epistilbit 16.08.09, 00:36 mam okres, leje się ze mnie, waga stoi w miejscu, czyli po schudnięciu 3 kg wskazówka jebana się nie rusza, w pracy nieciekawie, zjadałam 3 kawałki pizzy, ale nie wiedzieć czemu mam dziś zarąbisty humor. Tak bez powodu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: Chyba mi odbiło. 16.08.09, 02:14 -przed menstruacją wiążemy wodę- nieraz ze 2 kg waga przyrasta - w każdej diecie dobrze jest zaburzac bilans dostarczanych kalorii organizmowi i należy zjeść jeden posiłek w tygodniu do syta- Odpowiedz Link
dlania Re: Chyba mi odbiło. 16.08.09, 10:33 Bei, a przy tabsach organizm tez tak wode magazynuje? tu_nie_klikać Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: Chyba mi odbiło. 16.08.09, 12:00 dlania napisała: > Bei, a przy tabsach organizm tez tak wode magazynuje? > Ja nie Bei co prawda ale powiem Przy tabletkach estrogenowych organizm zatrzymuje wodę. Przy tych zawierających sam progesteron nie powinien(o ile przed tabletkami kobieta nie miała skłonności do gromadzenia wody) Odpowiedz Link
dlania Re: Chyba mi odbiło. 16.08.09, 12:05 To w sumie mnie pocieszyłaś Bo ja już 4 dni (!) staram sie kontrolowac, co jem, a tu nagle wczoraj na wadze kilogram więcej! Ze złości aż sie najadłam pop cornu na noc A to może po prostu wina tego, że dzis ostatnia tabletke jem. Odpowiedz Link
funkcjonariusz_angua Re: Chyba mi odbiło. 16.08.09, 12:17 Nie no jak od 4 dni kontrolujesz co jesz to faktycznie podejrzane A kg to wcale nie jest dużo. Jakbyś się o innej porze dnia zważyła to całkiem możliwe, że miałabyś kilogram mniej Odpowiedz Link
dlania Re: Chyba mi odbiło. 16.08.09, 13:16 NO ja wiem, wiem, niby, ale dla mnie rezygnacja z wieczornych podgryzaków i piwa to takie wyrzeczenie, że oczekuje SPEKTAKULARNYCH efektów!)) Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Chyba mi odbiło. 16.08.09, 08:38 z humorem się przyłączam: ja mam po prostu cuuuuudnyyyyy reszty nie komentuję, bo to nie moja bajka. Odpowiedz Link