bei LINK 18.06.09, 10:16 leather-carpet.com/nl/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=51&func=viewcategory&catid=1 Odpowiedz Link
aniuta75 Re: LINK 18.06.09, 10:19 Kurde z początku szukałam wzoru takiego jak krowa ma ale nie było i dopiero potem mnie olśniło. O fuuuuuuj . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: czy podoba sie Wam? czy nie? czy nie macie zd 18.06.09, 10:20 Nie cierpię skór zwierzęcych na podłogach, tak samo jak rogów czy łbów wiszących na ścianach. Dla mnie to obrzydliwe . Odpowiedz Link
madameblanka Re: czy podoba sie Wam? czy nie? czy nie macie zd 18.06.09, 14:37 ale torebki skórzane lubimy? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: czy podoba sie Wam? czy nie? czy nie macie zd 18.06.09, 18:12 Wiesz całkiem co innego nosić skórzane torebki i buty a całkiem co innego wieszać sobie na ścianie i kłaść na podłogi . A na skórzane torebki mnie nie stać . Odpowiedz Link
madameblanka Re: czy podoba sie Wam? czy nie? czy nie macie zd 18.06.09, 18:24 no dobra, ale ten dywan został zrobiony z krowy zabitej w celach konsumpcyjnych. To co zostało skóra, racice, rogi są do przerobu. Skóra na torebki, buty czy ...dywany. Dlatego nie jest tak ochydne i pozbawione uczuć jak zabicie świadome na ten cel, typu zajebanie krokodyla na torebke. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: czy podoba sie Wam? czy nie? czy nie macie zd 18.06.09, 18:28 Ja to rozumiem ale i tak zwierzęce trofea na ścianach i podłogach są DLA MNIE obrzydliwe . Nie powiesiłabym czegoś takiego w swoim domu a jak jest taki sprzęt u kogoś to czuję się nieswojo... Odpowiedz Link
szpulotek Re: czy podoba sie Wam? czy nie? czy nie macie zd 18.06.09, 18:10 Ohydne, jeszcze abazury z ludzkiej skory do kompletu Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: czy podoba sie Wam? czy nie? czy nie macie zd 18.06.09, 18:14 Bardzo niesmaczne i tyle... Odpowiedz Link