Dodaj do ulubionych

Jestem przerażona

11.08.09, 18:04
Właśnie sobie oglądałam zdjęcia z Okuninki i...MASAKRA.Jestem gruba jak stodoła.Nie myślałam że aż tak przytyłamsad
Stopniowo rosło,rosło przez jakieś 2 lata...no i urosło mi...WSZYSTKO.Nie ma to jak przejrzec na oczysad
Odchudzam się,kurwa odchudzam się...
Obserwuj wątek
    • panna.migotka777 Re: Jestem przerażona 11.08.09, 18:17
      No bez przesady, ile ważysz?? 270 jak pacjenci chirurgów otyłości na discovery??
      Jak chcesz zgubić kilka kilogramów to polecam z własnego doświadczenia dietę
      South Beach. I nie katuj się dietami cud bo są niezdrowe i z efektem jojo.
      • semida Re: Jestem przerażona 11.08.09, 18:19
        Około 90 to juz spokojnie ważęsad
        Kiedys wazylam 105,schudlam do 72 i teraz znowu.
        Fakt,pracowalam na to 2 lata mocno ale dopierodzis spojrzalam na siebie obiektywnie.Byłam chyba najgrubsza na calym polu namiotowymsad
        • panna.migotka777 Re: Jestem przerażona 11.08.09, 18:33
          Kobieto, 90 kilo to nie tragedia. Nie dołuj się tylko bo będzie gorzej. Idź do
          Empiku albo zamów przez neta książkę od diety SB i zacznij od poniedziałku.
          Nastawisz się do tego czasu psychicznie, uspokoisz i szybko zlecisz z wagi. Ja w
          półtora miesiąca schudłam 8 kilo, ściągam spodnie bez rozpinania guzika i
          suwaka. Masz tu link do książki:

www.allegro.pl/item711005009_nowa_ksiazka_dieta_south_beach_turbo_a_agatson.html

Ta dieta działa i jest mądrze skomponowana, likwiduje napady głodu i daje
          ogromne pole do popisu w przygotowaniu potraw. Ja się najadam pod korek zdrowymi
          rzeczami. Po schudnięciu mam morfologię jak nastolatek więc masz dowód że to
          zdrowe odchudzanie. W książce masz przepisy ale są tam niektóre składniki trochę
          nie na polskie realia, olej przepisy i gotuj co chcesz ze składników dozwolonych
          w poszczególnych fazach diety. Dasz radę!!
    • deela Re: Jestem przerażona 11.08.09, 18:59
      mam to samo
      ale jakos motywacja mi sie rozchwiała
      • dlania Re: Jestem przerażona 11.08.09, 19:09
        MUsisz sobie dilka zrobic zdjęcie na polu namiotowym na tle powabnych 16-tekwink
        • deela Re: Jestem przerażona 11.08.09, 21:19
          e tam
          jak ja mialam 16.....
      • dlania Semida, dawaj te zdjęcia 11.08.09, 19:09
        niech ja je ocenie obiektywniewink
        • karra-mia Re: Semida, dawaj te zdjęcia 11.08.09, 21:12
          dobrze dlanka gada
          foty dawaj, my ocenimy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka