liwilla1 25.06.09, 09:40 ciemno jak w grudniowy poranek. w okna od kilku godzin wali deszcz. popijam drugą kawę. za godzinkie starszaka na zajecia integracyjne do przedszkola zawożę. odechciewa mi sie wszystkiego w taką pogodę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati.kowalska1 Re: Mordor za oknem 25.06.09, 09:43 a u mnie w miarę czyste niebo i słonko świeci czas z dzieciem na dwór wyleźć bo później to różnie może być z pogodą... Odpowiedz Link
karolciaa23 Re: Mordor za oknem 25.06.09, 09:44 i to ma być lato!!! ja nie wiem jak do sklepu się wybiorę bo cały czas leje deszcz, a samochodu brak Odpowiedz Link
agik82 Re: Mordor za oknem 25.06.09, 09:43 u mnie jakieś 25 stopni, słońce, lekki wietrzyk przed chwilą była mała burza Odpowiedz Link
liwilla1 Re: nie wkurzajcie :> 25.06.09, 09:44 u mnie ciemno jak w dupie goryla. swiatla zapalilam, bo nic nie widac taki mrok. Odpowiedz Link
kama_msz nie wkurwiajcie mnie:/ 25.06.09, 09:50 ta pogoda mnie wykończy miałam kurwa jechać do kumpeli a tu zonk - pada i znów będę gnić w domu z dzieciorami, bo ja niezmotoryzowana. chociaż tak myślę, że jak będzie tylko kropić a nie rozpęta się jakieś deszczowe pandemonium, to chyba jednak się bujnę, bo ile można w domu gnić. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nie wkurwiajcie mnie:/ 25.06.09, 09:52 Wrrr kiedy niektóre tu marudziły, że jesień mają ja się cieszyłam i chwaliłam, że piękna pogodę mam. No i mnie kuźwa pokarało :/:/. Odpowiedz Link
endi100 Re: nie wkurwiajcie mnie:/ 25.06.09, 10:00 U mnie poki co slonecznie i goraco. No! I tak mogloby byc caly czas! Odpowiedz Link
milva_barring Re: Mordor za oknem 25.06.09, 09:58 a u mnie na razie nawet słonko delikatnie świeci... Ale też burze zapowiadają. Odpowiedz Link
tysia77 Re: Mordor za oknem 25.06.09, 10:00 U mnie chwilowo nie pada i nawet słońce wygląda zza chmur.Na szczęście mam samochód i koleżanki z dziećmi są jeszcze w mieście.Dzisiaj jedziemy na plac zabaw pod dachem. Odpowiedz Link
ez-aw Re: Mordor za oknem 25.06.09, 10:44 U mnie od rana piękne słoneczko. o 9 szłam z młodym na spacer to były 22 stopnie w cieniu. Jest super. Za to pewnie weekend będzie do niczego Odpowiedz Link
ez-aw Re: Mordor za oknem 25.06.09, 10:45 Najpierw przeczytałam : MORD za oknem Bardzo mnie to zaintrygowało Odpowiedz Link
hellious Re: Mordor za oknem 25.06.09, 10:57 U mnie to samo a jeszcze w ta pizgawice musialam zapierdzielac przez pol miasta zeby mi niedoszla pracodawczyni podbila karte, i zaniesc ja do urzedu Zmoklam, mlody leb co chwile za folje wyciagal i tez zmokl sobie pieknie, eh.. Odpowiedz Link
pu-fa Re: Mordor za oknem 25.06.09, 11:03 Dziewczyny nie dolujcie mnie za trzy dni lece na moje upragnione 2 tyg. do Pl na piekne Polskie lato cholera U mnie pieknie Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Mordor za oknem 25.06.09, 13:29 pu- fa nie dołuję cię- u mnie słońce wychodzi, ciepło jest, ale to pewnie oznaka burzy. Bylenie padało do wieczora bopranie rozwiesiłam na dworze. Odpowiedz Link
mathiola POWAŻNIE???????????????? 25.06.09, 13:44 A u nas gorąc taki, że dzieciaki pluskają się w wanience (z braku basenu) a ja siedzę pod parasolem i czytam Władcę Pierścieni - a propos Mordoru Przyjszłam tylko kawkę sobie zrobić Odpowiedz Link
trautlusia Re: Mordor za oknem 25.06.09, 13:48 u mnie słoneczko, troche wietrzyk wieje i cieplutko jest az chce sie żyć Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Mordor za oknem 25.06.09, 13:49 Gdzie tam Mordor kobieto właśnie wróciliśmy z przekopywania plaży, uwaleni piachem po pachy i mokrzy, ale extra było, cała plaża tylko dla nas Odpowiedz Link