attiya 18.06.09, 11:02 a nie głupoty na forum piszecie....To poważne forum ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
attiya Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:04 a jak te pranie skończysz to raz raz do mnie, bo prasowanie czeka.... Tylko, żebym długo nie czekała ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:05 Zgłupłaś?? Ja u siebie nie prasuję a u Ciebie mam to robić ? Noooo chyba, że za to darmowe konto firmienne . Odpowiedz Link
attiya Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:06 zastanowię się i odpowiem na piśmie - żeby poważniej było Odpowiedz Link
wisienki-trzy Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:03 o to to krowy wydojone? Bo ja chętnie zamienię swojego osła(męza) na dojna krowe. ma któraś? Odpowiedz Link
attiya Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:04 no krowy niestety nie - ja mam dwa byki w domu Odpowiedz Link
bsl Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:04 wiesz ile wysiłku kosztuje napisanie w miere logicznego posta jak sie za 3 godziny idzie na zdjecie przetrminowanych szwów ?? Odpowiedz Link
attiya Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:07 eee tam - a sama nie możesz sobie ich zdjąć? Pomyśl ile czasu zaoszczędzisz Albo inaczej - załóż nowy wątek - "Jak zdejmować przeterminowane szwy" Na pewno emagielki doradzą ci Odpowiedz Link
bsl Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:09 zdjęcie szwów to żadne problem dla mnie z racji zawodu ale na przegląd pooeracyny musze tez isc Odpowiedz Link
attiya Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:10 przeglądnąć to my cię też przeglądniemy - nie ma problema Mogę nawet wystawić jakieś zaświadczenie jak chcesz Ze wszystko oki i takie tam Odpowiedz Link
attiya Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:13 Ale chyba niezbyt dokładnie bo jednocześnie piszesz na tym nudnym forum....I tylko nie pisz mi, że masz podzielność uwagi -szczególnie jak się hihi zajmujesz dzisiejszą, współczesną młodzieżą Odpowiedz Link
agik82 Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:24 młodzież moja ma 2 i 4 lata, więc doglądam coby sie nie pozabijały i da się działać Odpowiedz Link
doral2 Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:47 robota to głupota, picie to jest życie idę sobie strzelić herbatkę z żurawiny, a co! Odpowiedz Link
attiya Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:58 z żurawina nie piłam ale wpraszam sie na kawę Odpowiedz Link
attiya Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:57 a moja młodzież w liczbie sztuk jeden ma niecały rok i na szczęście jak u Ciebie da sie wytrzymać Odpowiedz Link
bernimy Attiya, będę wredna i się odetnę 18.06.09, 11:13 za wczoraj? Przez całą noc myślałas i taaaaaaaaaaaaaaki wąteczek wymyśliłaś? Odpowiedz Link
attiya Re: Attiya, będę wredna i się odetnę 18.06.09, 11:15 no właśnie nie myślałam tylko spałam....I takie właśnie oto są tego skutki hihi Odpowiedz Link
bernimy Re: Attiya, będę wredna i się odetnę 18.06.09, 11:26 No nie, to jak Ty takie "mądrości" tworzysz po wyspaniu, to już się boję co napiszesz jak zarwiesz noc! No nie, jestem pamiętliwa skorpionica, więc poczekam na kolejny ciekawy wątek Odpowiedz Link
attiya Re: Attiya, będę wredna i się odetnę 18.06.09, 12:00 same skorpiony - matko....jedyna siostra skorpion, mąż skorpion i jeszcze ta na dokładkę.....ale trafiłam.... Odpowiedz Link
