deprim6 07.07.09, 11:39 u swoich dzieci pieluch z rossmana ???? już sika na nocnik ale do spania czy w podróż jeszcze potrzebuje a szukam tańszych.Może jakies inne tańsze od pampersa polecacie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: używałyście 07.07.09, 11:40 Rossman i biedronka. Biedronka lepsza. Ale moje odsikowane juz 2 lata, więc może jakies nowe trendy są)) Odpowiedz Link
andziulec Re: używałyście 07.07.09, 11:40 My używamy "dada" z biedronki a czasem właśnie tych rossmanowych. Niestety po nich ma odparzona pupę młody i zostają nam biedronkowe. Odpowiedz Link
olimpiap Re: używałyście 07.07.09, 11:41 podobno z Biedronki są dobre. Ale ja używam tescowych fioletowych i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
polinkaz Re: używałyście 07.07.09, 11:52 My też używamy TESCOwych. Są OK. (tylko FIOLETOWE!!! te biało-niebieskie są do...hmmm dupy)) Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: używałyście 07.07.09, 11:41 Używałam i byłam zadowolona,ale teraz kupuję biedronkowe Fiffi. Jestem zadowolona z ceny i z jakości 25 zł/64 szt na pampersy i hudgies mała jest uczulona. Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: używałyście 07.07.09, 11:43 ja testowałam jeszcze Lidlowe, porównałam je z Biedronkowymi i Happy z Bella, no i bella wygrała u nas Odpowiedz Link
lolinka2 Re: używałyście 07.07.09, 12:00 biedronka i lidl, naprzemiennie (zależnie od tego, w którym byłam w danym momencie). Różnic m. nimi a tzw. lepszymi nie zaobserwowano na modelu dziecka lejącego w gacie raz na dobę (w nocy). Odpowiedz Link
mathiola Re: używałyście 07.07.09, 12:10 tak, ale tych bez folii. Cena w stosunku do jakości bardzo przyzwoita i jakość w stosunku do ceny takoż samo. Odpowiedz Link
eyes69 Re: używałyście 07.07.09, 12:12 Kiedy moj syn byl na tym etapie, co Twoje dziecko, to kupowalam mu te pampersy: www.allegro.pl/item677831499_pampers_sleep_play_junior_11_25kg_42szt.html Odpowiedz Link
hellious Re: używałyście 07.07.09, 12:22 Drogie,nie drogie, u mnie ich nigdzie dostac nie idzie. W zadnym sklepie nie znalazlam. a szukalam Odpowiedz Link
morepig Re: używałyście 07.07.09, 12:29 tak. ale wcale taniej nie wychodza, potrafie kupic pampki po 50gr sztuka a te tez tyle wychodza zwykle ale dobre sa i te i te, jeszcze fioletowe z tesco. tyle ze jak dzieciak chodzi to dla mnie wazniejsze zeby nei mial dechy miedzy nogami a te sa duzo szersze od pampkow. Odpowiedz Link
deela Re: używałyście 07.07.09, 13:13 DADA z biedronki ja nawet dla mlodszego uzywam biedronkowych fakt sa troche sztywne ale jak dostalam pake pampw to prawie kazde kupsko dziecko mialo na plecach no kurwa no ile ja mam zapierac? Odpowiedz Link
iwka71 Re: używałyście 07.07.09, 14:08 Polecam Dada z Biedronki - fajne i niedrogie (29,90) Odpowiedz Link
grave_digger Re: używałyście 07.07.09, 15:08 dada sztywne, ale kolorowe. rossmanowskie używam cały czas jestem z nich b zadowolona. miękkie. pampers sleep & play są od rossmanowski gatunkowo gorsze. są tak miękkie i chude jak chusteczki dosłownie. mam obecnie w domu i rossmanowskie i te pampersy, więc mam porównanie. stawiam na rossman. Odpowiedz Link
dorotamakota1 Re: używałyście 07.07.09, 15:43 My zaczęliśmy od huggisów ale skończyło się alergią kontaktową tak więc na pampersy przeszliśmy do czasu gdy dzieciak nie zaczął chodzić bo potem to tylko te z LIDLA kupowaliśmy. Jakościowo są porównywalne do pampersów. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: używałyście 07.07.09, 16:16 Nie czytam co tam laski nabazgrały bo mnie się nie chce . Z Rossmana to daaaawno. Teraz to używam z Lidla w dużej paczce ok 30zł. Są trochę sztywniejsze od pampków ale wg mnie super. A miększe są Dada z Biedrony też jakoś 30zł duża paka. Odpowiedz Link
aurinko Re: używałyście 07.07.09, 16:17 Spróbowałam jakiś czas temu, były do kitu, szybko przeciekały. Z tańszych odpowiedników Pampersa sprawdziły się tylko Huggiesy i Bella. Na szczęście teraz tylko na noc zakładam Małej i najczęściej to są Huggiesy Classic. Odpowiedz Link