semida 21.07.09, 21:13 Jedzie?Kto? bO MOJ M schizy dostaje ze bedzie sam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slimakpokazrogi Re: OKUNINKA 21.07.09, 21:19 niech nie boi żaby, nie bedzie sam ja zaraz zrobię posumowanie na maglu i w ogóle napiszę co i jak. Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: OKUNINKA 21.07.09, 21:21 eeeeeeje, no mój też się szykujw przeca zresztą sem, miałyśmy sie chłopami wymieniac Odpowiedz Link
aga9001 Re: OKUNINKA 21.07.09, 21:27 Ja jadę , ale sama Bo wolnośc ... jest miała od czasu do czasu Odpowiedz Link
doral2 Re: OKUNINKA 21.07.09, 21:41 ekhem.... coś wam powiem.... mój się też odgrażał, że pojedzie Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: OKUNINKA 21.07.09, 21:42 to ja może nie będę zakładać osobnego wątku, bo po co, ten ma ładny tytuł, chociaż bez słowa na K Zaliczkę niniejszym wpłaciły: ceres z chłopem polinkaz z chłopem (być może z dziećmi) semida z chłopem i dzieciem pati kowalska z chłopem i dzieciem aga9001 jako singiel slimak z chłopem i dzieciem. babowa i doralka deklarowały , że prawdopodobnie się pojawią - więc bez zaliczki. Z cudkiem nie wiadomo do końca , jak będzie, więc też zaliczka nie pobrana , tylko kciuki trzymam mocno, żeby się udało. Wszyscy, którzy wpłacili chcą namioty oprócz agi. No i tu malutki problemik, bo za domek trzeba zapłacić w całości.... Możemy my nocować, ale młodego nie liczę jako miejsce, bo on ma rok i śpi z nami w łóżku.... Więc brakuje jednej osoby.... kurde, moglibyśmy zrezygnować z domku i wziąć dwa namioty... Aga zastanów się, bo w tym domku to nie jest za pięknie, a namioty wojkowe, więc jak na namiot- komfortowe. Oczywiście jak coś kaska Ci nie przepadnie, nie martw się oddam nadwyżkę. Udało mi się ich powkręcać i jeszcze nie wysłałam pieniędzy - czekałam, czy jeszcze ktoś się zadeklaruje. Jak coś będę tam osobiście w przyszły wtorek i udało mi się ich przekonać , że przekaz to za długo idzie i poczekają na moją wizytę. Od razu oblukam co i jak na miejscu i popływam w jeziorku może, he he. Czyli, jeśli jeszcze ktoś się dopisze, to zdąży. Odpowiedz Link
margotka28 Re: OKUNINKA 22.07.09, 08:44 w jakim terminie jedziecie? Bo ja też tam będę od poniedziałku. Odpowiedz Link