Dodaj do ulubionych

Muzyka-jeszcze raz-plissssssssssss

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:42
Witajcie,
wiem,ze ten watek juz byl na tej stronie,ale prosze podajcie linki do
sciagniecia muzy tureckiej-zakochalam sie bez pamieci w ich muzyce.
Serdeczne dzieki ,pozdrawiam wszystkich fobów :)
Kola
Obserwuj wątek
    • dominikanaa Re: Muzyka-jeszcze raz-plissssssssssss 22.10.04, 11:46
      Hej,
      wprawdzoe nie znam linkow do tureckiej muzyki ale mam przepiekne plyty ktore
      nagralam w Alanyi, nie widze,zeby Ci nieprzegrac i wyslac :-)
      pozdrawiam
      • Gość: kola Re: Muzyka-jeszcze raz-plissssssssssss IP: 61.53.35.* 03.11.04, 18:58
        Jejku,jezeli to mozliwe,to chetnie skorzystam z mozliwosci-dominikanaa podaje
        Ci mój adres mailowy sagitariu_s@hotmail.com-prosze odezwij sie,ustalimy
        szczegóły przesylki oraz koszty-oki?
        bardzo prosze o okontakt,dzieki i pozostaje w oczekiwaniu:)
    • dominikanaa Re: Muzyka-jeszcze raz-plissssssssssss 22.10.04, 11:49
      Ojej, ale niepoprawnie napisalam, sorki chcialam powiedziec, ze nie widze
      problemu zeby ci przegrac te plyty :-)
      • Gość: ron5 Re: Muzyka-jeszcze raz-plissssssssssss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 10:01
        Ja też b. lubię muzykę turecką.Przywiozłem z Turcji kilka cd,mogę przegrać i
        wysłać.W zamian też bym chciał jakieś,jak można.Pozdrawiam,
        • Gość: Iwona Re: Muzyka-jeszcze raz-plissssssssssss IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.04, 10:04
          www.klarnet.net
          • Gość: Elżbieta Re: Muzyka-jeszcze raz-plissssssssssss IP: *.darko.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 17:52
            Znalazłam stronę ale nie udaje mi się nic ściągnąć.Nie bardzo umiem sobie
            poradzić.Proszę o dokładną podpowiedż-będę bardzo wdzięczna. Dzięki..
            • Gość: Iwona Re: Muzyka-jeszcze raz-plissssssssssss IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.04, 23:22
              W górnym pasku są litery - klikasz na jedną - wyskoczą nazwiska wykonawców i
              ich piosenki które można ściągnąć.Klikasz na tytuł - otwiera się nowe okno - w
              którym jeszcze raz klikasz na tytuł - i zapisujesz na dysku.Podobno nie
              wszystkie daje się ściągnąć ale mi udało się parę piosenek zapisać bez
              problemu.
              • Gość: Elżbieta Re: Muzyka-jeszcze raz-plissssssssssss IP: *.darko.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:56
                Udało się.Stokrotne dzięki! Pozdrawiam. Ela.
                • Gość: Iwona Re: Muzyka-jeszcze raz-plissssssssssss IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.04, 22:29
                  To cieszę się.
                  • Gość: ron5 Re: Muzyka-jeszcze raz-plissssssssssss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 20:51
                    Próbuję i nie mogę nic ściągnąć.Jak dojdę do małej strony z utworem to nic nie
                    jest aktywne.Mogę prosić o dokładniejsze instrukcje?Dziękuję.
                    • Gość: Iwona Re: Muzyka-jeszcze raz-plissssssssssss IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.04, 11:15
    • Gość: ANKA Re: Muzyka-jeszcze raz-plissssssssssss IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.11.04, 21:58
      na stronie www.tulumba.com znajdziesz wszystkie płyty tureckich wykonawców,
      niektóre kawałki możesz przesłuchać, Ja też uwielbiam tą muzykę. POZDRAWIAM.
    • riliana Re: Muzyka-jeszcze raz-plissssssssssss 23.11.04, 17:42
      sluchajcie, a nie miałybyście ochoty powymieniać się mp3 przez maile? dzięki
      takiej "poczcie pantoflowej" kilkanaście osób z forum Egipt, w tym ja, ma teraz
      ok.300 piosenek na stanie :) jeśli ktoś by chciał, to prosze o kontakt na mail
      z gazety
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka