Dodaj do ulubionych

Partiapo przejsciach

06.11.04, 02:07
A jakie sa w tej chwili pana relacje z premierem?

Aleksander Kwasniewski-Dobre.
One zawsze byly dobre,choc czasami trudne,bo jezeli roznimy sie w opiniach, to oczywiscie sa napiecia,natomiast trzeba pamietac,ze i ja, i premier mamy swiadomosc , ze pracujemy dla wlasnej satysfakcji wylacznie, czy dla popularnosci, czy dla dobrych rankingow.My pracujemy dlatego ,zeby Polska sie nie zmieniala na lepsze i zeby po latach naszej dzialalnosci mozna bylo powiedziec, ze cos ten czlowiek na swoim koncie ma
Obserwuj wątek
    • basia.basia Re: Partiapo przejsciach 06.11.04, 02:10
      pafilek napisała:

> A jakie sa w tej chwili pana relacje z premierem?
      >
      > Aleksander Kwasniewski-Dobre.
      > One zawsze byly dobre,choc czasami trudne,bo jezeli roznimy sie w opiniach, to
      > oczywiscie sa napiecia,natomiast trzeba pamietac,ze i ja, i premier mamy swiad
      > omosc , ze pracujemy dla wlasnej satysfakcji wylacznie, czy dla popularnosci, c
      > zy dla dobrych rankingow.My pracujemy dlatego ,zeby Polska sie nie zmieniala na
      > lepsze i zeby po latach naszej dzialalnosci mozna bylo powiedziec, ze cos te
      > n czlowiek na swoim koncie ma

:)))))))))))))
    • homosovieticus partiapo przejsciach, On zna te partie co do sejmu 06.11.04, 02:19
      po nocnych naradach. wrucić pragną.

Miedzi, pilnuj porfirku, jesli widzisz w tym sens jakis!
      I węgla też!
      Bo gra, o to idzie, końcowa
      • pafilek Re: partiapo przejsciach, On zna te partie co do 06.11.04, 02:25
        Roza kierpicza prosit!!!!!!!!!!!!!!!!
        • homosovieticus Re: partiapo przejsciach, On zna te partie co do 06.11.04, 02:35
          pafilek napisała:

> Roza kierpicza prosit!!!!!!!!!!!!!!!!
          И получит!
          • pafilek Re: partiapo przejsciach, On zna te partie co do 06.11.04, 02:51
            Ja dolzna tebia skazac, szto tebia nada lulu !
            • homosovieticus Re: partiapo przejsciach, On zna te partie co do 06.11.04, 02:55
              pafilek napisała:

> Ja dolzna tebia skazac, szto tebia nada lulu !
              Dobranoc piękna! :)
              • lvlarynat Re: partiapo przejsciach, On zna te partie co do 06.11.04, 03:08
                Założę się, że paru "po przejsciach" nie pośpi se tej nocy... maja o czym
                biesiedowat'... A kiedy juz zasną, to im się przysnią pejzaże Nowej Zelandii,
                bo to najdalsze miejsce, gdzie można z Polski spieprzyć "dla poratowania
                zdrowia"...
                Dobranoc, ciekawe co mi sie przysni? Wam życzę plenerów kolorowych, ale
                swojskich...
    • kataryna.kataryna Re: Partiapo przejsciach 06.11.04, 10:10
      Czy to wierny cytat???
      Aleksander naprawdę powiedział, że pracują "żeby Polska się NIE zmieniała na
      lepsze"? :)
      • p.smerf Re: Partiapo przejsciach 06.11.04, 10:32
        "My pracujemy dlatego, żeby Polska się zmieniała na lepsze" a więc cytat jest
        nie za bardzo.

www.prezydent.pl/ser/index.php3?tem_ID=6088&kategoria=Wywiady+krajowe
      • Gość: Henryk Re: Partiapo przejsciach IP: 82.160.16.* 06.11.04, 11:07
        Prezydent(i elekt) USA naprawdę powiedział coś w rodzaju, że -zrobimy wszystko, jak nasi wrogowie, by zaszkodzić naszej ojczyźnie-?:)

Można wielkim?, czemu i nie maluczkim? :)

-"Aleksander naprawdę powiedział, że pracują "żeby Polska się NIE zmieniała na
        lepsze"? :)"

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka