA -najwięcej postów tworzy.

Tabakierka pokłon w Twoją strone big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin<grunt to wazelina>
            • 18_lipcowa1 Re: do autorki wątku 09.06.09, 21:02

> no możliwe że masz rację
              > za to ty masz mozliwośc błysnąc i magiel sie toczy smile

nic nie musze robic, poki sa takie obsesyjne panie jak Ty
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
      • kama.100 Re: do autorki wątku 09.06.09, 20:36
        eva_mendez napisała:

> Droga babowo czy babowa nie wiem jak się to odmienia.
        > Bardzo nie ładnie się zachowujesz ,obgadując jawnie współlokatorki emagla. Czy
        > jak idziesz do kogoś na imprezę również obmawiasz, oczerniasz gości, z którymi
        > się bawisz???
        > Przecież osoby , o których piszesz są obecne na tym forum i wszystko czytają.
        > Jeśli masz ochotę je 'opitolić' z góry na dół, powinnaś robić to raczej skrycie
        > ,
        > np. przez pocztę.
        > W ogóle nie rozumiem sensu Twojego postu...nie mniej jednak Pozdrawiam

>

Święte słowa.
        >
        >
      • esofik Re: do autorki wątku 09.06.09, 23:23
        eva_mendez napisała:

> Bardzo nie ładnie się zachowujesz ,obgadując jawnie współlokatorki
        emagla. Czy
        > jak idziesz do kogoś na imprezę również obmawiasz, oczerniasz
        gości, z którymi
        > się bawisz???

lepiej jest obgadać "za plecami"?
    • fajka7 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 20:22
      Chcialam sie dopisac, ale widze, ze sie watek konczy sad
      No ale dodam, ze jednak to nie jest trafione porownanie z tego
      wzgledu, ze widzialam paznokcie lipcowej osobiscie i nie jest ani w
      1 procencie tak kreatywna jak koza.
      • babowa Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 20:27
        faja prosze wyraz swa opinie
        jestem ciekawa
        a watek jeszcze trwa specjalnie dla ciebie
        • asiaiwona_1 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 20:32
          Normalnie muszę stanąć w obronie babowej big_grin
          Czytając jej pierwszy post zrozumiałam go tak, że uznała kozę za
          równie kontrowersyjną forumkę jaką kiedyś była lipcowa (była, bo
          teraz jest już trochę "spokojniejsza" tongue_out). I nic więcej. Poza tym
          napisała w tytule, że wątek lajtowy. A wy się tak wszystkie
          podniecacie...
          • myga Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 20:52
            asiaiwona_1 napisała:

> Normalnie muszę stanąć w obronie babowej big_grin
            ________
            No prosze cie,m Asiu. Czego bronisz? Babowa jest tak obrzydliwie monotematyczna
            i nudna, ze sie rzygac chce. Wrzuc w wyszukiwarke, zobaczysz, ze wszystkie
            prawie jej posty zwiazane sa z lipcowa, naprawde ta jej nienawisc do lipcowej
            chyba juz chorobliwa.
            • asiaiwona_1 myga 09.06.09, 20:56
              po co mam szukać postó babowej. Przeczytałam ten i napisałam jak ja
              go odebrałam. Niech se babowa pisze co chce. Jak lubi pisać o
              lipcowej to niech jej będzie, co mi tam. W ten sposób o jeszcze
              pewnie kilku magielkach możnaby napisać, że są nudne i
              monotematyczne bo poruszają ciągle te same tematy.
              • aga9001 Re: myga 09.06.09, 21:00
                A Tobie Myga chce się poświęcać swój niezwykle cenny czas aby
                sprawdzac historię Babowej i jej miłości/nienawisci/uczucie śmeigo
                owego do Lipcowej ??

Każdy pisze co chce, a jak sie nie chce to sie tego nie czyta, a
                mało tego nawet nie dopisuje tongue_out big_grin
              • myga Re: myga 09.06.09, 21:05
                asiaiwona_1 napisała:

> Niech se babowa pisze co chce. Jak lubi pisać o
                > lipcowej to niech jej będzie, co mi tam.
                _______
                Tak sie zastanawiam, ze chyba masz racje.Bo jak sie nie ma nic ciekawego do
                powiedzenia, a chce sie zaistniec na forum, to najlatwiej zrobic to podgryzajac
                kogos, kto ma osobowosc. Prawde mowiac mi sie babowa kojarzy tylko i wylacznie z
                niewybrednymi chamskimi atakami na lipcowa. A lipcowa najlepiej by zrobila,
                gdyby ja poprostu olewala.
                • babowa Re: myga 09.06.09, 21:07
                  myga ty chyba na etacie u lipcowej jestes?
                  wazelina to mało powiedziane
                  czy az tak poruszyłam twe szlachetne wnetrze?
                  • cosa_nostra_77 Re: myga 09.06.09, 21:10
                    babowa czemu ty lipcowej tak nie lubisz i czemu wlasciwie sie teraz mnie
                    doczepilas???nudzi ci sie az tak?
                    • babowa Re: myga 09.06.09, 21:14
                      cosa , wpasowujesz sie w tłum?
                      • cosa_nostra_77 Re: myga 09.06.09, 21:15
                        ja sie pytam z ciekawosci, bo nie rozumiem, az tak mnie nie cierpisz, ze az mnie
                        wynosisz do tytulow watkow?big_grin
                  • 18_lipcowa1 Re: myga 09.06.09, 21:42
                    babowa napisała:

> myga ty chyba na etacie u lipcowej jestes?
                    > wazelina to mało powiedziane
                    > czy az tak poruszyłam twe szlachetne wnetrze?

Nie widze tu zadnej wazeliny, raczej wyraznie powiedzianie co mysli
                    o Twoich zabiegach. A ze o mnie? No jak Ty o mnie zaczynasz to nie
                    sie nie dziw ze ktos o mnie tez pisze, nawet jesli w obronie. Co
                    nazywasz wazelina?Obrone kogos?Czy nawet obrone za cene zjechania
                    Ciebie?
                    Czego sie spodziewalas? Jazdy po lipcowej zapewne. Nie wyszlo i o
                    wazeline ludzi oskarzasz.No takie to przewidywalne.
                    A tymczasem wyszlas na jakas zakompleksiona zazdrosna babe, bo juz
                    naprawde nie wiesz co wymyslic.
            • babowa myga 09.06.09, 20:59
              myga to rzygaj, na zdrowie ci wyjdzie

ja porzygam na ciebie i zrobi sie całkiem przyjemniesmile

miłego wieczorubig_grin
              • myga Re: myga 09.06.09, 21:05
                lecz sie, kobieto.
                • babowa Re: myga 09.06.09, 21:09
                  zadziwia mnie twa napastliwosc i gorliwosc w obronie lipcowej
                  ale nie załuj sobiesmile
          • eva_mendez asiuiwono 09.06.09, 23:16
            Poza tym
            > napisała w tytule, że wątek lajtowy. A wy się tak wszystkie
            > podniecacie...

Asiu jeśli na opakowaniu proszku do prania jest napisane, że dopiera wszystkie
            plamy w 40 stopniach to tak naprawdę jest???
            • asiaiwona_1 Re: asiuiwono 09.06.09, 23:23
              no nie jest, ale to wina użytkownika proszku. W tym wypadku (tak mi
              się wydaje...) babowa chciała aby to był wątek lajtowy, a że reszta
              zorbiła z tego niezłą jatkę to chyba już nie jest wina babowej...
              • myga Re: asiuiwono 09.06.09, 23:55
                asiaiwona_1 napisała:

> babowa chciała aby to był wątek lajtowy
                _________
                lajtowy dla kogo mial byc? Dla cosy, czy tez moze dla lipcowej? Czy tylko dla
                babowej? Uwazasz, ze wystarczy napisac w nawiasach, ze watek lajtowy, dac
                emotikon i hulaj dusza, mozna wylewac pomyje i opluwac bezkarnie kogo sie nie
                lubi? A jezeli komus to sie nie spodoba, to jego wina, bo nie rozumie, ze watek
                mial byc z zalozenia lajtowy? Czy gdybym zalozyla watek pod tytulem "babowa to
                intrygantka i manipulantka, tyle ze bez polotu i nudna (watek lajtowysmile), to
                bylo by wg ciebie ok?
                • cosa_nostra_77 Re: asiuiwono 10.06.09, 00:03
                  alez daj spokoj, powylewaly swoje zale, antypatie na mnie i sa szczesliwe, to
                  mial watek w zalozeniu i to sie wydarzylo, no i co z tego, znam te panie, by sie
                  przejmowac.Ja babowa to moze dwa razy widzialam jest mi obca jak Krol
                  Kongo.Czuja sie lepiej to niech sie czuja.No przeciez tu chodzi, by swiete
                  dokonaly ukamieniowania.
                • asiaiwona_1 myga 10.06.09, 08:31
                  Czy ty przeczytałaś pierwsz post babowej? Wydaje mi się, że nie
                  skoro piszesz, że wylewa pomyje i opluwa bezkarnie. Wklejam ci więc
                  wpis babowej cobyś mogła przeczytać...

"nie wczytuje sie ostatnio za bardzo w magla ale dzis przysiadłam i
                  odkryłam -cosa nostre

toż to jak ematkowa lipcowa

najmadrzejsza i najdoskonalsza i ogólnie światowa i na czasie
                  taki przerywnik w naszej ogólnej wazelinie

a w ogóle lipcowa w wydaniu maglowym jest jakas zwyczajniejsza i
                  ogólnie do przełkniecia
                  ale myśle , ze hormony rzadzą póki co i po urodzeniu bachora lipcowa
                  wróci do formy ?

ponoć królowa jest tylko jedna i która którą usadzi?
                  a może całkiem sie zaprzyjaźnią?

