papryczka.chili 12.06.09, 10:04 spadł mi z suszarki i wisi na balkonie sąsiada(sam facet tam mieszka ma około 18lat) i jak mam iść do niego i odebrać swoją zgubę?.. dobrze że wyprany chociaż tam wisi przecież nie powiem"przepraszam ale coś wisi mojego na Pana balkonie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
in-ca Re: mój karmnik 12.06.09, 11:07 E tam, zaraz facet, 18, szybciej się zawstydzi niż Ty Odpowiedz Link
ololla Re: mój karmnik 12.06.09, 15:34 e no laska jak sąsiad jurny to goń póki chop w pracy Odpowiedz Link
mathiola Re: mój karmnik 12.06.09, 15:38 Padłam Jak nam spadł bucik młodej to mi mężu taki na kiju haczyk zrobił i wyciągnął Odpowiedz Link
madameblanka Re: mój karmnik 12.06.09, 16:42 jaki kuźwa facet..18 lat toż to dzieć!!! Ale jak ldla ciebie jest tak męski że pomyliłas go z facetem to proponuję zabrać ze sobą wino i opowiedzieć co sie wydarzylo potem /w miare opróżniania butelki/ "udowodnić" mu że to twój karmnik, hehe Odpowiedz Link
hellious Re: mój karmnik 12.06.09, 17:23 Malz kiedys zrzucil moje nowe gacie na suszarke dwa pietra nizej i zlowil je kablem od anteny Odpowiedz Link