zefirekk 26.08.09, 09:07 AAA, było zajebiście, poryczałam się, pokrzyczałam, poskakałam no i chcę jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nawet "Creep" zagrali, szał!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: Radiohead - wrażenia 26.08.09, 09:09 zefirekk napisała: > AAA, było zajebiście, poryczałam się, pokrzyczałam, poskakałam no i chcę > jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nawet "Creep" zagrali, szał!!! > ja miałam koncert pod blokiem (jakiś niecały km od Cytadeli mieszkam) - a Creepa oczywiście słyszałam Żadna mnie nie odwiedziła? zaraz focha strzelę Odpowiedz Link
romashka Re: Radiohead - wrażenia 26.08.09, 10:50 A ja przez cały ostatni miesiąc przekonywałam się, że „nie chcę jechać, nie chce jechać” – i nie pojechałam. Trochę mi przykro, ale cholera, taki lajf, musiałam zostać w swoim mieście i tyle… lepiej było wmówić sobie, że nie będę żałowac Creepa mi nie szkoda, ale, ale… zagrali „Climbing up the walls”? Odpowiedz Link
alesio23 Re: Radiohead - wrażenia 26.08.09, 10:52 iestety też słyszałam ten koncert, choć mieszkam kawałek od cytadeli.N Odpowiedz Link
princy-mincy Re: Radiohead - wrażenia 27.08.09, 13:00 Witam krajanke Tez kiedys mieszkalam obok Cytadeli i zawsze slyszalam wszystkie koncerty (min Juwenalia) Teraz juz mieszkam dalej i koncertu nie slyszalam Choc jak przejezdzalam ok 19, to tlumy ludzi widzialam ciagnacych w tamtym kierunku Odpowiedz Link
justynaoj Re: Radiohead - wrażenia 26.08.09, 19:50 dla creepa obejrzałam specjalnie film ``Rikszarz``- nie miałam płyty a tam grali ten kawałek , a wczoraj w radiowej 3 zagrali utworek o 5.50 rano- dałam na cały regulator i aż bułki podskakiwały (pracuję w piekarni) Odpowiedz Link
deela Re: Radiohead - wrażenia 26.08.09, 22:19 !!!!!!!!!!bylo mega mega MEGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link