hellious 15.08.09, 09:28 Wczoraj rowerek przyjechal. Poskrecalismy i pelni entuzjazmu sadzamy mlodego a on... ledwo ziemi dotyka Eh, a mialam nadzieje ze sobie jeszcze posmiga zanim sie pogoda spierdzieli Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: Mlody jest za maly.:( 15.08.09, 09:32 hellka nie smuć się, dorosnie i do tego narazie może się oswajać z nim, oglądać go sobie, bawić się nim na swój sposób Odpowiedz Link
hellious Re: Mlody jest za maly.:( 15.08.09, 09:34 Tak, tyle ze on by chcial na niego usiasc, a jak siada to sie przewraca, bo nie ma jak sie podeprzec... Boje sie ze go frustracja ogarnie z tego powodu;P Odpowiedz Link
cielecinka hell 15.08.09, 12:35 a jaki Wy kupiliście? Bo ja mam Puky i jest od 85cm i niby 2 lat, minimalna długość nóżki po wewnętrznej stronie jest bodajże 34 cm. O taki mamy Gnom ma 18.5 miesiąca i od 2 tygodni śmiga na nim jak zawodowiec. Bez problemu dosięga podłoża w najniższym położeniu. Ja przed kupnem, sprawdzałam wysokość siodełka, bo tak jak pisałam Gnom dopiero 1.5 roku skończył i tak jak podejrzewałam większość laufradow była na niego za duża. Dlatego wzięłam Puky. Odpowiedz Link
hellious Re: hell 15.08.09, 12:47 taki mamy. Brakuje mu doslownie ze dwa, trzy centymetry... Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: Mlody jest za maly.:( 15.08.09, 21:53 Ty strasznie monotematyczna jesteś, ciągle piszesz o swoim dzieciaku. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Mlody jest za maly.:( 15.08.09, 21:55 Buty na zajebiście wysokich koturnach mu kupcie . Odpowiedz Link