deela 05.08.09, 22:15 przez caly dzien bite 4 cm kielbasy jeden chlebek typu wasa pol prince polo przez caly dzien!!! czym on kurwa zyje - fotosynteze przeprowadza czy jak??????????? dodam ze takie jedzenie to u niego raczej norma Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: moje dziecko zjadlo 05.08.09, 22:17 deelka pisałaś kiedys, że on taki niejadek a powiedz ty mi, badania wszystkie ma ok? mój małż miał takiego kumpla, też zył z powietrza, a badania zawsze wychodziły mu ksiązkowe nie martw się, może mu się odmieni Odpowiedz Link
deela Re: moje dziecko zjadlo 05.08.09, 22:18 na razie wszystko ok moze sie na ta celiaklie skusze czy cos.... Odpowiedz Link
lady.godivia Re: moje dziecko zjadlo 05.08.09, 22:19 deela, moje starsze tak mialo, przezyło, teraz jest duże i wpierdziela za trzech Odpowiedz Link
deela Re: moje dziecko zjadlo 05.08.09, 22:22 ja tak chceeeeeeeeeeeeeee moglabym caly dzien stac przy garach zeby on jadl Benek je za 2 dzieci az mi sie plakac ze szczescia chce jak on te butel wciaga Julek to jadl po 60-90 ml Odpowiedz Link
ez-aw Re: moje dziecko zjadlo 05.08.09, 22:27 Deela - nie napisze Ci, co mój dziś zjadł. Nie chcę Cię dobijać. Odpowiedz Link
lady.godivia Re: moje dziecko zjadlo 05.08.09, 22:27 mam dokładnie to samo starszy syn jadł jak ptaszek, nawet 2 godziny siedzial nad obiadem i nie zjadal całego dzis ma 13 lat ma 180 cm i wpierdziela za trzech Male - obecnie 1 i 6 miechów wpierdziela z każdym i wszystko co sie da Odpowiedz Link
mathiola Re: moje dziecko zjadlo 05.08.09, 22:26 iii tam, wyżyje. Mój najmłodszy długo długo jadł jeno suche bułki i zupy. Odpowiedz Link
deela Re: moje dziecko zjadlo 05.08.09, 22:27 ech moze jaka zupe ugotuje zazwyczaj cos tam zjada ez-aw nie dobijaj mnie Odpowiedz Link
mathiola Re: moje dziecko zjadlo 05.08.09, 22:31 a teraz tak się porobiło, że to co wcześniej kupowałam na miesiąc starczy na tydzień, bo młodsze ruszyły do żarcia..... Wolałam, jak te suche bułki żarły Odpowiedz Link
zales239 Re: moje dziecko zjadlo 05.08.09, 22:37 U nas lodówka jest podstawowym sprzętem w domu,wyżerają wszystko,grzebiąc jeszcze po szafkach w poszukiwaniu słodyczy Ale tak było od zawsze,trzeba było najpierw nakarmić butlą a potem dopiero kąpać Cała trójka taka żarta plus szanowny małżonek Odpowiedz Link
alleo1 Re: moje dziecko zjadlo 05.08.09, 22:42 To ja Cię pocieszę, ze takim niejadkiem byłam, a potem mi przeszło Jeszcze jako sześciolatka siadałam rano do śniadania, na 15 (!) szłam do zerówki, a po powrocie "kończyłam" śniadanie. A potem pojechałam na kolonie. Po moim powrocie rodzice doznali szoku, bo o dokładki obiadu się ubiegałam Odpowiedz Link
inia33 Re: moje dziecko zjadlo 05.08.09, 23:17 z tymi koloniami to uwazaj, bo ja-tez niejadek-jako dziewieciolatka wrocilam z takowych jak kosciotrup, wszyscy mysleli, ze w szpitalu bylam Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: ale ktore - to mlodsze ??? 05.08.09, 23:08 eeeeeeee moja tez jest niejadek ostatnio - chce zrec sama, a ze nie potrafi jesc jeszcze lyzeczka, to sie zlosci; jeszcze od trzech tygodni jest wegetarianka, na dodatek nie zre warzyw i jajek a wczesniej zarla - i to domowej roboty mleko pije rano, owoce je, ale z reszta kanal moze to kwestia lata, przejsciowego kresu jakiegos - dopoki jest zwawa (mimo przeziebienia) - nie zamierzam sie przejmowac. Odpowiedz Link
lady_nina Re: moje dziecko zjadlo 05.08.09, 23:07 eee, całkiem przyzwoicie pojadło - moja 5 lat na takich racjach głodowych jedzie. Waży 16 kilo, ale energii ma za 10! Odpowiedz Link
grave_digger Re: moje dziecko zjadlo 06.08.09, 08:03 ja miałam podobnie ze starszą. nie jadła nic dosłownie. w wieku 3 lat zaczęłam ją odrobaczać. po pierwszej dawce zentelu apetyt wrócił w ciągu 24h i przez następny miesiąc jadła tak, jakby nigdy nie jadła. to był szok dla całej rodziny. potem apetyt się unormował. w końcu woła, że jest głodna. dziś ma 4,5 roku. Odpowiedz Link