mandziola 14.07.09, 22:41 "Wychowanie matek przyszłościa narodu: Deela w ilu miejscach potrafisz byc jednoczesnie) No to lody przełamane witajcie. Co chcecie wiedzieć, albo czego wolicie nie wiedzieć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: A ja tu z akcją 14.07.09, 22:44 jako lokalny bog jestem w dwoch miejscach na raz dzien dobry ale! tu sie wodke na wjazd stawia nie ma to tamto Odpowiedz Link
agik82 Re: A ja tu z akcją 14.07.09, 22:47 witaj! ale: wódka to raz CV to dwa, tzn. co z grażynką, bidetem, kochankiem i zdradzaniem Odpowiedz Link
mandziola Re: A ja tu z akcją 14.07.09, 22:50 Sorry, ale ostało się whisky and piwo Co wolisz? Mnie wihsky śmierdzi bimbrem więc wolę piwo (a brzuch rośnie radosnie). No to niniejszym stawiam co kto chce Nawet reztke absolwenta z zamrażalki polecam do wylania. Ad 1 akapitu - nawet jak na lokalnego boga jestes szybka ad mój Nie jestem celebrytka - jak mnie tu przyjmiesz - będe sie stawiac) Kto jest moderatorem (musze wiedziec komu sie podlizywać? Odpowiedz Link
deela Re: A ja tu z akcją 14.07.09, 22:52 moderatorki sa wywieszone na gazetce sciennej na gorze a lokalne dystrykcje latwo sie ogania wiec mam duzo wolnego wole piwo ja nie wiem jak mozna whisky pic chyba ze w proporcjach z woda 1:100 Odpowiedz Link
mandziola Re: A ja tu z akcją 14.07.09, 22:55 A ja się tak chciałam dzisiaj pokłócic... Uniemozliwiłas mi to Psycholog cy cós? Aaa resocjalizatorka? Odpowiedz Link
deela Re: A ja tu z akcją 14.07.09, 22:56 eeeeeee nie ja jestem zlym czlowiekiem z natury i przechodze zalamanie nerwowe wiec chyba jestem gorsza niz zazwyczaj Odpowiedz Link
mandziola Re: A ja tu z akcją 14.07.09, 23:01 To odczep sie od gotyku i posłuchaj metallica Cycki masz niezłe). I wpisujac sie w konwencję Kurwa))) Hi Odpowiedz Link
deela Re: A ja tu z akcją 14.07.09, 23:03 e tam metallica za stara juz jestem musze w jaka krwawa gre pograc to mi przejdzie :o Odpowiedz Link
agik82 deela 14.07.09, 22:56 deela napisała: > ja nie wiem jak mozna whisky pic ale łiskacz biedronkowy z kolą biedronkową wcale zły nie jest, se spróbuj Odpowiedz Link
deela Re: deela 14.07.09, 22:57 > ale łiskacz biedronkowy z kolą biedronkową wcale zły nie jest, se spróbuj brzmi jak tzw wynalazek Odpowiedz Link
agik82 Re: deela 14.07.09, 22:59 zaraz wynalazek, jeszcze lodu dorzuć i plasterek czytryny Odpowiedz Link
deela Re: deela 14.07.09, 23:04 e tam to ja ci sprzedam przepis na poncz z biedronki kupujesz tanie winio wisniowe (lub dwa) do tego cole (ale oryginalna musi byc) 2 l lub dwie wlewasz do duzego pojemnika wkrajasz cytryne lub dwie i wstawiasz na noc do lodowki i juz od rana masz sie czym nasmyrac do cna Odpowiedz Link
agik82 Re: deela 14.07.09, 23:07 aż spróbuję któregoś pięknego dnia tylko jak się to tanie winio wisniowe dokładnie nazywa i ile tej coli ma być i czy to nie za dobre jak na wsiową impreze Odpowiedz Link
deela Re: deela 14.07.09, 23:11 jedna kola na dwie wisniowy obojetnie jakie byle wisniowy moga siara jechac, cytryna to wyciagnie Odpowiedz Link
mandziola Re: deela 14.07.09, 22:59 To juz chyba wole wino Małgoska pite na starówce w cudzym ogródku z ładnymi malwami)) Odpowiedz Link
agik82 Re: deela 14.07.09, 23:09 deela napisała: > moze to jakis warszawski czachojeb? a to ja się nie znam, u mnie na prowincji to bełty są Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: deela 14.07.09, 23:10 ja słyszałam mózgojeb :. ale co ja wiem o zabijaniu ? Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: A ja tu z akcją 14.07.09, 23:18 hej whisky to sie z coca-colą pija i cytryna.idzie przywyknąc do zapachu he he,mi kiedys śmierdziała starymi szmatami z kamienicy blee.a tera git majonez he he he Odpowiedz Link
karra-mia Re: A ja tu z akcją 14.07.09, 23:43 witaj ja piję wszystko jem wszystko więc moje rence rozwieram w powitaniu Odpowiedz Link
babowa Re: A ja tu z akcją 14.07.09, 23:54 bardzo ciekawe wejscie, bardzo juz chciałam z morda na matce leciec a patrze a ty tu no wiec witaj niewyparzencu i złosliwczu znalazłas swoje miejsce odnajdziesz sie tu ciekawe ile forumek bedzie cie błogosławic Odpowiedz Link
minerallna Re: A ja tu z akcją 15.07.09, 00:27 Znowu impra powitalna? Ja nie wyrobie Witaj w maglu Idę maglować moja bieliznę czy cuś tam... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: A ja tu z akcją 15.07.09, 08:41 Jam moderatorka a prób podliwywania jeszcze nie zaznałam z twej strony. Musisz się bardziej postarać A, no i ide na matkę poczytać o co się tak z delką kłóciłaś Odpowiedz Link