irutxeta 24.08.09, 00:28 takie rozwiazanie wymyslil mój chlop chyba sie naprawde wkurze i rozwiode.. zalamka totalna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
your.uthopia Równia pochyła 24.08.09, 00:43 Do czego ma prowadzić/do czego prowadzi - 2 miesiące cichych dni? Odpowiedz Link
irutxeta Re: Równia pochyła 24.08.09, 00:52 absolutnie do niczego, poczatkiem byla straszna awantura narastajaca od prawie roku, nie uznaje cichych dni, nie uznaje nauczek, obrazania sie, odgrywania sia, po prostu mialam dosc, bylo mi wszystko absolutnie obojetne i chyba sie poddalam - za bardzo.. rozmawialism o codziennych sprawach, ale zadne z nas nie wspomnialo nawet slowem o "wrzodzie" powinnam byc madra i umiec manipulowac mezem, a nie umiem, po prostu mi smutno a tam.. pewnie sie znowu wszystko ulozy Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Równia pochyła 24.08.09, 01:24 ni huja.najpierw sie rozmawia o problemie tak dlugo az sie go rozwiaze i zrozumie gdzie tkwi blad/przyczyna.a potem ewentualnie sex ale dopiero po rozwiazaniu problemu. tak bym zrobila jakby u mnie byly ciche dni.u mnie nie ma bo wszystko jest na bierzaco dyskutowane. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: czy seksem mozna zakonczyc 2msce cichych dni? 24.08.09, 06:36 2 miesiace? slownie: dwa miesiace, dni ok 60? ni chuja, nie rozumiem tego ja rozumiem, godzine, dwie, no dobra, dzien, w porywach dwa, ale dwa miechy cichych dni? Odpowiedz Link
liwilla1 Re: czy seksem mozna zakonczyc 2msce cichych dni? 24.08.09, 07:35 dla mnie to tez niewyobrazalne. ja nie jestem w stanie strzelic focha n dluzej niz na kilka godzin, a potem znowu magluje () problem az facet rzyga i w koncu wypracowujemy jakies rozwiazanie. problemem tylko jest fakt, ze w naszym zwiazku tylko ja jestem otwarta na krytyke i potrafie przyznac glosno, ze cos zkefirzyłam. M. (skorpion) tak latwo do autorefleksji nie dochodzi a seks po awanturach jest o wiele lepszy niz zazwyczaj nie to, zebym namawiala Odpowiedz Link
bernimy Liw, co sie czepiasz skorpionów??? 24.08.09, 08:29 " M. (skorpion) tak latwo do autorefleksji nie dochodzi" No no, skorpion długo myśli, pielęgnuje, knuje, ale w końcu też zauważa i jakoś naprawia "a seks po awanturach jest o wiele lepszy niz zazwyczaj nie to, zebym namawial" No, no, no, ja też nie to żebym namawiała Odpowiedz Link
bernimy malutkie pytanie? 24.08.09, 08:27 Ile jesteście po ślubie, ile się znacie? Bo niewyobrażalne są dla mnie TAKIE ciche dni. Życie tracicie! Ja potrafiłam tak, zaraz po ślubie, zaciąć się na 2-3 dni, to był i tak max, ale na szczęście mąż mnie szybko z tego wyleczył. Teraz nie ma u nas czegoś takiego, bo bez sensu jest tracić czas na ciche dni, które niczego nie polepszą, a tylko spowodują dalsze oddalanie się od siebie i zwiększenie tumiwisizmu! Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: malutkie pytanie? 24.08.09, 08:32 bernimy napisała: > Bo niewyobrażalne są dla mnie TAKIE ciche dni. Życie tracicie! > Ja potrafiłam tak, zaraz po ślubie, zaciąć się na 2-3 dni, to był i > tak max, ale na szczęście mąż mnie szybko z tego wyleczył. > Teraz nie ma u nas czegoś takiego, bo bez sensu jest tracić czas na > ciche dni, które niczego nie polepszą, a tylko spowodują dalsze > oddalanie się od siebie i zwiększenie tumiwisizmu! Hej Bern ja bym kurcze nie wytrzymała nawet 3 dni jak to możliwe, żeby 2 ciche miesiace??? dla mnie niewyobrażalne najpierw trzeba się dogadać, a później ładnie pogodzić Odpowiedz Link
bernimy Re: malutkie pytanie? 24.08.09, 08:36 Cześć Ryska No wiesz, ja to potrafiłam być kiedyś zacięta, bo ja to do gaduł raczej nie należę. Na szczęście już nie potrafię Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: malutkie pytanie? 24.08.09, 08:43 bernimy napisała: > No wiesz, ja to potrafiłam być kiedyś zacięta, bo ja to do gaduł > raczej nie należę. poważnie? no co TY! myślałam, żeś Ty gaduła Odpowiedz Link
bernimy gaduła 24.08.09, 09:06 Ty serio tak? Bo jak serio, to ja naprawdę nie gadauła. Dość często czy to w pracy czy w domu słyszę "powiedz coś", "potrajkotałabyś jak kobietka trochę" No ale jak mnie coś napadanie (naprawdę rzadko kiedy, ale czasem napada) to sama zauważam i wtedy słyszę "no, faktycznie, ale to fajne jak tak gadasz" Ty Ryska chyba też nie lubisz gadac, no nie? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: gaduła 24.08.09, 09:09 bernimy napisała: > > Ty Ryska chyba też nie lubisz gadac, no nie? żartujesz, co?:] ja ciąąąąąąągle gadam Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: malutkie pytanie? 26.08.09, 00:23 3 dni??? ja bym nie wytrzymała 3 godzin, ba pewnie 3 minuty byłyby wyzwaniem! Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: malutkie pytanie? 26.08.09, 00:25 ps. tak, tak jestem potwooorna gadułą.... Odpowiedz Link
margotka28 Re: czy seksem mozna zakonczyc 2msce cichych dni? 24.08.09, 09:19 ale, że co? Nie gadacie ze sobą dwa miesiące i nagle mąż do ciebie podchodzi i pyta: chodź się poruchamy na zgodę? W głowie mi się to nie mieści. Odpowiedz Link
princy-mincy Re: czy seksem mozna zakonczyc 2msce cichych dni? 24.08.09, 09:53 dla mnie niepojete ze przez dwa miesiace mozna udawac, ze problemu nie ma rozumiem, ze mozna przesunac rozmowe o problemie (bo piszesz, ze o zwyklych sprawach gadaliscie) o dzien, dwa, jak sie przemysli wszystko i wybierze dobry moment ale 2 mce?? Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: czy seksem mozna zakonczyc 2msce cichych dni? 24.08.09, 10:23 Jak można nie odzywać się do faceta dwa miesiące??? Przecież to nienormalne. Tylko mi jeszcze nie mów, że z nim mieszkasz???!!! Dlaczego od razu zakończyć? Przecież podczas seksu nie musicie się do siebie odzywać (poza och, ech , ach) i ciche dni przedłużyć o kolejne 2 miesiące. To dobry sposób na rozładowanie skumulowanego napięcia ale na zakończenie cichych dni - niekoniecznie... Odpowiedz Link
bluemadlen-1 Re: czy seksem mozna zakonczyc 2msce cichych dni? 24.08.09, 10:31 2 msc ciche dni to faktycznie rozejdźcie się bo chyba związek troszke nie dojrzały. Ciche dni to trwają znacznie krócej a ich koniec każdy wybiera jaki im obojgu pasuje. Odpowiedz Link
