jk3377 27.07.09, 18:21 kupilam bo nowosc...ale to jakies jedno wielkie G...!!! smierdzi na odleglosc i nie wiem czym? ma taka odrzucajaca won ze koszmar... na kogos tez tak dziala?... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Różowy PUR 27.07.09, 18:54 o matko. A ja się zaczełam zastanawiać co to za skrót PUR. Puder jakiś czy cuś A ten pur to do płukania jest czy do czego? Bo do płukania to ja tylko lenora dla niemowlaków używam (biały) i strasznie mi się podoba. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Różowy PUR 27.07.09, 18:57 aha... Ja w sumie zmywarkę używam, ale płyn mam... czekajcie sprawdzę w kuchni... fairy sensitive z rumiankiem. Bardzo ładnie pachnie. Odpowiedz Link
amoreska Re: Różowy PUR 27.07.09, 18:59 Nie wiedziałam, że istnieje Lenor dla niemowlaków. Jak wygląda butelka? Czy on nie alergizuje(czy jest podobny do płynu "Jelp")? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Różowy PUR 27.07.09, 19:08 amor - ja nie wiem czy on ma jakieś atesty, że dla niemowlaków się nadaje. Butelka taka jak wszystkie, płyn biały, napis Lenor Sensitive. Nad napisem niemowlak w niebieskim ręczniku, a pod napisem białe kwiatki. Czekaj sprawdzę na butelce czy ma jakieś napisy, że dla niemowlaków.... poza napisem "testowany dermatologicznie" w ingliszu nie ma nic na ten temat. TO ten namalowany niemowlak mnie chyba tak zmylił. A tak na marginesie to noworodkowe rzeczy piorę tylko w płynie lovella i są i miękkie i pachnące bez konieczności użycia płynku do płukania. Odpowiedz Link
schiraz Re: Różowy PUR 27.07.09, 19:10 Lenor dla niemowlaków to sensitive bodajże i butelka jest biała. Ja też używam Fairy Asia, niedrogi, dobry i ładnie pachnie. Moja trzymiesięczna córa ma ciuchy prane w zwykłym proszku, Młodemu też tak prałam i żyje, więc proszku nie doradzę (ja kupuję niemieckie). Płyn używam właśnie ten Lenor biały albo silan również biały Odpowiedz Link
grave_digger Re: Różowy PUR 27.07.09, 20:13 ja ogólnie pur uwielbiam. odkąd go odkryłam może 2 lata temu już więcej nie kupiłam żadnego innego. różowy cuchnie. ale ten z aloesem pachnie Odpowiedz Link