epistilbit 20.06.09, 23:07 Jakaś głupia menda wyciągnęła wątek i wyciera sobie mordę Helką. forum.gazeta.pl/forum/w,571,96849180,96849180,ciezki_los_mezatek.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: Pomoc potrzebna-ALARM 20.06.09, 23:11 a tam , srac na to! kazdy ma prawo do orgazmu Odpowiedz Link
ez-aw Re: Pomoc potrzebna-ALARM 20.06.09, 23:16 Z tego co czytam, to tam nie jest pomoc potrzebna. Kasię nie poparto tutaj, tam też nie. Z odpowiedzi widać, że nie zgadzają się z kobitką - może to da jej wreszcie do myślenia? PS. Skoro piszemy, musimy liczyć się z tym, że ktoś nasze wypowiedzi wyciągnie. Odpowiedz Link
ba_warka Re: Pomoc potrzebna-ALARM 20.06.09, 23:19 mea ma rację Pomocy w MOPSie szuka ten kto potrzebuje i tyle. Odpowiedz Link
epistilbit Re: Pomoc potrzebna-ALARM 20.06.09, 23:20 Ale tam rzucono Hell na pożarcie. Takie wiesz wyciągnięcie kogoś na pożarcie w stylu żartów z podstawówki hihi doczepmy mu śmieszny obrazek z tylu i się pośmiejemy. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Pomoc potrzebna-ALARM 21.06.09, 01:08 bez sensu wałkowanie tego samego na dwóch forumach Odpowiedz Link
kasia111177 Re: Pomoc potrzebna-ALARM 21.06.09, 10:26 głupia męda? bardzo to i mądre i o Twoim poziomie świadczy. Odpowiedz Link
beata7305 Re: Pomoc potrzebna-ALARM 21.06.09, 12:05 Z całym szacunkiem do Hell, ale skoro magielki wyciągają wątki z innych forów (czasem też po to aby wyśmiać) to trzeba się liczyć z tym, że ktoś będzie powielał nasze wątki. Odpowiedz Link
e.logan Re: Pomoc potrzebna-ALARM 21.06.09, 14:14 aaa..o mamo myslałam ze kogos morduja co najmniej. Po co wogole sie dopisywalas do tego watku.PO gdykałyby o swoim biednym losie i pokrzywdzeniu i ustaloby a tak prosze.. Watek kwitnie i obfituje bezsensy. Kazdy wie ze panstwo wyciaga do nas ree i jak si ekomus nalezy czytaj łapie sie w jakies durne łapki przyznawania to dlaczego nie skorzystac. No ja zdecydowanie wole by taka hell dostala niz moj alkoholik sasiad. Ale tytuł i reakcja przesadzona. Odpowiedz Link
dlania Re: Pomoc potrzebna-ALARM 21.06.09, 14:16 Juz zadzieram kiece i lece. Hell sie sama obroni jak bedzie miała ochote. Odpowiedz Link
cosa_nostra_77 Re: Pomoc potrzebna-ALARM 21.06.09, 15:15 bez przesadyzmu, kazdy napisal co mysli i koniec imprezy, nie rozumiem czego tu zazdroscic, marnej pensji, ktora powoduje, ze czlowiek musi prosic o pomoc MOPS?jesli samotna matki sobie nie radza tez moga napisac podanie, zabrania ktos?jesli pieniadze ida na dzieci to ja nie mam nic przeciw, tak jak juz pisaly powyzej dziewczyny, lepiej na dziecko niz na alkoholika. Aha i ososbiscie nie znam nikogo kto by nakakiwal na samotna matke, ze poszla do MOPSU po zasilek.amen Odpowiedz Link
hellious Re: Pomoc potrzebna-ALARM 21.06.09, 17:17 O, to o mnie, a ja tak omijalam ten wacik E tam, bronic sie nie zamierzam, bo mnie to zwisa i powiewa Niech sie kasienka powyzywa troche, biedna samotna mama, co ma pol rodziny do pomocy Odpowiedz Link
ca.melia Re: Pomoc potrzebna-ALARM 21.06.09, 18:33 epi oddychaj zbytnia egzaltacja i emocjonowanie się zaiste jest niewskazane. Odpowiedz Link