lidia341 23.06.09, 23:13 Hm...mnie chodziło o ogólna dyskusję a zostałam nazwana głupią idiotką. A to że pisze to tu i teraz to już jest z premedytacją. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiam10 Re: Wiecie co wynikło z mojego wątku? 23.06.09, 23:26 mathiola- rozbawiłas mnie Odpowiedz Link
wilma1970 Re: Wiecie co wynikło z mojego wątku? 23.06.09, 23:35 Ale tam nikt Cię nie nazwał idiotką - chyba, że odnosisz do siebie czyjąś sygnaturkę o dyskusji z idiotą... Odpowiedz Link
lidia341 Re: Wiecie co wynikło z mojego wątku? 23.06.09, 23:36 wilma ale to jest jednoznaczne. Różnie można człowieka obrazić prawda? Odpowiedz Link
mathiola Re: Wiecie co wynikło z mojego wątku? 23.06.09, 23:45 Lidia ale sygnaturka jest przypisana na stałe.... nadal nie wiem o jaki wątek chodzi (i czego się śmiejecie noooo) ale żeby za sygnaturkę się unosić.... phi Odpowiedz Link
ez-aw Re: Wiecie co wynikło z mojego wątku? 23.06.09, 23:50 Nie doczytałam się tam by ktoś nazwał Cię idiotką (nawet między wierszami). Powiedziano tylko, że tematy które poruszasz nie są poczytne dla większości na tyle, by się wypowiedzieć. Co nie oznacza że nie są czytane. I tyle Odpowiedz Link
annabetka Re: Wiecie co wynikło z mojego wątku? 24.06.09, 00:11 ez-aw napisała: > Nie doczytałam się tam by ktoś nazwał Cię idiotką (nawet między wierszami). > Powiedziano tylko, że tematy które poruszasz nie są poczytne dla większości na > tyle, by się wypowiedzieć. Co nie oznacza że nie są czytane. I tyle AMEN Odpowiedz Link
aga9001 Re: Wiecie co wynikło z mojego wątku? 24.06.09, 06:56 EZ JAK TY MUNDRZE GADASZ i jak to zawsze powtarzam - dobra wazelina nie jest zła Odpowiedz Link
ez-aw Annabetka i Aga9001 24.06.09, 07:27 No teraz, to czuję się jakbym faktycznie należała do KWA Dzięki za poparcie Odpowiedz Link
aga9001 Re: Annabetka i Aga9001 24.06.09, 08:22 A proszę bardzo. Za usługę poparcia 5 zł w promocji się należy Odpowiedz Link
tabakierka2 nic nie kumam 24.06.09, 08:24 o czym Wy piszecie linka jakiegoś dajcie czy cuś Odpowiedz Link
hellious Re: nic nie kumam 24.06.09, 08:26 Jezusie, po jaki grom te watki? Lidia, na leb ze schodow zlecialas, czy jak?? Odpowiedz Link
aga9001 Re: nic nie kumam 24.06.09, 08:28 Tabaka mówisz i masz : forum.gazeta.pl/forum/w,88104,97010322,97010322,Wesole_mamuski_.html Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: nic nie kumam 24.06.09, 08:32 aha, wałkowany temat KWA? eeee... wiadomo, że odpisuje się na tematy ciekawe, niebanalne, fajnie sformułowane... Odpowiedz Link
liwilla1 Re: lidia 24.06.09, 08:57 forum to miejsce, gdzie zawiazuja sie znajomosci. jesli jestes nowa, to naturalnie, ze bedziesz mniej interesujaca niz forumka, ktora jest od X czasu i lączą nas z nią jakies wspolne przezycia/wspomnienia. rada na to jest jedna - po prostu pisz, udzielaj sie i daj sie poznac. za kilka tygodni na pewno bedziesz miala juz kilka znajomych, ktore bedą Ci odpisywac. moze nie do konca to grzeczne, ze akurat Twoje watki pozostaja bez odpowiedzi, ale tak to dziala. life is brutal and full of zasadzkas, jak mówią Odpowiedz Link
e.logan Re: Wiecie co wynikło z mojego wątku? 24.06.09, 09:00 Takie watki zawsze koncza sie tak samo. Autork uzyskuje wacik o duzej ilosci wpisow. Kurna to jakies głupie jest zalic sie na to ze mi ktos nie odpisuje. Odpowiedz Link
lidia341 Re: Wiecie co wynikło z mojego wątku? 24.06.09, 10:34 Ja napisałam ogólnie, bo problem nie dotyczy tylko mnie. A wystarczy poczyta c wątki nie wszystkie są super ciekawe i tak na nie odpisują, bo wiadomo "KTO" je na pisał:tu patrz np. moderatorki i iinne kręgi Odpowiedz Link
tabakierka2 lidka 24.06.09, 10:36 a dlaczego nie napisałaś tego na wesołych mamuśkach? Może tak byłoby uczciwiej. Odpowiedz Link
e.logan Re: lidka 24.06.09, 11:04 Lidka uwazam ze przesadzasz. Sama pamietam watki lasek z KWA na ktore odpowiedzialo jedynie kilka osob. To twoje zwracanie uwagi i upominanie ssie o komentowanie jest dla mnie mega dziecinne. Ktos chce pisz e ktos niechce nie pisze. W zyciu nie pzreszloby mi do głowy idyczyc sie o to lub zwracac uwage .Przeciez to naturalne ze jak chca napisza nie to nie. A takie napraszanie sie stawia cie na wysokosci z menda vel pinki. Odpowiedz Link
doral2 Re: lidka 24.06.09, 12:08 jedna z fundamentalnych zasad tego forum brzmi - uczestnictwo NIE JEST obowiązkowe. jeżeli lidce nie pasuje te forum, a jak widać nie pasuje, bo tu i KWA i nie dopisują się jej do wątków, zatem mam dla lidki dobrą nowinę!!! Lidko, idź stąd, naprawdę nie zatrzymujemy cię tu na siłę!! Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: lidka 24.06.09, 13:41 AMEN chyba zamknę się w sobie bo ja mnie mam dużej ilości wpisów. Albo nie- założę wątek pt:" ja też chcę mieć dużo wpisów" Odpowiedz Link
malwisul Re: Wiecie co wynikło z mojego wątku? 24.06.09, 19:09 a ile wpisów to norma i oznaka że wszystko jest ok? Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Wiecie co wynikło z mojego wątku? 24.06.09, 19:34 oj, lidka, ja tu pisze niemało i nie czuję się poza nawiasem, ze tak powiem, ale moje wątki raczej nie mają więcej niż 10 odpowiedzi.... No chyba , że wątek kontrowersyjny bardzo... ale to raz mi się tak udało.... Odpowiedz Link