bobitka 01.07.09, 08:54 pod nowym nickiem (stary jeszcze chwilę też będzie, ale niedługo zniknie)stawiam wszystkim Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: witajcie!!!!!! 01.07.09, 08:56 a coś dla ciężarówek na wykończeniu??? A po co ty żeś tego nika zmieniła??? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: witajcie!!!!!! 01.07.09, 08:59 bernimy napisała: > No i super! Ja też chcę zmienić Jak Ty zmienisz, to i ja zmienię A co oznacza Twój nick? Odpowiedz Link
bernimy Re: witajcie!!!!!! 01.07.09, 09:13 No właśnie nic, on jest zrozumiały tylko dla mnie i męża, dla nikogo więcej, więc dlatego chciałabym zmienić. Może zrobię konkurs a Wy mi doradzicie jaki nick najlepszy. Może założę wątek z prośbą o wymyślenie nicka Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: witajcie!!!!!! 01.07.09, 09:15 bernimy napisała: > No właśnie nic, on jest zrozumiały tylko dla mnie i męża, dla nikogo > więcej, więc dlatego chciałabym zmienić. Może zrobię konkurs a Wy mi > doradzicie jaki nick najlepszy. Może założę wątek z prośbą o > wymyślenie nicka ten jest fajny zostawiłabym chyba, że zmienisz np. na bern Odpowiedz Link
bernimy Re: witajcie!!!!!! 01.07.09, 09:17 "chyba, że zmienisz np. na bern" no to bym poszalała, że hej Odpowiedz Link
asiaiwona_1 i jeszcze jedno 01.07.09, 08:57 mi się tamten bardziej podobał. Ten mi się od razu kojarzy z bobikami, czyli gówienkami królików - przepraszam za takie porównanie, ale w tamtym wątku gdzie użyłaś słowa bobitki też mi się od razu tak skojarzyło. Odpowiedz Link
bobitka asiowa 01.07.09, 08:59 proszę bardzo a jeśli idzie o nick, to tamten mi sie zwyczajnie znudził i jaszcze w moim dzisiejszym kawowym wątku poczytaj Odpowiedz Link
bobitka Re: asiowa 01.07.09, 09:04 no to mi namieszałyście!!!! i co teraz? chyba zadziałałam zbyt impulsywnie, ale od wczoraj mam wkurwa ja 100 diabłow i mogę niezbyt logicznie myśleć a zresztą zawsze to jakiś pomysł, aby się z wami napić sprawe przemyśle i jak coś wymyśle, to się określe w sprawie mojego nicka i jedni konto usune o i nzowu powód by się napić- bo będę się żegnać Odpowiedz Link
bswm Re: asiowa 01.07.09, 09:27 bobitka napisała: > a jeśli idzie o nick, to tamten mi sie zwyczajnie znudził i jaszcze w moim dz > isiejszym kawowym wątku poczytaj Sorry, agik, ale bobitka mi się kojarzy z bobikami, więc nie wiem czy ta zmiana korzystna Odpowiedz Link
doniak0 Re: super hahahah:)))))szybka jestes:) 01.07.09, 09:13 heheheheh...... ale dziewczyna opanujcie sie i nie zmieniajcie wszystkie narza teraz nicków- bo juz sie w ogóle pogubię Odpowiedz Link
in-ca Re: super hahahah:)))))szybka jestes:) 01.07.09, 09:31 doniak0 ma rację, zaraz wszystkie pozmieniacie i bez sensu Ja też chcę zmienić Odpowiedz Link
ez-aw Re: witajcie!!!!!! 01.07.09, 21:43 A pod tym też będziesz robić śniadanka? I kawusię? Witamy Odpowiedz Link
deela Re: witajcie!!!!!! 01.07.09, 21:44 CZESC! GDZIE WODKA GDZIE FAJKI i chce tego no GOFRA KURWA CHCE! Odpowiedz Link
bswm Re: witajcie!!!!!! 01.07.09, 22:14 deela napisała: > GOFRA KURWA CHCE! hehehe, mogę Cię poczęstować bobem gotowanym, kanapką z myśliwską i musztardą, jakąś parówką... ale gofra kurwa nie wyczaruję Odpowiedz Link
bernimy Re: witajcie!!!!!! 02.07.09, 08:04 To Wy o takiej nocnej porze tak się OPYCHACIE??????????????? P.S. to Witajcie już nie aktualne, bo Agik pozoztał Agikiem Odpowiedz Link