mathiola 15.08.09, 14:13 Na koncert Madonny. No nie moja bajka kompletnie, ale że w wyższych sferach się obracam , to dostałam podwójny bilet do strefy VIP. Grzech nie skorzystać, nie? Niech zobaczę na własne oczy tę chodzącą legendę. Która mi zazdrości? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Jadę 15.08.09, 14:19 nie zazdroszczę, bo koncertów generalnie ze względu na hałas nie lubię, ale zdaj nam potem relację z fotami najlepiej Odpowiedz Link
bswm Re: Jadę 15.08.09, 14:19 mathiola napisała: > Na koncert Madonny. > Która mi zazdrości? Ja nie Jakoś koncerty mnie nie kręcą, ale mam koleżankę, która się zapożyczyła i najpierw na U2 a teraz na Madonnę pojechała... Może dlatego mnie nie ciągnie, ze w młodości się "nakoncertowałam" Odpowiedz Link
mathiola :) 15.08.09, 14:21 ja też koncertów generalnie nie lubię. Jadę się napić i najeść za darmo Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: :) 15.08.09, 14:30 wez chociaz fot natrzaskaj co no i zazdraszczam, jak cholera!!!!!!!!!! oddasz mi tiketa ? Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: Jadę 15.08.09, 14:36 grzech grzech ale jak kazdy wyjdzie z takiego założenia ze idzie bo grzech nie isc jak tu za darmoche ma bilet to w strefie gwarantowana chujowa zabawa. Ja tam wole kupic bilet z ekipa własną i bawic sie na całego niz później wsród sztywniaków siedzieć poklaskując hehehehhe a takei bilety upłynniałam- niech kto inny sie męczy A tak szczerze to zazdroszcze - ekipa ode mnie pojechała i choc normalnie sama bym sie nie wybrałą to paczka idealna i zabawa zapowiadała sie suuuper ale to wypad na 5 dni a na tyle to szkoda m i małego zostawiac ehhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link
mathiola Re: Jadę 15.08.09, 14:49 Ja nie jadę sama - zabawa gwarantowana. Dobra spadam, trzymajcie się Odpowiedz Link
bswm Re: Jadę 15.08.09, 14:50 mathiola napisała: > Ja nie jadę sama - zabawa gwarantowana. Dobra spadam, trzymajcie się Baw się dobrze! Odpowiedz Link
madameblanka Re: Jadę 15.08.09, 14:50 mamy ci zazdrościć a)znajomości wyższych sfer; b) czy że idziesz na koncert; c) czy że siedzisz w sferze VIP. tak czy siak zazdroszcze ci wszystkiegoooo Miłej zabawy, jakieś drinki będą serwowane? W końcu żeś VIP!! Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: Jadę 15.08.09, 21:17 Żadna, bo to żądna chodząca legenda- to chodząca dziwka. A Twoja strefa VIP ogranicza się do sprzątania po koncercie śmieci z sektora B? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Math, może jakas relacja, hę?;-) 16.08.09, 10:36 math pewnie leczy kaca po drinkach no ale faktycznie mogłaby cosik napisać... Odpowiedz Link
mathiola Dopiero wstałam 16.08.09, 11:17 Bo po 3 wróciłam. Wiecie co, kurnia? Szacun normalnie dla Madonny. Jej muzyka nigdy nie stanie się moją ulubioną, ale szoł, które ta pani czyni, zrobiło na mnie naprawdę spore wrażenie. Przecież to już starszawa pani jest, a skacze jak nastolatka. Gdyby moja mama tak powywijała przez 3 minuty, odpadłaby jej głowa Drinki były dobre jedzenie też, aktywiści katoliccy wystąpili w liczbie autokarów 6 nie zagłuszyli koncertu Idę po kawę. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Dopiero wstałam 16.08.09, 18:52 mathiola napisała: >, aktywiści katoliccy wystąpili w liczbie > autokarów 6 nie zagłuszyli koncertu > Idę po kawę. A widziałam w tiwi babcie z wnuczkami śpiewające Czarną Madonnę. Ciekawe czy matki tych dzieci wiedziały gdzie babcia wnuczęta zabiera? -- Nie idźcie tą drogą Odpowiedz Link