deprim6 24.06.09, 12:28 te co pisze po 30 r.ż. to jakies faktycznie mocno działające??? czy pic na wode???? mam 28 lat, a kupiłam taki krem bo pisze że odżywczy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: kremy 24.06.09, 12:55 Nie wiem. Ja kiedys kupilam mleczko do demakijazu 40+, a mam 20+ i wcale sie jedrniejsza po nim nie zrobilam Odpowiedz Link
cudko1 Re: kremy 24.06.09, 13:05 ja tam używałam loreala chyba własnie takich odzywczych niby po 30 nie zauważyłam jakiś tam drastycznych działań, wręcz odwrotnie bardzo mi się podobaly 0 są dwa na dzień i na noć. teraz kupiłam sobie olaya taki dla mnie nawilżający - beznadziejny jest po prostu. - Mydła to oniu mają zajefajne ale ten krem???? wwwrrrr Odpowiedz Link
ba_warka Re: kremy 24.06.09, 19:49 możesz spokojnie używaćTylko po 40 nie kupuj chyba,że będziesz miała 10 lat więcej Odpowiedz Link
drosophila.melanogaster Re: kremy 24.06.09, 19:56 Na pewno sa bardziej odzywcze niz zwykle kremy wiec lepiej uzywac regularnie.Efekty przypuszczam beda widoczne raczej po wielu latach a nie od razu.Zreszta co mialyby Ci wygladzic jak zes taka mloda Odpowiedz Link
papiki Re: kremy 24.06.09, 20:06 jak zbliżałam się do 30, to już zaczęłam używac kremów 30+. Ale cosik mi się zdaje, że na moją cerę nie działają kremy nawet takie dla staruchów. Te cholerne kurze łapki jak są, tak są...Chyba tylko papierem ściernym zejdą Odpowiedz Link