andziulec 29.07.09, 20:06 Dziś był ostatni dzień mojej pracy. Niestety. W perspektywie jeszcze rok w domu przede mną i brak pomysłu co robić dalej. Kosmetyczka, sprzątaczka, gosposia-milion pomysłów na sekundę i żaden nie wydaję się dobry. Chce mi się płakać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exotique Re: Chyba sobie poryczę... 29.07.09, 20:10 to placz. moze to oczysci umysl i emocje. jak to mowila scarlrett - pomysl o tym jutro Odpowiedz Link
cudko1 Re: Chyba sobie poryczę... 29.07.09, 20:36 płacz i mysl o tym co da Ci większą kase bo niestety albo stety to to jest PRAWDZIWYM wyznacznikiem Twojej pracy, Odpowiedz Link
prosiaczek.only Re: Chyba sobie poryczę... 29.07.09, 20:46 Mam nostalgiczny nastroj.Samotnie mi.Sie dolaczam. Ide plywac zaraz, moze to pomoze Odpowiedz Link
deela Re: Chyba sobie poryczę... 29.07.09, 20:56 > Dziś był ostatni dzień mojej pracy. Niestety. W perspektywie jeszcze rok w > domu przede mną jak to rok? a czemu rok? ja tez nie wiem co mam poczac ze soba ale zazwyczaj jak nie wiem to cos sie pojawia tak jak teraz Odpowiedz Link
andziulec Re: Chyba sobie poryczę... 29.07.09, 20:59 Bo dopiero w przyszłym roku młody pójdzie do przedszkola. Na razie muszę go rehabilitować ruchowo i słuchowo. Do normalnej pracy więc dopiero za rok. Przydałoby się coś zdalnego (moje obecna firma jest na to za głupia), domowego, coś co nie kolidowałoby z byciem z młodym. Odpowiedz Link
deela Re: Chyba sobie poryczę... 29.07.09, 21:01 a to takie buty oj ze zdalna robota kicha ja cos cudem podlapalam ale to takie tylko dorywcze Odpowiedz Link
andziulec Re: Chyba sobie poryczę... 29.07.09, 21:16 taki dorywczy cud miałam przez dwa lata ostatnie niestety się skończył Odpowiedz Link
miacasa Re: Chyba sobie poryczę... 29.07.09, 21:24 e, będzie dobrze, pisklak najważniejszy a w domu możesz z powodzeniem prowadzić sklep internetowy Odpowiedz Link
moofka Re: Chyba sobie poryczę... 29.07.09, 21:17 nie martw sie - rok to bardzo duzo czasu na pewno cos sie wyklaruje zawsze mozesz wziac dotacje z urzedu na wlasna dzialalnosc akurat masz spokojny rok, zeby cos wymyslic, zaplanowac Odpowiedz Link
epistilbit Re: Chyba sobie poryczę... 29.07.09, 21:35 a ja się akurat pocieszam, że rok zleci tyle mam do obrony Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: Chyba sobie poryczę... 29.07.09, 22:20 Zostań moderatorką forum emagiel. To musi być imponujące zajęcie... Odpowiedz Link
iskierka40 Re: Chyba sobie poryczę... 29.07.09, 22:41 mama-dzwoni napisał: > Zostań moderatorką forum emagiel. To musi być imponujące zajęcie... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Chyba sobie poryczę... 29.07.09, 22:48 mama-dzwoni napisał: > Zostań moderatorką forum emagiel. To musi być imponujące zajęcie... żebyś wiedziała. Nie spodziewałam się, że tyle kretynów/kretynek ten świat nosi. Odpowiedz Link