jk3377 16.06.09, 19:22 słowem- pamietacie kiedy i na jakim forum rozpoczełyscie swoja kariere na gazeta.pl? a z jakiego powodu? ja w styczniu 2005-a szukalam wtedy czegos nt naczyniaka u dziecka...i trafilam na ematke tam zaczynalam...potem juz sie potoczylo... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagunia Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 19:26 Ja w 2001 przesiadywałam dużo na czacie gazetowym. Poznałam sporo ludzi i jakoś tak ktoś coś wspomniał o forum i tak trafiłam na lokalne gazetowe. Wtedy jeszcze nie trzeba było się logować, żeby pisać więc pisałam pod innym nickiem, niezalogowana. W 2003 trafiłam na ematkę i tam już musiałam założyć stały nick. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 19:30 ja w zeszłym roku zaczęłam od forum Szpitale jak relacjonowałam na bieżąca mój pobyt na Karowej - jedna położna mnie rozpoznała I tak potem poprzez wcześniaki, stratę dziecka trafiłam na ematkę. A na ematce pod nogami mathiolo leżał magiel Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 19:35 ja od wcześniaków, pOźniej skoki z jednego na drugie, ematka i w końcu magiel Odpowiedz Link
madameblanka Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 19:36 ja sie urodziałm na Karowej, po za tym mam wcześniaka, hehe mały jest świat. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 19:33 Strona gazetowa www była na okładce jakiejś gazety dzieciowej i weszłam. Potem był CIP, bo w ciązy byłam a z CIPa na rówieśnicze. To był 2005 rok . Potem zaczęłam oglądać Prison Break i poszły forumy serialowe . Ematka sporadycznie, nałogowo KMW podczytywałam. A teraz jestem głównie tu . Odpowiedz Link
attiya Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 19:33 wpier wrześniówki 2008 a potem tak już jakoś poszło... Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 19:35 czytałam po raz pierwszy forum Harry Potter i przyjaciele, czy jakoś tak, jak przeczytałam szóstą część i skończyła się tak.... , że musiałam sobie jeszcze doczytać, co ludzie myślą na forach. Potem moja przyjaciółka rozpływała się w zachwytach nad forum rówieśniczym i kiedy zaszłam w ciążę od razu znalazłam swoje Nie żałuję - poznałyśmy sie z miejscowymi dziewczynami w realu, spotykałyśmy się parę razy - fajnie jest. A 31 marca trafiłam na magla... i wtedy zaczęło się PRAWDZIWE UZALEŻNIENIE. Odpowiedz Link
cudko1 ŚLIMAK ŚLIMAK 16.06.09, 21:11 ja się w końcu serio muszę z Tobą schlać harry poter no wiesz taka stara baba?????? witaj w klubie, jednak dziecko we mnie siedzi jak się za czeło kilka razy napisałam coś hmmm nie wiem niemowle albo ciąza (byłam w ciąży stanie dla mnie zupełnie nowym szukałam info) no aler to nie była miłość od pierwszego zdarzenia potem trafiłam jakoś na emamę, tam sie starałąm starałam ale jakoś tak nie cuzłąm się oki, dopiero na maglu - psia mać do dziś pamiętam że byłam jedenasta na forum - nie zmieściąłm sie w pierwszej 10 no io tak na[prawdę wsiąkłam dopiero tu i dobrze mi z tym Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: ŚLIMAK ŚLIMAK 16.06.09, 21:25 o widzisz. to jak z tym przyjazdem Twoim???? Odpowiedz Link
mathiola harry potter 17.06.09, 09:48 to moja miłość Ja najpierw na emamie, na wcześniakach, na bliźniaki i więcej... Potem po Dlani się wdrapałam na emagiel i się rozgościłam Kiedy tu przylazłam, było 5 wątków. A w ogóle to wcześniej na edziecku siedziałam, ale pod innym nickiem. Odpowiedz Link
setia Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 19:36 od forum alergie, ponad 5 lat temu. Odpowiedz Link
ceres9 Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 19:38 3-4 lata temu na forum south beach-schudnac chcialam;] Odpowiedz Link
ez-aw Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 19:44 Ja najpierw krótko niemowlę. Szybko przeniosłam się na ematkę. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 19:47 Zapomniałam napisać kiedy - pod koniec 2007 roku Odpowiedz Link
aga9001 Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 20:11 Ja od 2005 szukałam wsparcia wśród doktornatów. Potem KMW i to był rodzaj uzależnienia - ale głównie do czytania. Pisanie i czytanie = uzależnienie to MAGIEL. Ematki nigdy nie trawiłam, bo tam za długie watki a ja nigdy nie mam tyle czasu aby dokładnie czytać Odpowiedz Link
