kkokoszkaa 26.08.09, 13:59 bo to dzisiaj tak? życzę ci byś upiekla cudnego murzynka i nie utyła od niego . Generalnie szmpańskeij zabawy i suuuuper prezenów- jak dostaniesz to się pochwal! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: sto lat antyka 26.08.09, 14:02 to i ja też szczęścia i uśmiechu, z uśmiech przywoła całą dobrą resztę Odpowiedz Link
antyka Re: sto lat antyka 26.08.09, 14:02 Ano dzisiaj wielkie dzieki Pizda ze mnie, bo se zazyczylam na urodziny... Nie spadnijcie z krzesla... Zazyczylam sobie, zeby chlop sfinansowal zakup wozka dla gamonia numer 2. Zeby nie bylo, gamon jest tez jego PS. Chlop mowi, zebym sie nie przejmowala, ze i tak kwiatki kupi i ze w razie czego jest w co swieczki wbic Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: sto lat antyka 26.08.09, 14:51 wózek to za becikowe sobie kupisz, no ale skoro tak juz sie dogadałas no ale wiesz jakieś ładne majteczki choc sobie kup- zawsze to prezent dla ciebie juz będzie a nie dla dziecia....a dzieć w brzuszku czy juz poza bo w sumie to palnęłam z tym becikowym Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: sto lat antyka 26.08.09, 14:54 o jej ale bredze cós mi sie powaliło, oczywiście ze jestes w ciąży cofam mój poprzedni post. Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: sto lat antyka 26.08.09, 14:03 No to ode mnie też: uśmiechu, radości, grzecznych dzieci, zawsze świecącego słońca, żadnych kolejek w sklepie, banku i na poczcie, samych życzliwych ludzi dookoła, zadowolenia z pracy, boskich wakacji co roku, kwiecistego balkonu, dużo kasy i spełnienia marzeń !!! Odpowiedz Link