bernimy Re: Attiya, będę wredna i się odetnę 18.06.09, 12:12 To Ty już doskonale wprawiona, jak z ze skorpionami postępować!!! Się nie martw, musisz tylko od odpowiedniej strony podchodzić Swoja drogą, dużo masz tych skorpionów w otoczeniu, szczerze wspołczuję Odpowiedz Link
attiya Re: Attiya, będę wredna i się odetnę 18.06.09, 12:15 jak się nie ma co się lubi .... poza tym macie skorpiony jedną, poważną zaletę - nudzić się z Wami absolutnie nie można Odpowiedz Link
bernimy Re: Attiya, będę wredna i się odetnę 18.06.09, 12:17 Nie można! I jeszcze jedną ważną, jak polubimy, pokochamy i poprzyjacielujemy, to na zawsze! Pierwsze nie zdradzimy! Ale jak nas ktoś zrani, to o matko, masssakra, nie wybaczymy!!! Odpowiedz Link
attiya Re: Attiya, będę wredna i się odetnę 18.06.09, 12:22 łapię, łapię - wątku o szczepionkach nie zapomnę haha do końca życia Odpowiedz Link
bernimy Re: Attiya, będę wredna i się odetnę 18.06.09, 12:24 O rany, tak traumatycznie było? Ty serio serio tak? Odpowiedz Link
attiya Re: Attiya, będę wredna i się odetnę 18.06.09, 12:27 mam dwie ryby w znaku jedna mówi tak druga - nie no - przynajmniej musiałam trochę pomyśleć nad tym co piszę argumenty sensowne wymyślić - starałam się jak cholera ! mam nadzieję, ze doceniłaś to choć hehe trochę Odpowiedz Link
bernimy Re: Attiya, będę wredna i się odetnę 18.06.09, 12:32 No jakże mogłabym nie docenić takich wypocin A to Ty ryby, si? Odpowiedz Link
attiya Re: Attiya, będę wredna i się odetnę 18.06.09, 12:46 ryby ryby mureny, płaszczki, piranie i takie tam drobnostki Odpowiedz Link
bernimy Re: Attiya, będę wredna i się odetnę 18.06.09, 12:52 A możesz podac trzy cechy zodiakalnych rybek, z którymi sie identyfikujesz? Oczywiście mogą być nie tylko superlatywy Odpowiedz Link
attiya Re: Attiya, będę wredna i się odetnę 18.06.09, 12:58 sama mogę podać nałogi: majonez a w szczególności z octem plus ogórki pod kazdą postacią lody, żelki haribo, ptasie mleczko upierdliwość jestem uparta jak osioł...eeee oślica marudność szastanie kasą na książki nosi mnie po świecie - nie umiem w domu siedzieć....no w ostateczności może mnie nosić po Polsce Odpowiedz Link
ez-aw Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:15 A ja mam teraz wolne i będę pisać głupie posty Dzieć śpi, co miałam napisać - zrobione. Pełna wolność Odpowiedz Link
attiya Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:16 a mieszkanie posprzątane? Podłogi umyte? Jak już raz dziś myłaś to umyj drugi raz - od przybytku głowa nie boli Albo skocz do mnie i mi umyj Kawę postawię ci I mam kawałek ciasta jeszcze Odpowiedz Link
ez-aw Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:24 Podłogi nie umyte, bo wszędzie chodniki. Odkurzać teraz nie będę, bo obudzę dziecko. Powinnam poprasować, ale deska została w pokoju syna. Więc mam wymówkę Odpowiedz Link
attiya Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 12:00 rozłóż koc albo coś tam na stole i prasuj na stole - i nie ma, że boli Odpowiedz Link
bernimy Attiya 18.06.09, 11:28 język sobie połamię na Twoim nicku Od czego nazwa pochodzi? A możesz zdradzić czym się zajmujesz, bo jakbym nie zauważyła Twej nieobecności na maglu, a tak martwisz się o nas? Odpowiedz Link
