Dodaj do ulubionych

Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery?

10.07.09, 08:30
No co? Tak to niemal co dzień ktoś stawia a jak dziś mi się kawa skończyła to
głucha cisza!
Z mlekiem jak któraś w końcu postawi poproszę. I z cukrem.
I jak ktoś ma małe dzieci przy piersi to w Biedronce fajne zabawki za gorsze są.
No nie bądźcie żyły i dawajcie tę kawę.
Obserwuj wątek
    • bernimy Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 08:35
      No ja też w ciężkim szoku, że Agik się opiernicza. Czekam....
      • attiya Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 08:50
        ja nie wiem - chyba zaczęła nas dziewczyna olewać sad
      • agik82 bern 10.07.09, 09:19
        nie opiernicz się tylko zaspała, bo noc niałam hmmm nieprzespanątongue_out

a kawę postawiłam tylko póżniej alę nikt nie zauważyłsad
    • panna.migotka777 Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 08:37
      spokojnie, kawkę podano:

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/ya/rf/udqa/oXNtnNcGqonyQx2q2X.jpg
      • attiya Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 08:51
        no choć jedna się zlitowała - Bóg zapłać -odwdzięczę Ci sie w naturze smile
        • panna.migotka777 Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 08:53
          Poproszę sałatę, kalafiora, pomidory i cebulę smile
          • attiya Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 08:59
            pomidory i cebulę mam ale reszta na razie na ryneczku jestsmile
            poza tym mam brzoskwinie, czereśnie (super sort - plus świeże robaczki) i
            wczorajsze truskawki nie wyglądające już na zbyt smaczne - tylko na kompot smile
            Reflektujesz?
            • panna.migotka777 Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 09:06
              Od dzisiaj przez 2 tygodnie nie jem owoców. Podrzuć pomidory i cebulę, uwielbiam smile
              • attiya Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 09:12
                no ale te czereśnie z robaczkami są naprawdę super - pod warunkiem, że zapomni
                się o robaczkach smile
                pomidory z cebulą juz wysłane smile
                • panna.migotka777 Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 09:23
                  O jakie ładne pomidorki, dziękuję smile

Co do robali w czereśniach. Miałam kiedyś działkę uprawną i rosła tam czereśnia,
                  owocowała późno, owoce bordowe. Kiedyś pijąc fantastyczny kompot z tych czereśni
                  i delektując się owocami z kompotu odkryłam jak mocno są robaczywe. Skończyło
                  się na cedzeniu sitkiem robali z kompotu i nie jedzeniu owoców. Smak kompotu był
                  zbyt rewelacyjny żeby zrezygnować z niego przez kilka mało istotnych wkładek
                  mięsnych.
                  • attiya Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 09:26
                    samo białko kochana, samo białko i to nieprzetworzone i naturalne smile
                    • panna.migotka777 Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 09:30
                      Białko?? To zajrzyj do mojego wątku o traceniu na wadze, zmienisz zdanie..
                      • attiya Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 09:47
                        to może lepiej nie bo do dziś nie mogę tego cholernego brzucha zrzucić mimo, że
                        mało jem
                        a naturalne białko też jest nie teges? smile
              • ez-aw Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 09:21
                Dzięki migotka, kawka pyszna smile
    • moninia2000 Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 09:52
      A to ja nawet wypije, dziewczyny, bo mam wnerw...czuje sie jak pies
      ogrodnika...
      Wrrrr
      • attiya Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 10:01
        eee tam - zaraz jak pies ogrodnika smile
        grunt to szczerość smile
        • moninia2000 Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 10:15
          Hahahaha, ano szczera to jestem do bolu. Nieraz w tym problem.
          A powiedzcie ino czemu czasem my baby jestesmy takie nieznosne?
          • attiya Re: Czy ktoś tu dziś polewa kawę do cholery? 10.07.09, 11:33
            dlatego, że jesteśmy jedyne w swoim rodzaju? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka