bernimy 01.07.09, 17:08 Poinformujcie mnie dobre kobiety, od kogo są maile, gdy dostaje się z "ludzie@gazeta.pl". Bo ja mam takie, może i do mnie, ale bez podpisu nie wiem czyje to to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madame_zuzu Re: gazetowe pytanie 01.07.09, 17:12 jak najedziesz myszką na ludzie@gazeta.pl to powinien się wyświetlic właściwy adres nadawcy. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: gazetowe pytanie 01.07.09, 18:06 do mnie tak przychodzą maile od doral i jeszcze od którejś magielki. I też nie wiem czemu... Odpowiedz Link
babowa Re: gazetowe pytanie 01.07.09, 18:20 asiaiwona_1 napisała: > do mnie tak przychodzą maile od doral i jeszcze od którejś magielki. I > też nie wiem czemu... ale , ze co? doralowa ci grozi? ja pierdziu dobrze ze nie wydzwania Odpowiedz Link
orissa Re: gazetowe pytanie 01.07.09, 19:14 Może wiadomości te są wysyłane przez stronę wizytówki a nie pocztę. ludzie.gazeta.pl/0,65245,2673817.html?to=asiaiwona_1 Odpowiedz Link
bernimy Dzięki dziewczyny :-) 01.07.09, 20:35 Wcześniej wyrzucałam takie widomości myśląc, że to spam. Nawet nie czytałam, ale ostatnią przeczytałam. Podejrzałam też maila (kliknęłam myszką i było: odpisz na mail....), ale dalej mi nic nie mówi, bo nie jest to mail od nicka gazetowego, tylko jakiś z innej poczty! Powinien być chociaż podpis. Odpowiedz Link