attiya Re: Attiya 18.06.09, 12:02 hehe - to imię pakistańskie no ja normalnie Katarzyna sie nazywam poza tym mam hopla na punkcie historii i takową skończyłam plus studium ekonomiczne coby miec sensowną i płatna pracę No wiesz - trzeba w końcu o kogoś się martwić Odpowiedz Link
bernimy Re: Attiya 18.06.09, 12:11 Ok, zapamiętam imię i w najmniej oczekiwanym momencie uderzę Ooo, to Ty coś bardzo fajnego studiowałaś, tzn. ja głowy do tego nie mam, ale podizwiam ludzi, którzy zwłaszcza o histori Polski mogą sypac i sypać opowieściami Odpowiedz Link
attiya Re: Attiya 18.06.09, 12:13 Trochę mogę posypać ale moim konikiem jest historia Anglii i Szkocji - ostatnia kasę na książki z tym związane wydaje poza tym mym konikiem też jest mój syn w ramach przygotowań do uderzenia idę się napić kawy Odpowiedz Link
attiya Re: Attiya 18.06.09, 12:28 9 i pół miesiąca właśnie jest na etapie próby zjadania kabli.... Odpowiedz Link
bernimy Re: Attiya 18.06.09, 12:35 Oj boski etap się zaczął, raczkowanie, chodzenie.... Rozumiem doskonale! Moja ma prawie rok i osiem miesięcy i też dalej jest boska Te dzieci są takie kumate, fajne, nawet jak nie wszystko powiedzą, to widać po oczkach, że doskonale rozumieją Odpowiedz Link
attiya Re: Attiya 18.06.09, 12:49 o fakt etap nadzwyczaj boski aktualnie jest na etapie raczkowania i mam takiego hihi pieska przy nodze....gdzie ja tam i on Odpowiedz Link
bernimy Re: Attiya 18.06.09, 13:02 i podobno ten cudny etap trwać będzie dokąd nie pójdą do przedszkola.... ha ha ha, nasza to nas po kątach porozstawia, murowane! Odpowiedz Link
attiya Re: Attiya 18.06.09, 13:05 później przyjdzie szkoła, później etap buntu - 14-15 lat, później będą pyskować, że mają 18 lat i wiedzą co i jak, a później to będą kazać nam nianczyć własne dzieci Odpowiedz Link
bernimy Re: Attiya 18.06.09, 13:13 Ja akurat na to wszystko liczę, mogłoby być jeszcze jedno, ale i tak jest super! Odpowiedz Link
attiya Re: Attiya 18.06.09, 13:17 no ja chyba niestety skończę na dwa plus jeden a za to w szczególności jestem wdzięczna Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:48 Przerwę se zrobiłam a tu już mnie poganiają. Wiem, dzień lenia był wczoraj. Zaraz się dalej mobilizuję, bo teraz siły nabieram. A w planie mam: przerobić truskawki na dżem, przetworzyć szpinak i szparagi, ogarnąć chałupę, przygotowac obiad ( zupa z młodych wazyw plus coś tam) i spowrotem na działkę z której wróciłam pół godziny temu. Może być Odpowiedz Link
attiya Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 12:03 jak coś to jesteś obecnie na pierwszym miejscu - podziwiam Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 11:58 nosz kurwa mać, nie wytrzymałam :d musiałam wejśc choć na chwilkę... dom wysprzątany, poprane wsio, dziec śpi, ja wykąpana, wypachniona, wydepilowana, nawet pysk umalowałam. i nie wiem co zrobic z czasem. wybaczycie? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 12:07 Heheheh ja tak właśnie patrzę, że jesteś a miało Cię nie być . I tak powinno być . Odpowiedz Link
attiya Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 12:09 ten magiel wciąga jak mało który nie będę pisać czego nie zrobiłam dziś....szkoda pisania.... Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Weźcie się do roboty... 18.06.09, 12:08 nie ma to jak poważne uzależnienie.... ja to nawet nie próbuję się żegnać. Może założymy klub AM (anonimowych maglownic rzecz jasna)??? Odpowiedz Link
