pyzunia2007 23.06.09, 12:15 uprzedzic,ze jakbym późnym wieczorem głupoty pisała to znaczy że duzo wypiłam i możecie mi składać wyrazy współczucia w związku z jutrzejszym kacem,a okazja do picia jest,brat mój jedyny z wojska wychodzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cura_domestica Re: chciałam tylko 23.06.09, 12:17 a chustę mu wyhaftowałaś??? słodkiego , miłego picia !!! Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: chciałam tylko 23.06.09, 12:17 pyza, mojego posta wysłanego jakiś czas temu po pijaku z Zakopca i tak nie przebijesz Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: pati 23.06.09, 12:22 w związku z ilością wypitego alkoholu ja też nie pamiętam, ale zaraz Ci poszukam Odpowiedz Link
tabakierka2 czy z tej okazji 23.06.09, 12:27 możemy pośpiewać? teraz śpiewa hell Legiony to żołnierska nuta, Legiony to ofiarny stos, Legiony to żołnierska buta, Legiony to straceńców los. teraz wszystkie razem!!! My, Pierwsza Brygada, Strzelecka gromada, Na stos rzuciliśmy swój życia los, Na stos, na stos. bern, dajesz! O ileż męk, ileż cierpienia, O ileż krwi, wylanych łez. Pomimo to - nie ma zwątpienia, Dodawał sił - wędrówki kres. wszystkie znów My, Pierwsza Brygada... hmm....pyza!!!teraz Ty Mówili żeśmy stumanieni, Nie wierząc nam, że chcieć to móc. Leliśmy krew osamotnieni, A z nami był nasz drogi wódz! znów my!!! My, Pierwsza Brygada... która chce? Inaczej się dziś zapatrują I trafić chcą do naszych dusz, I mówią, że nas już szanują, Lecz właśnie czas odwetu już! razem! My, Pierwsza Brygada... cudko!!! Nie chcemy dziś od was uznania, Ni waszych mów, ni waszych łez. Skończyły się dni kołatania Do waszych dusz, do waszych serc. razem!! My, Pierwsza Brygada... znów razem Dziś nadszedł czas pokwitowania Za mękę serc i katusz dni. Nie chciejcie więc politowania, Zasadą jest: za krew chciej krwi. razem My, Pierwsza Brygada... i tu już się dzielcie Umieliśmy w ogień zapału Młodzieńczych wiar rozniecić skry, Nieść życie swe dla ideału I swoją krew i marzeń sny. My, Pierwsza Brygada... Potrafim dziś dla potomności Ostatki swych poświęcić dni, Wśród fałszów siać siew szlachetności Miazgą swych ciał, żarem swej krwi. My, Pierwsza Brygada... Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: pati 23.06.09, 12:24 forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=88104&w=95995306&a=95998699 tu masz jeden,jeszcze gdzies cos bylo. Odpowiedz Link
pyzunia2007 tabakierka 23.06.09, 12:33 wydrukuje sobie i powitam brata i jego kolegów że spiewem na ustach,jak z pociągu będa wysiadac Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: tabakierka 23.06.09, 12:34 pyzunia2007 napisała: > wydrukuje sobie i powitam brata i jego kolegów że spiewem na > ustach,jak z pociągu będa wysiadac o to to! ale nas wszystkie musisz zabrać bo każda ma rolę Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: tabakierka 23.06.09, 12:36 tabakierka2 napisała: > pyzunia2007 napisała: > > > wydrukuje sobie i powitam brata i jego kolegów że spiewem na > > ustach,jak z pociągu będa wysiadac > > > o to to! > ale nas wszystkie musisz zabrać > bo każda ma rolę no to czekam na was o 22.00 na dworcu we wrocławiu Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: pati 23.06.09, 12:35 no ty to faktycznie mocno sie wstawiłaś,nie wiem czy cie pobije,ale spróbuje Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: pati 23.06.09, 12:36 pyzunia, w takim razie życzę Ci (i bratu) udanej imprezy no i nie zapomnij pozdrowić brata od Magielek bawcie się dobrze! Odpowiedz Link
agik82 Re: pati 23.06.09, 12:43 bawcie się dobrze i wesoło, ale jutro nie narzekajcie na złe samopoczucie Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: pati 23.06.09, 12:44 jak co pół godziny zjedzą po połowie cytrynki to będzie dobrze nie będzie kaca Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: ja też wierzę w moc owoców 23.06.09, 13:31 wypróbuje ten patent z cytrynką Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: ja też wierzę w moc owoców 23.06.09, 14:11 i jutro będzie wątek: nie krzyczcie tak. baw się dobrze Odpowiedz Link