olinka20 14.06.09, 22:49 Nad adopcja tego pieska Ten biały za kratami- myslicie ze moj mężczyza sie zgodzi?? www.dogomania.pl/forum/f94/pudle-szukaja-domu-14138/index72.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: pracuje cięzko! 14.06.09, 22:51 Olinko ja mam parę ASTów na tapecie.I ciiiisza Tak nieśmiało napomknę maglownicą,że jak kto chce jakiegos pieska adoptować to walcie śmiało Cariewna ma jeszcze labradora z urąbanym ogonkiem... Odpowiedz Link
olinka20 Roksana 14.06.09, 22:56 znam cie z kilku forów i wiem ze kochasz ASty a ja akurat pudle Teraz miałam na wychowaniu boksera skundlonego z amstafem i znalazlam mu nowy dom, ale ten psiak chwcil mnie za serce serio Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: Roksana 14.06.09, 23:02 Taaaaa.ASTy to moja miłośćPokraczne świniaki o delikatności tarana,zębiskach smoka,sile pudziana i wzroku okrutnego mordercy Olinko ten pudelek jest "zpod Twoich skrzydeł" do adopcji czy masz chętkę na niego? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Roksana 14.06.09, 23:05 Chodzi mi o tego bialego z ogolonymi uszami zza krat co patrzy tak smutno. Moj pudelek tez ma 2 lata i chyba sie dogadaja? Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: Roksana 14.06.09, 23:12 Moga się dogadac lub nie...zależy od charakterów obu panow.Bez spotkania najpierw na neutralnym gruncie potem w mieszkaniu trudno ocenić.Twó psiak jest kastrowany? Może namów męża najpierw na tymczas.Potem zobaczycie co będzie... Norce tez miałam domu dobrego poszukac a jest do dziś.Taki dożywotni tymczas Odpowiedz Link
olinka20 Re: Roksana 14.06.09, 23:18 moj pies jest rozpieszczony jak "dziadowski bicz" Nic nie poradze na to ze kocham go strasznie i nie umiem niczego odmowic, a wiem, ze wziecie go na tymczas skonczy sie tym ze moj facet go tez nie bedzie chcial oddac... Myslałam zeby jutro zadzwonic i jak bedzie ok to we wtorek z moim pieskiem tam podjechac zeby sie poznali. Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: Roksana 14.06.09, 23:21 Jak masz blisko to jak najbardziej Ale jeszcze czeka Cię wizyta przedadopcyjna i zobowiązanie do kastracji.no chyba,że bez udziału wolontariusza poprostu weźmiesz go ze schronu. Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: Roksana 14.06.09, 23:22 Skontaktuj się przez pw z autorem postu,w którym wklejone jest zdjęcie.Zapewne powie Ci wiele o psiaku. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Roksana 14.06.09, 23:25 Jutro bo dzisiaj juz za pozno. Ale sama powiedz- slodki jest prawda? Odpowiedz Link