attiya tak, tak ! 18.06.09, 12:16 ja chcę być w tym klubie poza członkostwem skarbnikiem Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: tak, tak ! 18.06.09, 12:18 magiel jest PRZE-JE-BA-NY pod względem próby chwilowego nawet odejścia od niego...JUz teraz widzę, że nie odpuszczę go na tydzień ale będę dawkować sobie. Tak, żeby malgowanie nie odbywało się niczyim kosztem. Odpowiedz Link
bernimy Zuzu 18.06.09, 12:20 czy Ty aby się nie zegnałaś, a ja Ci nie machałam???? W klubie to ja juz jestem zanim on powstał Odpowiedz Link
attiya Re: Zuzu 18.06.09, 12:23 tak to właśnie wyglądają próby zerwania z nałogiem....żegnasz sie a i tak dupa z tego wychodzi.... Odpowiedz Link
cudko1 attiya a mogę spytać 18.06.09, 12:54 skąd jesteś?? bo wiem że gdzieś z moich regionów Odpowiedz Link
attiya Re: attiya a mogę spytać 18.06.09, 13:01 jam urodzona Białostoczanka i z dziada pradziada Podlasianka poza tym mam hopla na punkcie Suwalszczyzny mieszkam pod W-wą a mam hopla, że do dziś macham ręką do samochodów z rejestracją zaczynającą sie na "b" wywieszam flagę w kolorach B-stoku na dni B-stoku - a to juz nie dlugo, mam na ścianach obrazki albo grafikę z B-stokiem o książkach nie wspomnę i do dziś dobijam męża stwierdzeniami "Bo u nas w B-stoku..." Odpowiedz Link
cudko1 Re: attiya a mogę spytać 18.06.09, 13:04 o to miło powitać krajankę - tak jakoś to się pisze i używana nie?? z tym że ja nadal tutaj??a bywasz czasami w białym?? ile masz lat może się znamy czy cuś?? ja też lubię suwalszczyzne, te jeziora, górki i pagórki ech <marzy> Odpowiedz Link
attiya Re: attiya a mogę spytać 18.06.09, 13:09 no byłam - od poprzedniej środy do niedzieli, teraz na 100 procent będę z tydzień w sierpniu lat mam juz sporo zaliczyłam nieistniejącą 25 i IV LO plus kilka dodatkowych poza tym moim ulubionym powiedzonkiem jest "Jadę odchamić się do Białego" A gdzie pomieszkujesz w Białym? aha - do dziś mam lekki zaśpiew (takie nasze kochane sledzikowanie)i zdarza mi sie używać rehionalnego rozhoworu Odpowiedz Link
cudko1 Re: attiya a mogę spytać 18.06.09, 13:13 oś białostoczek więcej szczegółow nie podam na forum publicznym Odpowiedz Link
attiya Re: attiya a mogę spytać 18.06.09, 13:16 niom - ja Wysoki Stoczek - i też skończę z wywenętrznianiem się Odpowiedz Link
bernimy suwalszczyzna 18.06.09, 13:17 byłam raz na Sylwesta, niedaleko Suwałk, widok na Cisową Górą a poźniej byłam 2 tygodnie w Błaskowiźnie, ale suuuuper wakacje, wspaniałe tereny na wycieczki rowerowe!!! No i można było tam kupić cudne żółte sery takie jak szwajcarskie, bo zamieszkał tam Szwjcar i produkuje, boooooskie, jak ktoś lubi takie smierdziaki Ale mimo wszysko ja to chyba uwielbiam tak na co dzień gwar Warszawy Odpowiedz Link
attiya Bernimy 18.06.09, 13:19 No patrz pani - to my chyba niema siły będziemy musiały jakąś kawę zaliczyć Bo ja w takiej wsi eee podobno to miasto - Ząbki mieszkam obecnie do W-wy mam rzut kamieniem Odpowiedz Link
bernimy Re: Bernimy 18.06.09, 13:29 Oooo, patrz pani, to jeszcze więcej dodam, bo ja widzisz Pani, mam kumpelę w Ząbkach, niedawno byłam na ślubie (na wesele to my mamy za małą córę)! Jak mus to mus!!! P.S. a czemu nie chcesz rzucać beretem, Tabaka tu nie wejdzie i na 100% nie przeczyta i nie zobazcy, ze my o Jej moherku Odpowiedz Link
attiya Re: Bernimy 18.06.09, 13:36 hehe a po co dziewczyna ma się stresować i w niepotrzebne depresje popadać Odpowiedz Link