liwilla1 26.08.09, 10:04 trochę późno, ale dzieki temu moje cycki nie wygladaja jak po ataku rekina a moze ominie mnie "kasowanie"? ;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: moja słodka Liwia ma pierwszy ząbek! :D 26.08.09, 10:07 A ile ma Twoje Maleństwo, że późno? Mojej niestety (bo gorzej dla ząbków) pierwszy wyszedł gdy miała 3m- ce, drugi dopiero gdy miała 6m-cy, ale przenigdy mnie nie pogryzła i nigdy nic się nie działo z powodu ząbków. Odpowiedz Link
mariolkka Re: moja słodka Liwia ma pierwszy ząbek! :D 26.08.09, 10:14 Oj Majeczce tez szybko wyszly zabki wlasnie tez miala pierwsze dwa jak miala 3 miesiace a teraz ma prawie 19 i od dwoch miesiecy ma juz 20 sztuk ... Slyszalam rozne opinie, podobno im pozniej zabki wychodza tym sa mocniejsze i dluzej siedza w sensie mleczaki Odpowiedz Link
mearuless Re: moja słodka Liwia ma pierwszy ząbek! :D 26.08.09, 10:16 to nie pozno. moja mlodsza tez tak miala. no to wypada ci[wam] zyczyc aby pozostale zeby wyszly bezbolesnie i bezproblemowo. no i do ataku na marchewki!!! Odpowiedz Link
tabakierka2 a teraz prezent:) 26.08.09, 10:18 1 dla Małej a drugi dla kibicujących maglowych ciotek daj zdjęcie małej z zębem albo bez zeba Odpowiedz Link
liwilla1 prosze bardzo 26.08.09, 10:41 co prawda zdjecia zabka nie mam, ale wstawiam w miare aktualne fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1945459,2,2,DSC08719 Odpowiedz Link
liwilla1 Re: prosze bardzo 26.08.09, 10:50 merci nie to, zebym nie wiedziala, ze jest ladna ale serce matczyne lase na takie komplementy Odpowiedz Link
bernimy Re: prosze bardzo 26.08.09, 10:51 No to jeszcze raz: śliczna z wilkimi oczętami No i ten cudny wiek, prawda? Odpowiedz Link
liwilla1 Re: prosze bardzo 26.08.09, 10:53 oj tak, cudny wiek dzisiaj w jej kupie znalazlam naklejke (taka niewielka) z samochodziku brata nawet dalo sie rozpoznac, z którego po kolorach Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: prosze bardzo 26.08.09, 10:54 liwilla1 napisała: > oj tak, cudny wiek dzisiaj w jej kupie znalazlam naklejke (taka niewielka) z > samochodziku brata nawet dalo sie rozpoznac, z którego po kolorach o matko!! czy to wiek, w którym dziecię pochłania wszystko, co w okół??? Odpowiedz Link
liwilla1 Re: prosze bardzo 26.08.09, 10:57 tak, to TEN wiek, kiedy dziecko staje sie mocno mobilne i wszystko pakuje do paszczy Odpowiedz Link
mearuless skad wy bierzecie takie dzieci 26.08.09, 10:45 z niebieskimi oczami??? ja dwie rumunki urodzilam, a staralam sie jak moglam zeby chociaz oczy mialy po mnie Odpowiedz Link
liwilla1 Re: skad wy bierzecie takie dzieci 26.08.09, 10:48 wiesz, u mnie odwrotnie. mam orzechowe oczy, a oboje moich dzieci niebieskie - po malzu. moj kolor po ormianskich praprzodkach od strony mojej mamy, ale moj tata jest niebieskookim rudzielcem (moj syn to wlasnie wykapana kopia dziadziusia). Odpowiedz Link
adkam77 Re: skad wy bierzecie takie dzieci 26.08.09, 10:50 Śliczna panienka. Gratulację ząbka. Mojemu młodszemu pierwszy wyszedł jak miał 14 miesięcy. To była radość Odpowiedz Link
liwilla1 O! 26.08.09, 10:52 Mojemu młodszemu pierwszy > wyszedł jak miał 14 miesięcy. To była radość o to faktycznie dosyc pozno... ale ponoc im pozniej zabki wychodza, tym sa mocniejsze na starosc Odpowiedz Link
elan-o100 Re: O! 26.08.09, 10:59 liwilla1 napisała: > o to faktycznie dosyc pozno... ale ponoc im pozniej zabki wychodza, tym sa > mocniejsze na starosc no niestety muszę Cie zmartwić..... wypadną jej te zęby za kilka lat mimo wszystko Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: moja słodka Liwia ma pierwszy ząbek! :D 26.08.09, 17:23 gratulacje wiem jak cieszy pierwszy ząb Odpowiedz Link