taki na dzień dzisiejszy mam dylemat, czuję juz wakacje jakby co"
                • babowa Re: asiuiwono 10.06.09, 08:44
                  myga napisała:
                  Czy gdybym zalozyla watek pod tytulem "babowa to
                  > intrygantka i manipulantka, tyle ze bez polotu i nudna (watek
                  lajtowysmile),

myga ale prosze bardzo , załóż watek, przeciez podobno chcę byc taka
                  popularnatongue_out
                  no przysłuzysz mi sie tylko

a tak w ogóle to podaj mi moze jeszcze ile watków napisałam ogólnie,
                  ile na temat pani lipcowej, zrób zestawienia

też cię lubię i pozdrawiam z szerokim usmiechem big_grin
                  • 18_lipcowa1 Re: asiuiwono 10.06.09, 09:03

> a tak w ogóle to podaj mi moze jeszcze ile watków napisałam
                    ogólnie,
                    > ile na temat pani lipcowej, zrób zestawienia

Babowa napisalas. Zdaje sie ze Twoj 1 post tutaj to byl o mnie, i
                    niejeden na emamie.
                    A wszedzie pisalas ze ja Cie nie obchodze.
                    No smieszna jestes.
                    • babowa lipcowa 10.06.09, 09:38

lipcowa załozyłam watek na matce o kontrowersyjnej forumce, bo
                      dziwiło mnie zachowanie dziewczyn czemu tak na ciebie
                      najezdzaja,nastepny był po twoim wejsciu na czat , pierdnieciu nie
                      na temat i komentarzu na forum ze czatownice cos ci tam nie
                      podpasowały, tyle na matce było o tobie mojego autorstwa

na maglu napisałam ze podczytujesz z ukrycie i teraz porównałam cie
                      z cosa

tyle tylko pamietam ale myga pewnie ci to lepiej zliczysmile

czy ja wiem czy ta ilosc watków nadaje sie na miano obsesji?

całkiem mozliwe ze jeszcze gdzies komus przytaknełam na twój temat
                      ale zeby az tak sie gotowac bo jedna z forumek mnie nie lubi?

przeciez w watkach zabieraja głos rózne forumki, moich wpisów,
                      konkretnie o twojej osobie, jest w sumie mało

i nie obchodzisz mnie jako ktos interesujacy, raczej zadziwiasz
                      swą "nieomylnościa"i zachwytem nad samą sobą

tyle< wzrusza ramionami>
              • 18_lipcowa1 Re: asiuiwono 10.06.09, 09:02
                babowa chciała aby to był wątek lajtowy, a że reszta
                > zorbiła z tego niezłą jatkę to chyba już nie jest wina babowej...

oj biedna babowa, no nikt nie podchwycil lajtowosci...
    • karra-mia Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 20:29
      a ja tam lubie i jedną i drugą
      lipcową za to, ze potrafi swoimi wypowiedziami fajnie sprowokować do
      dyskusji

kozę za to, że tworzy takie wypowiedzi, żeby sprowokowac do kłótni.
      Ale jak to się mówi:
      Nie dyskutuj z idiotą, bo cię sprowadzi do swojego poziomu i
      pokona własną bronią.
      • kitka20061 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 22:34
        Ja tez lubię lipcową, chociaż nie zawsze sie z nia do końca zgadzam, ale ja sie z nikim nie zgadzam w 100%.
        Na temat cosy nie będę sie jeszcze wypowiadać, bo za krótko sie tu udziela.
        Natomiast wątek lajtowy czy nie, to troche prostacki.
        • lisek78 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 09.06.09, 23:39
          no to sobie poplułyście
          pięknie
    • mathiola e tam gówno prawda 10.06.09, 00:10
      nie czytałam innych na razie bo nie miałam czasu. ALE: Lipcowa była
      kontrowersyjna bo była szczera. Tak naprawdę normalna, tylko szczera. No i
      oczywiście internetowo doskonała, ale nie ona jedna.
      Koza jest kontrowersyjna bo jest... jakby to ująć żeby nie urazić...
      drobnomieszczańska? Z całym pakunkiem dulszczyzny jaki można udźwignąć.
    • wespuczi Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 10.06.09, 00:57
      hehe
      ja tam koze /slasz/ marocco pamietam jak malo kogo,
      i gdzie nie wejde tam ona big_grin
      taka sobie internetowa ekshibicjonistka,
      chyba ma dziewczyna bipolar syndrom tongue_out
      serio nie wyobrazam sobie podawania tylu informacji o sobie w sieci - nie
      moglabym zasnac spokojnie
      • cosa_nostra_77 Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 10.06.09, 12:56
        no i gdzie jest zabronione podawac o sobie wiadomosci? o gdzie jest napisane ze
        w sieci trzeba pisac prawde?akurat mam sie czym pochwalic to sie chwale, a jesli
        cos ubarwiam dla rozrywki to juz nie moj problem, ze sie ktos na to lapie.Ja
        parktycznie mam zawsze inne zdanie niz wiekszosc i mi zawsze przydarzaja sie
        niesamowite historiesmile i tak jest najfajniejbig_grin wespuczi a ty to manie masz pod
        kazdym moim postem podpisywac sie na nie, ty chyba mnie sledziszbig_grin
    • moofka Re: cosa nostra-emaglowa lipcowa?- lajtowo bardzo 10.06.09, 08:48
      w ogole nie widze zadnych analogii
      nie wiem, skad ci przyszlo do glowy takie porownanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka