figrut 19.08.09, 01:38 Jak jesteś, to się odezwij. Nie wiem, czy mogę wkleić Twoje zdjęcie z nową fryzurą na forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: Pinaaaa !! 19.08.09, 01:53 Oryginał jeszcze jest, więc wkleję i niech foremki ocenią, czy nie jest lepiej Trochę za słabo rozjaśniłam włosy i nieco się gryzie z kolorem całego zdjęcia, ale dałabym tu taki mniej żółtawy blond. Policzki masz delikatnie muśnięte różem wpadającym w łososiowy, brwi podkreślone brązową kredką. Myślę, że czas na zmianę z fryzury "na grzybka" na fryzurę kobiecą fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1934920,2,1,Pina-odnowa Odpowiedz Link
figrut Re: Pinaaaa !! 19.08.09, 03:24 I jeszcze jedno bo już zasypiam fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1934928,2,1,pina-odnowa2 Myślę, że tu i kolor byłby odpowiedni Odpowiedz Link
figrut Re: Pinaaaa !! 19.08.09, 03:25 Ups. nie wkleiłam fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1934928,2,1,pina-odnowa2 Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Pinaaaa !! 19.08.09, 07:10 fryzura mi się b. podoba. Pina zdecydowanie lepiej by wyglądała w takich włosach. Ale ten blond to strasznie żółty wyszedł. Ten brązowy całkiem fajny... Nie idźcie tą drogą Odpowiedz Link
aga9001 Re: Pinaaaa !! 19.08.09, 07:14 Miałaś kiedyś takie zdjęcie z długimi prostymi włoskami - bardzo korzystnie w tej fryzurze wygladałas Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Pinaaaa !! 19.08.09, 08:43 Ten brąz jest fajny. A te, które na oryginalnym zdjęciu są to malowany był farbą ciemny brąz palette. I gówno z tego wyszło Odpowiedz Link
figrut Re: Pinaaaa !! 19.08.09, 11:02 Kolory włosów są trochę nie za bardzo (szczególnie ten żółty), ale wycinałam fryzurki z neta i nie miały idealnych kolorów dla Twojej karnacji. Ten brąz w oryginale był czarny, ale go przebarwiłam na taki brąz z różową poświatą (jest taki kolor farby, ale nazwy nie pamiętam). Ten żółty niestety tylko rozjaśniłam i wyszedł za żółtkowaty dla Ciebie. Znajdź jakieś fajne fryzurki do okrągłej twarzy, to Ci symulację zrobię. Szukaj fryzurek do okrągłej twarzy i na miarę długości Twoich włosów za dwa, trzy miesiące jak nieco odrosną. Kolor na Twoich włosach nie wyszedł, bo pewnie sama farbowałaś ? Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Pinaaaa !! 19.08.09, 12:36 Tak, szamponetką malowałam. Na farbę nie mogę się zdecydować, bo mam strasznie cienkie włosy, a na środku głowy prawie nie mam. Fryzjerka mi odradza farbiwanie, a jak farbowac, to dwa tony ciemniej Odpowiedz Link
figrut Re: Pinaaaa !! 19.08.09, 14:39 Pina, zrobiłam symulację na dwa tony ciemniej tej pierwszej (żółtawej), ale kolor bardziej odpowiedni. Wklejać ? Odpowiedz Link
figrut Re: Pinaaaa !! 19.08.09, 15:18 Włosy blond, ale w nieco ciemniejszej tonacji i z delikatnym, różowo fioletowym połyskiem. Do Twojej karnacji i rodzaju włosów (słabe i delikatne) wydaje mi się w sam raz Odpowiedz Link
figrut Re: Pinaaaa !! 19.08.09, 15:19 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1935359 Teraz dobrze Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Pinaaaa !! 19.08.09, 15:30 Dwa pierwsze zdjęcia fotoforum.gazeta.pl/u/pina_colada88.html Odpowiedz Link
margotka28 Re: Pinaaaa !! 19.08.09, 15:32 wow, fajnie wyszłaś na tych fotkach. Wynika z tego, że trzeba zapuścić włosy. Masz bardzo sympatyczną twarz. Odpowiedz Link
figrut Re: Pinaaaa !! 19.08.09, 17:34 O kuźwa. Musisz zmienić fryzjerkę, bo takie fajne włosy ścięła tak krótko. W długich o wiele lepiej. Zapuść i poszukaj fryzurki, która będzie Ci się podobać. Zobaczymy jak będzie pasowała do Twojej twarzy Odnoszę wrażenie, że Ty się zupełnie poddałaś i jak zadecydowała fryzjerka, tak nie miałaś śmiałości odmówić. Mogła włosy skrócić, jeśli wymagały podcięcia, ale nie aż tak. Semida, fryzurka nr.3 jest wycięta z twarzy skierowanej w stronę przeciwną niż twarz Piny, więc układa się nie do końca tak, jak powinna Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Pinaaaa !! 19.08.09, 18:01 Ale to ja sama chciałam. Te włosy z drugiego zdjęcia ściełam dwa miesiące po maturze. Jak na razie nie odrosły mi takie. P.s. Na nk mam dużo zdjęć Mogę Ci wysłać na priv namiary. Odpowiedz Link
figrut Re: Pinaaaa !! 19.08.09, 18:13 Daj namiary na gazetową Lubię kombinować z fryzurami ( w gimpie się bawię ). Nie zawsze to, co podoba się mnie, spodoba się innym. Jak pokombinuję, prześlę Ci Twoje fotki na pocztę i sama zadecydujesz, czy dać je pod ocenę ogólną (więcej osób, więcej wad i zalet zauważy), czy zachowasz dla siebie. Powinnaś dostać po łapach za decyzję o tak krótkim ścięciu włosów Odpowiedz Link
semida Figrut 19.08.09, 15:34 Jak dla mnie to ten fryz jeszcze bardziej zaokrągla twarz Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Figrut 19.08.09, 15:39 Margrotka Właśnie jakieś dwa tygodnie temu byłam podciąć włosy u fryzjera. W ramach przygotowań do zapuszczania. Musiałam podciąć, bo miałam strasznie wycieniowane Odpowiedz Link
liwilla1 o em gie 19.08.09, 20:46 moje gratulacje odpicowana pina trafila na najczesciej ogladane magiel jednak jest slawny Odpowiedz Link