tabakierka2 05.08.09, 08:37 jestem w połowie 3 księgi 4 części - ale się dzieje!!! kurcze!!! Chciałabym szybciej czytać, ale już nie jestem w stanie! Ta część jest zdecydowanie najciekawsza! Co te książki w sobie mają, że tak wciągają??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boja21 Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 08:52 Na mnie działają odmładzająco Czuję się jakbym miała 17 lat. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 08:54 oj, zdecydowanie - na mnie też! przypominają mi się młodzieńcze miłostki -szczególnie, że też dokonywałam wyboru między dwoma facetami no, może nie takimi Odpowiedz Link
boja21 Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 09:13 No i mi na dodatek podoba się też filmowy Edward. Tu nowe plakaciki New Moon: www.pudelek.pl/artykul/18861/nowe_plakaty_ksiezyca_w_nowiu/ Odpowiedz Link
wimperga Zimerzch? 05.08.09, 09:16 widziałam raz w autobusie kobietę czytającą tę książkę. O czym ona jest? Odpowiedz Link
boja21 Re: Zimerzch? 05.08.09, 09:20 O pierwszej miłości, wampirach, wilkołakach - to tak w wielkim skrócie. Niesamowicie wciągające ksiązki. Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Zimerzch? 05.08.09, 09:21 wimperga napisała: > widziałam raz w autobusie kobietę czytającą tę książkę. O czym ona jest? nie bluźnij zaraz Ci wyślę na gazetową skrzynkę nie zniechęcaj się pierwszym tomem kolejne są mega wciagające Odpowiedz Link
wimperga Tabakierka!!!! 05.08.09, 11:17 tabakierka2 napisała: > > zaraz Ci wyślę na gazetową skrzynkę czekam i czekam... Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Tabakierka!!!! 05.08.09, 11:18 wimperga napisała: > tabakierka2 napisała: > > > > > > zaraz Ci wyślę na gazetową skrzynkę > > czekam i czekam... nie wiem jak, bo nie masz wizytówki mogę Ci tylkko gołą wiadomość wysłać załóż sobie wizytówkę Odpowiedz Link
wimperga Re: Tabakierka!!!! 05.08.09, 11:27 tabakierka2 napisała: > > nie wiem jak, bo nie masz wizytówki > mogę Ci tylkko gołą wiadomość wysłać > załóż sobie wizytówkę Już! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 09:27 a widzisz? ciocia pszczola mowila wciaga nie? to co ...jestes team edward czy team jacob? osobiscie uwazam ze nie ma nic lepszego niz gorocokrwisty wysoki mlody indianin nago latajacy po lesie. mniau Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 09:32 pszczolaasia napisała: > a widzisz? ciocia pszczola mowila wciaga nie? to co ...jestes team > edward czy team jacob? ja? zdecydowanie jacobteam jakoś Edward taki niewyraźny i mdły mi się zdaje jakiś taki memejowaty > osobiscie uwazam ze nie ma nic lepszego niz gorocokrwisty wysoki mlody indianin > nago latajacy po lesie. mniau mrrrrrrrrrrau Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 09:36 > zdecydowanie jacobteam piona > jakoś Edward taki niewyraźny i mdły mi się zdaje > jakiś taki memejowaty dokladnie...ale jak przeczytasz midniaght sun...niestety tylko 12 rozdzialow takiego edwarda bym polubila Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 09:42 pszczolaasia napisała: > > dokladnie...ale jak przeczytasz midniaght sun...niestety tylko 12 rozdzialow > takiego edwarda bym polubila > hmm...ale o czym mówisz? Jestem na 3ciej księdze 4 tomu. Kiedy będzie wspomniany przez Ciebie midnight sun? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 09:50 nigdy nie bedzie bo pani meyer sie wsierwila bo wycieklo do netu jej praca i przestala to pisac a szkoda. a to co jest to moge ci przeslac na @. tylko obiecaj mi ze przeczytasz jak skonczysz czytac sage! Odpowiedz Link
bswm Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 10:07 Pszczolasia, ja tez poprosze na gazetowego Odpowiedz Link
cudko1 Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 09:51 hmm...ale o czym mówisz? > Jestem na 3ciej księdze 4 tomu. > Kiedy będzie wspomniany przez Ciebie midnight sun? > jest to 123 rozdziałów nieopublikowanyc,dostępne tylko w necie, zmierzch napisany od strony edwarda, moim skromnym zdaniem o niebo lepsze niż od strony belli, są jeszcze 13,14, i 15 rozdział ale tu taj autorstwo jest wątplie, niemniej przeczytałam aha ja jednka jestem edwardteam Odpowiedz Link
