semida 12.07.09, 21:31 Mam na NK kilka dziewczyn ktorych nie pamietam tzn pamietam,ale nie kojarze nicka z profilem danej laski.Wezcie proszę jak będziecie na nk to napiszcie do mnie pod jakim nickiem figurujecie na maglu ok? Bardzo proszę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: Przyznam się i ja-nie pamiętam:/ 12.07.09, 21:34 no chyba ci wyjade z półobrotu no chyba, ze nie.... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Przyznam się i ja-nie pamiętam:/ 12.07.09, 21:34 sem - czyżbyś pisała w nawiązaniu do wątku babowej o Sylwii i przy okazji w nawiązaniu do mojego poszukiwania Eweliny ? Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: Przyznam się i ja-nie pamiętam:/ 12.07.09, 21:48 kurcza sem...ale ja to chyba nie muszę? Odpowiedz Link
semida Re: Przyznam się i ja-nie pamiętam:/ 12.07.09, 21:59 Nie no,mea i pati są przeze mnie rozpoznawane Ale reszta? A śka ja nawet nie wiem czy Ciebie mam,ale chyba tak Tak,to jest nawiazanie do wątku poszukiwawczego Odpowiedz Link
jkk74 Re: Przyznam się i ja-nie pamiętam:/ 13.07.09, 09:10 Ja też mam się przypomnieć? Odpowiedz Link