alleo1 18.07.09, 13:03 Do niedawna paradowałam po domu nago, ale muszę wyjść (powiesić pranie), więc... wyjęłam z pralki mokrą sukienkę i założyłam na siebie. Ciekawe na jak długo pomoże? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralik12 Re: patent na upał 18.07.09, 13:40 Ja kiedyś jak była bardzo upalna noc przykryłam się mokrym ręcznikiem na gołe ciało. Fantastycznie mi sie spało, a ręcznik do rana wysechł. Odpowiedz Link
schiraz Re: patent na upał 18.07.09, 14:27 Ja od kilku nocy śpię pod zmoczonym zimną wodą prześcieradłem, tylko dzięki temu zasypiam w tym upale. Odpowiedz Link
joanna266 Re: patent na upał 18.07.09, 16:14 podziwiam .no w zyciu bym nie mogła zasnac pod mokra posciela ,recznikiem itp.mój sposób na upały to klimatyzacja,wentylatory z duza moca,chłodnik, lody i chłodny prysznic Odpowiedz Link
eyes69 O wlasnie 18.07.09, 17:05 Klimatyzacje lubie tylko w samochodzie albo w miejscu pracy. W domu mam wentylator i nie czuje zadnego upalu. Spi sie swietnie, a nawet bywa zbyt zimno. Odpowiedz Link
tyssia Re: patent na upał 18.07.09, 19:15 Oo ja też pod mokrym bym nie usła, a nawet jesli to jak bym sie przebudziła to pomyślałabym ze młoda sie posikała Odpowiedz Link
schiraz Re: patent na upał 18.07.09, 19:52 Mieszkam na strychu, mam wentylator taki stojący, dosyć dużej mocy, ale na noc boję się go zostawiać działającego, bo chwilowo jestem sama z dwójką dzieci, w razie jakiegoś spięcia w starej instalacji nie wiem czy zdążyłabym poratować dzieciaki. W nowym domu mam montowane takie wentylatory pod sufitowe, z lampami, ale i tak tam będzie chłodniej. Dzisiaj na termometrze pokojowym mam 35 stopni, jak spadnie deszcz (na co się zanosi) i runie na rozgrzaną papę na dachu, dach odda ciepło do środka i będę miała bliżej 40 stopni w nocy. Stary drewniany strych to po prostu koszmar latem. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: patent na upał 18.07.09, 20:48 a u nas dziś skończył się upał tralala. I nawet grilla w deszczyku zrobiliśmy Odpowiedz Link