inia33 Re: czy seksem mozna zakonczyc 2msce cichych dni? 24.08.09, 11:12 eh, kobiety, nie wszystko na tym świecie jeszcze widziałyście mój ojciec do mamy potrafił się kilka miesięcy nie odzywać, tylko "służbowo", mama chodziła po ścianach z nerwów, nerwicy i wieńcówki się dorobiła... i wcale nie było tak, że też się nie odzywała, nie, u niej zawsze co w sercu to na języku, ale tata to zlewał, mogła się nagadać, robić awantury, prosić, grozić-wielkie g...! ale nie rozwiedli się, choć było blisko (jak byłam malutka, niedawno się dowiedziałam), chyba zawsze bardzo się kochali, mimo wszystko... co do znaków zodiaku, tworzą interesujący zestaw: tata koziorożec, mama strzelec a co do seksu po cichych dniach-nie wiem, ja oni to rozwiązywali i jakoś nie bardzo chcę wiedzieć... PS. teraz między nimi znowu jest nie za dobrze, ale to już zupełnie inna bajka (ale wiem, że nadal bardzo się kochają) Odpowiedz Link
mearuless Re: czy seksem mozna zakonczyc 2msce cichych dni? 25.08.09, 23:43 inia napisala: mój ojciec do mamy potrafił się kilka miesięcy nie odzywać, tylko "służbowo", mama chodziła po ścianach z nerwów, nerwicy i wieńcówki się dorobiła... i wcale nie było tak, że też się nie odzywała, nie, u niej zawsze co w sercu to na języku, ale tata to zlewał, mogła się nagadać, robić awantury, prosić, grozić-wielkie g...! o w morde, jestes moim dzieckiem- tak wynika z tego co przezylas... Odpowiedz Link
inia33 Re: czy seksem mozna zakonczyc 2msce cichych dni? 26.08.09, 00:17 Mea, jeśli dobrze zrozumiałam to, co napisałaś-to współczuję... Odpowiedz Link
mearuless Re: czy seksem mozna zakonczyc 2msce cichych dni? 26.08.09, 10:50 no nieststy.... ja mam jak twoja mama. juz staramy sie jak najmniej czasu spedzac razem, wyjezdzac na wakacje osobno a i tak jest zle, gorzej i fatalnie. czasami juz dostaje szajby, chociaz mysle ze u nie to nie wiencowka a psychiatrykiem albo wiezieniem sie skonczy. Odpowiedz Link
mathiola 2 MIESIĄCE???? 25.08.09, 23:47 Nie wiem jak się kończy 2 miesiące cichych dni.... Nienie, kłamię. Wiem jak, bo jednak przerabiałam w zamierzchłych czasach. może nie tyle ciche di to były co zmierzch naszego związku. Już pisałam pozew rozwodowy. Jedna spróbowaliśmy powalczyć. Nie seksem, tak się nie da, żeby wszystko wyprostować. Rozmową tylko i wyłącznie. Seks później. Odpowiedz Link
deodyma Re: czy seksem mozna zakonczyc 2msce cichych dni? 26.08.09, 00:08 nie wyobrazam sobie tego... mnie by tam sie nawet seksic nie chcialo, gdyby zaszla taka sytuacja... Odpowiedz Link
iska202 Re: czy seksem mozna zakonczyc 2msce cichych dni? 26.08.09, 11:43 Nie da się.Ja najdłuższy okres cichych dni jaki przerabiałam to tydzień.I miałam serdecznie dosyć.My niestety jesteśmy oboje uparci i ciężko się przełamać któremuś jako pierwszemu.Ale nie zakończyliśmy tego seksem, tylko rozmowami. Odpowiedz Link
karra-mia Re: czy seksem mozna zakonczyc 2msce cichych dni? 26.08.09, 14:32 po pierwsze: 2 miechy cichych dni???? mozna tak mieszkając ze sobą po drugie: chyba ci nie zależy, bo piszesz: eh wkońcu pewnie i tak się ułozy. To się pytam, co się ułozy?? Jak się ułozy?? Ludzie nie prościej wylać żale, ulac sobie żółci, oczyścić atmosferę? Sex owszem super, ale cichych dni to on u was nie zakończy, rozładujecie się trochę, ale milczeć będziecie dalej. Żyjecie obok siebie a nie ze sobą tak? Odpowiedz Link