oli.nek Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 21:14 zaczybalam w maju 2007 jak rodzilam druga core. kolezanka podala linka, by sprawdzic szpital. mialam wtedy inny nick. zmienilam go rok temu. skacze po bardzo wielu forach. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 21:14 najsamprzód było forum rówieśnicze a potem sie szlajałam po necie i kliknełam KLIKNIESZ TO ZNIKNIESZ i mnie przeniosło he he i fajnie jest Odpowiedz Link
mearuless moje jest spowodowane 16.06.09, 21:23 nudnoscia mojego meza. tz. nie to ze on wymiotuje - ja zwracam jak na niego patrze, wiec wole surfowac po necie Odpowiedz Link
lidia341 Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 21:28 Mnie zaraziła siostra mojego męża. Sama nie chciała mi podać na jakich forach gada (nie wiem wstydziła się czy co). Mnie się tutaj podoba Odpowiedz Link
bernimy Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 21:42 Od niedawna bo od 2008r., zaczęło się od rówieśniczego, ale dołączyłam prawie po roku, bo późno odkryłam forum Potem karmienie piersią, małe dziecko i magiel, który totalnie mnie uzależnił, ale w żaden sposób nie wiem jak tu trafilam. Pewnie któraś miała w sygnaturece coś w stylu "tylko tu nie zaglądaj " i zajrzałam na moje i męża nieszczęście Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 21:57 Podlączyłan net w domu.Szukałam miejsca gdzie netowo można pogadać.Wpisałam w guglaka "forum dla rodziców" i kliknełam w pierwszą stronke jaka się wyświetliła.Trafiłam na ematkę.I już zostałamNa magiel weszłam po plecach hell. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 22:20 w grudniu zeszłego roku podłączyli mnie do sieci wkońcu, pokłóciłam się z przyjaciółką, łaziłam bez sensu po necie i znalazłam ematkę i tak już zostało, potem weszłam na emagiel i na jedno prywatne i nie zamierzam odchodzić Odpowiedz Link
deela Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 22:21 w 2005 wpadlam na CiPa a potem to juz sie potoczylo :p Odpowiedz Link
madame_edith Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 22:26 Ja zaczęłam w 2005 od Cipa i Niemowla, poprzez KMW (wersja uboga bo tylko czytanie), potem jak trafiłam na jematkę to długo nie było nic innego. Teraz skaczę między rówieśniczym mojej córy młodszej, emaglem i ematką. A wieczory spędzam w necie, bo chłop na mnie ciągle obrażony i nie mam z kim gadać jak dzieci śpią Odpowiedz Link
tiuia Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 22:29 Na CiPie jak zaszłam (2006). Potem rówieśnicze i reszta matkowo-dzieciowych. Potem w miarę potrzeb ilość for się rozrastała - teraz bywam na dwudziestu paru. Nie udzielam się nigdzie jakoś straszliwie, ale codziennie muszę wleźć na parę for, poczytać i coś tam skrobnąć od siebie Odpowiedz Link
doral2 Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 23:05 ojtam, zaraz uzależnienie w 98 roku zaczęłam na aksamitnej spelunce i tak jakoś się turlam do dzisiaj... Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 16.06.09, 23:08 Wiosna 2004 (stały internet) - i wtedy zaczęłam buszować po kocich forach. Od początku mam ten sam nick. Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 17.06.09, 01:15 Chyba pod koniec 2007(ale dokładnie nie pamietam)przez przypadek trafiłam na ematke,na magla wlazłam klikając w sygnaturkę bodajże mathioli,pisze sobie jeszcze na jednym prywatnym i kilku innych Odpowiedz Link
alesio23 Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 17.06.09, 08:05 zaczęłam od fanów MM ale wkurzały mnie te górnolotne przeintelektualizowane dysputy, potem trafiłam na ematke działo się to pod koniec 2008 Odpowiedz Link
zales239 Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 17.06.09, 08:52 Ja jakoś tak jestem na forUm od końca 2007 roku. Nie wiem jak trafiłam na jematkę.Dosyć mi się tam podobało. Teraz jestem najczęściej na maglu,bo jest najlużniejszy,jest wesoło i jest zabawai pokłócić się można na ostro nawet. Odpowiedz Link
hellious Re: Forum-od czego sie zaczeło u was uzaleznienie 17.06.09, 08:55 Ja zaczelam od Cipa, potem ematka, male dziecko i magiel Przelotnie czytalam inne typu Kobieta ale tam to chyba same malolactwo znudzone siedzi, sadzac po wpisach Odpowiedz Link
18_lipcowa1 od grzybicy pochwy hehe 17.06.09, 09:06 mialam nawracajace stany zapalne i grzybice ( potem doszlam ze spowodowane tabletkami anty) wiec wpisalam w wyszukiwarke dane slowo i jako jedna ze stron wyskoczylo mi Zdrowie kobiety. Jakos tak sie zaczelo, to byl chyba 2003. Odpowiedz Link