deela 26.08.09, 04:44 forum.gazeta.pl/forum/f,91824,Mamy_bez_tajemnic_.html albo kurwa BEZ tajemnic albo ukryte\no jedno z dwoch drogie panie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka.chili Re: buhahahahahahha 26.08.09, 07:20 a co wkurza Cię że nie możesz podczytac??Bez tajemnic nie oznacza że dla wszytskich Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: buhahahahahahha 26.08.09, 07:45 hmmmmm....mi sie wydaje ze jej to nie wkurza tylko po prostu rośmieszyło. Tytuł forum w konfrontacji z logowaniem na pierwszy rzut oka kojarzy sie z paradoksem który moze wywołac usmiech. A tu od razu że podczytus z niej buhahahhahahahahah Odpowiedz Link
deela Re: buhahahahahahha 26.08.09, 10:21 dzieki kokoszka ty jedna mnie rozumiesz\ no i jak ciebie nie lubic ? Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: buhahahahahahha 26.08.09, 07:48 a tak przy okazji bo widze że masz siedzisz na owym forum- jak Ci tam ? Jeśli to nie tajemnica - jaki jest tam klimat jest ? temart mamowe czy bardziej na luzie? Odpowiedz Link
mariolka55 Re: buhahahahahahha 26.08.09, 07:51 a co nie można sobie poczytać i podogryzać co Odpowiedz Link
doral2 Re: buhahahahahahha 26.08.09, 09:05 mariolcia, poddaj reklamacji swoje poczucie humoru, chyba masz jakąś usterkę w nim... to ja pierdziu te tajemnice, nie chcę mieć ośmiu rąk do zapierdzielania na ośmiu etatach.. ze swoich dwóch jestem w zupełności zadowolona Odpowiedz Link
mariolka55 Re: buhahahahahahha 26.08.09, 09:16 > mariolcia, poddaj reklamacji swoje poczucie humoru, chyba masz jakąś usterkę w > nim... no ostatnio,trochę mi szwankuje i nie mów do mnie mariolcia plisssssssssssssssssssss Odpowiedz Link
mariolka55 Re: papryczka.chili 26.08.09, 09:20 > tak jestem centusiem heuehhe a to nie wiedziałam ze centusiostwo do "nas" przypisują ostatnio słyszałam że małopolska to region gdzie dziadkowie zapieprzają na dorosłe juz dzieci i często wnuki Odpowiedz Link
papryczka.chili Re: papryczka.chili 26.08.09, 09:23 jest tak zdarza się, mój teśc ma 70 lat i dalej zasówa ale na swoje kredyty Odpowiedz Link
liwilla1 faktycznie 26.08.09, 09:29 jak na nazwe dla forum zamknietego ni przypiął ni wypiął Odpowiedz Link
mearuless eee sztywniary! 26.08.09, 10:13 o co wam znowu chodzi??? szef was opierdolil z rana, czy kij od szczotki utknal w dupie za gleboko by sie go na dobry poczatek dnia pozbyc??? ja piernicze, jakie to wszystko smetne i znowu przyjebujace sie do kazdego slowa: przelezei takie, przeczyta nie zrozumie a zamiast glowe popiolem sypnac ze takie tepawe to jeszcze uszczypliwym komentarzem rzuci- o kurfffa... trza naprawde walizki pakowac.. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: eee sztywniary! 26.08.09, 10:27 masz jakiś problem? jeden ma prawo się przyczepić do czegoś/kogoś i zalinkować drugi ma prawo to skomentować tak jak chce prawda? natomiast Twój komentarz brzmi jakbyś coś połknęła z rańca już drugi raz się mnie czepiasz Odpowiedz Link