tabakierka2 no to dawajcie!!!! 05.08.09, 09:54 kurcze!!! wkurzyła się pani Meyer? i nie będzie? eeeej, a jak to mogło wyciec zanim ona to opublikowała? a może zmieni zdanie? Cudaku, czemu wolisz edwarda? nie wkurzałby się taki facet,co to dla Ciebie wszystko zrobi, świata poza Tobą nie widzi, każdy pyłek Ci sprzed nogi sprzątnie? oj, ja bym się w tym miodzie utopiła Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no to dawajcie!!!! 05.08.09, 09:56 aka do poczytania ekipie filmowej zmierzchu celem zbadania gruntu. ktos inteligenny wzial i skopiowal i fruuu poszlo w swiat. sie wsciekla normalnie. a mogla nie dawac wszytskim i/albo ewentualnie zastrzec... no ponoc nie daje sie przekonac. no ale z czasem..moze.. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 09:55 > moim skromnym zdaniem o niebo lepsze niż od strony belli, znacznie lepszy > są jeszcze 13,14, i 15 rozdział ale tu taj autorstwo jest wątplie, > niemniej przeczytałam fanmade czytalam- przeslodzone bleeeh. Odpowiedz Link
tabakierka2 Dzięki wielkie, pszczólka:) 05.08.09, 10:03 mam przeczytać jak skończę 4tom? mężol mnie z domu wyrzuci za te książki - już na mnie patrzy jak na szaleńca kiedy siedzę i czytam z wypiekami choć raz dał się namówić, że będzie mi czytał, a ja będę robić obiad oczywiście super mu wyszło ' edłord...blablabla...dżejkob...blablabla...' Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dzięki wielkie, pszczólka:) 05.08.09, 10:05 ani sie waz przeczytac wczesniej Odpowiedz Link
bswm Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 10:05 cudko1 napisała: > aha ja jednka jestem edwardteam Ja też Odpowiedz Link
marysienka44 Re: a ja już 05.08.09, 10:40 pisałam w tym watku o Zmierzchu cz.1 forum.gazeta.pl/forum/w,88104,97820356,,Przeczytalam_i_obejrzalam_Zmierzch_kicha_.html?v=2 zabrałam sie za część druga, przeczytałam więcej niż połowę i ... nie chce mi się dalej czytać. Nie wciąga mnie, nudzi wręcz. Więc na razie odpuszczam,może kiedyś wrócę do tej ksiażki. Ja chyba na nią za stara jestem Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a ja już 05.08.09, 10:47 bywa mnie wciagnelo. byc moze dlatego ze to byla pierwsza seria jaka dorwalam po 7 miesiecznej abstynencji czytelniczej- blizniaki to nie zarty a ja sie kompetnie troche przy nich odmozdzylo. no i pierwszy tom bylam zdegustowana. drugi- lepiej...trzeci lepiej, czawrty sama nie wiem a film obejrzalam najpierw. moze dlatego podobal mi sie nawet jednym slowem letkie latwe mile i przyjemne. czasem trzeba na cos takeigo trafic Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: a ja już 05.08.09, 10:48 marysienka44 napisała: > > zabrałam sie za część druga, przeczytałam więcej niż połowę i ... nie chce mi > się dalej czytać. Nie wciąga mnie, nudzi wręcz. Więc na razie odpuszczam,może > kiedyś wrócę do tej ksiażki. > Ja chyba na nią za stara jestem czytaj, czytaj! chcesz, to Ci zdradzę jakiś szczegół z IV części ja na początku też byłam mega sceptyczna a teraz nie mogę się dosłownie oderwać Odpowiedz Link
pszczolaasia :) 05.08.09, 10:42 pamietaj czerwone wytrawne wino to podstawa! bawcie sie widzialas? www.youtube.com/watch?v=Lyldfq0kQOc&feature=related edłord to jakis cienias... Odpowiedz Link
karra-mia pszczolaasia 05.08.09, 10:48 ja też chcę na gazetowego to coś nieopublikowanego ładnie proszę Odpowiedz Link
inia33 Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 11:17 a ja wierna wampirkowi jestem, mam pierdolca na punkcie zdolności magicznych, siła fizyczna i nawet te bicepsy do mnie nie przemawiają Edward bardziej tajemniczy jest (chociaż czasem wkurzajacy tym niezdecydowaniem), w filmie Jacob za bardzo dzieciak z twarzy jest, no i porażka, jak mu włosy obcięli no nie wiem, u mnie magia i nadnaturalne zdolności zdecydowanie wygrywają Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 11:20 inia33 napisała: > Edward bardziej tajemniczy jest (chociaż czasem wkurzajacy tym > niezdecydowaniem), w filmie Jacob za bardzo dzieciak z twarzy jest, > no i porażka, jak mu włosy obcięli > kurcze, no nie wiem jest dla mnie jakiś taki 'chciałbym ale się boję' no i zimny i blady jest już wolę Jacoba - namietny, gorący typ a filmu jeszcze nie widziałam Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 11:41 Czytam pierwszą część i idzie mi to jak po grudzie.... Nuuuda... Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 11:44 marta_i_koty napisała: > Czytam pierwszą część i idzie mi to jak po grudzie.... Nuuuda... nooo... pierwsza dla mnie też była tragiczna w zasadzie opis każdego dnia w szkole - non stop to samo ale w drugiej i trzeciej zaczyna się dziać i robi się ciekawie - przez pierwszą trzeba szybko przebrnąć - pozostałe są bardziej 'dorosłe' Odpowiedz Link
semida Re: o kurcze - Zmierzch!!! 05.08.09, 15:33 Kocham Edzia! I spojrzałam na plakaty-wyobrazalam ich sobie tak jak jest na filmie(z wyjątkiem Belli-ona miala byc mniej ciekawa) Ja chcę film!!!Kto ma??? Odpowiedz Link