deela 19.06.09, 17:34 TAK sie jezdzi z dzieckiem www.tvn24.pl/-1,1605924,0,1,209-kmh-zeby-uspokoic-dziecko,wiadomosc.html a TAK się wraca z pogrzebu www.tvn24.pl/-1,1605904,0,1,wracali-z-pogrzebu-cudem-unikneli-tragedii,wiadomosc.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: TAK się jećdzi kochane 19.06.09, 17:48 Deela jak ktoś jeździ jak idiota to nawet jakbys mu milion filmow pokazała to do niego nie trafi. On wie lepiej i basta. Po prostu szkoda słow... Odpowiedz Link
ez-aw Re: TAK się jećdzi kochane 19.06.09, 18:43 Będę musiała spróbować jak młody zacznie płakać Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: TAK się jećdzi kochane 19.06.09, 20:55 głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, głupota, Dobrze że dzieciowi nic się nie stało. Odpowiedz Link
karra-mia Re: TAK się jećdzi kochane 19.06.09, 20:59 ja zawsze powtarzam, że tych idiotów to mi nie żal, ale jakby tak zabili kogoś zupełnie przypadkowego, zrujnowaliby komuś zucie, zrobiliby kogoś kaleką - no powiesiłabym za jaja albo cycki Odpowiedz Link
agik82 Re: TAK się jećdzi kochane 19.06.09, 21:01 niestety, głupota ludzka nie zna żadnych granic Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: TAK się jećdzi kochane 19.06.09, 21:04 szkoda że taki mały mandat dostała Odpowiedz Link
majmajka Re: TAK się jećdzi kochane 19.06.09, 21:07 Ta z tym dzieckiem to bezmozg. Ale ten z pogrzebu to niesamowity szczesciarz... Ten unik, ktory zrobil... Szok. Czyli, ze to prawda, ze glupi ma zawsze szczescie. Odpowiedz Link
antyka Re: TAK się jećdzi kochane 19.06.09, 21:12 209 to za szybko, ale tak naprawde trasa, ktora jechala byla do tego przystosowana. Moim zdaniem jechala po garwolinskiej obwodnicy, ktora jest piekna, szeroka, b. dobrze oznakowana i mozna tam bezpiecznie rozwinac duza predkosc. Sama, gdy zwykle nia jezdze, rozwijam predkosc ok. 160 km/ h. Oczywiscie nie po to, aby uspokoic dzieciaka. Odpowiedz Link
deela Re: TAK się jećdzi kochane 19.06.09, 21:20 ooooooooo antyka ciekawa sygnaturka gratki Odpowiedz Link
antyka Re: TAK się jećdzi kochane 19.06.09, 21:31 dziekuje No w koncu sie udalo Mam nadzieje, ze juz wkrotce zobacze gamonia numer 2 na usg. Druga synowa Ci szykuje! Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: TAK się jećdzi kochane 19.06.09, 22:10 ja lubię docisnąć pedał gazu, gdy droga jest dobrze oznakowana i w miarę bezpieczna. Ale nigdy nie przyszło mi do głowy aby tak pędzić z dzieckiem. Jak jadę z małą, to jestem przykładnym kierowcą. Nawet nie przeklinam na rowerzystów i pieszych Odpowiedz Link
agusia79-dwa antyka i zapomniałam 19.06.09, 22:14 podpiąć się pod gratulacje deeli. PS. I jakby deela była chętna,to mam kandydatkę na jej synową dla pierwszego dziecia Odpowiedz Link