mearuless Re: eee sztywniary! 26.08.09, 10:43 kobieto,tu sie nikt do niczego nie przyczepia. tutaj pani dila zwrocila uwage na zabawne zaprzeczenie niby cos jest otwarte a jest zamkniete- rozumiesz???? tu nie chodzi o chec podgladania, szpiegowania,wysmiewania -tylko na humorze sytuacyjnym. jednych to smieszy inni nie rozumieja- taki lajf. a co do ciebie tocz ja sie do ciebie czepiam??? nieeeeeee nigdy!!! Odpowiedz Link
mariolka55 Re: eee sztywniary! 26.08.09, 10:53 > kobieto,tu sie nikt do niczego nie przyczepia. no polemizowałabym > tutaj pani dila zwrocila uwage na zabawne zaprzeczenie niby cos jest otwarte a > jest zamkniete- rozumiesz???? > tu nie chodzi o chec podgladania, szpiegowania,wysmiewania -tylko na humorze > sytuacyjnym. humor sytuacyjny to może i jest,ale przekaz nie bardzo > jednych to smieszy inni nie rozumieja- taki lajf. > no widzisz,taki tępak ze mnie ale dzięki ze mi wytłumaczyłaś > a co do ciebie tocz ja sie do ciebie czepiam??? > nieeeeeee nigdy!!! w sumie to nie wiem czemu sie mnie,tak uczepiłaś w sensie negatywnym... nie przyjmujesz krytyki i tyle,jeżeli Ci raz ktoś coś wytknie,to już niechęć na całego dziecinna trochu jesteś Odpowiedz Link
mearuless Re: eee sztywniary! 26.08.09, 10:59 ale naprawde nie!!! no dobra- moze kiedys zabolala mnie twoja ocena mojej osoby. ja krytyke przyjmuje, tylko nie po prostacku i nie na forum publicznym. zreszta chyba nikt nie lubi jak go oskarzaja publicznie, wyciagaja jego kryzysowe sytuacje... a teraz pani mariolko, pozwol ze bedziemy sobie tu obie istnialy, bez wzajemnej agresji, i wyciagania brudow i bez tworzenia swoich psychologicznych portretow jesli cie to ucieszy i zadowoli to wlasnie przed moim monitorem zawisla biała flaga. milego dnia Odpowiedz Link
mariolka55 Re: eee sztywniary! 26.08.09, 11:09 mearuless napisała: > ale naprawde nie!!! > no dobra- moze kiedys zabolala mnie twoja ocena mojej osoby. > ja krytyke przyjmuje, tylko nie po prostacku i nie na forum publicznym. > > zreszta chyba nikt nie lubi jak go oskarzaja publicznie, wyciagaja jego > kryzysowe sytuacje... no trochę palnęlam wtedy bez namysłu,bo wkurzylo mnie to ze zarzucasz innym glupoty,nie widząc siebie,ale bez przesady nic nie wyciągałam,ogólnie napisałam... nie znam Twojej sytuacji bo widzialam tylko początek akcji,a potem wszystko bylo pokasowane,wię moze ocenilam Cię pochopnie przeprosiłam a Ty mnie zmieszalaś z blotem i teraz też co chwile probujesz mnie poniżyć,to jest dopiero prostackie nie lubie niewyjaśnionych sytuacji > > a teraz pani mariolko, pozwol ze bedziemy sobie tu obie istnialy, bez wzajemnej > agresji, i wyciagania brudow i bez tworzenia swoich psychologicznych portretow: > ) > ok. jak chcesz,choć wolałabym pogadać ja nie czuje żadnej agresji,za to odczuwam ją od Ciebie > jesli cie to ucieszy i zadowoli to wlasnie przed moim monitorem zawisla biała f > laga. > > milego dnia no cóz... miłego dnia Odpowiedz Link
exotique Re: buhahahahahahha 26.08.09, 11:00 tez sie usmialam jak kliknelam wczoraj chyba Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: buhahahahahahha 26.08.09, 11:36 Też to widziałam i kurcze ... nawet zgłoszenie chciałam wysłać, by zgłębić te TAJEMNICE Kusi to co niedostępne Odpowiedz Link
aniuta75 Re: buhahahahahahha 26.08.09, 13:50 A może chodzi o brak tajemnic między sobą a nie wobec całego internetu ? Odpowiedz Link