mariolka55 27.08.09, 16:47 mylę sobie Ciebie z sobą czytam czasem Twoje wpisy i myśle sobie co ja napisałam serio,serio jak tak na szybko patrze to mi sie zdarza pomylić ciekawe czy inni tez nas mylą??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: mariolkka 27.08.09, 16:52 Ja nie myle. Ja myle tylko beaty (nie wiem, czy jedna jest czy dwie) i do niedawna myliłam jkk i jjkk - do tej pory jestem w szoku, że one sa dwie! Odpowiedz Link
mariolka55 Re: mariolkka 27.08.09, 17:48 > Ja nie myle. Ja myle tylko beaty (nie wiem, czy jedna jest czy dwie) i do > niedawna myliłam jkk i jjkk - do tej pory jestem w szoku, że one sa dwie! ojoj to ja Beaty i jj-tki tez mylę!!! i często nie potrafię odróżnić,w sensie że nie pamiętam czy to ta jj-ka czy ta druga cos tam pisała,zdjęcie wklejała hmmm Odpowiedz Link
mariolkka Re: mariolkka 28.08.09, 10:23 a wiesz ja tez pare razy czytalam twoje posty i myslalam sobie cz to ja pisalam czy nie hihihi Odpowiedz Link
dlania Re: mariolkka 27.08.09, 16:55 Jeszcze serei i setia - tzn. nie myle ich, ale nigdy nie pamietam, która jest z Lublina. A może żadna!? Albo obie. Odpowiedz Link
mariolka99 Re: mariolkka 27.08.09, 17:21 He he, ja też tak mam Tylko głupio było mi się przyznac )) Odpowiedz Link
mariolka55 a Ciebie mariolko99 :D 27.08.09, 17:49 widziałam kiedyś na ematce,tu chyba nie Odpowiedz Link
mariolka55 mariolko99 27.08.09, 17:52 a czemu masz taki głupi nick jak ja? od imienia? bo ja nie kiedyś go nie znosiłam ,chciałam zmienić a teraz hmmm nawet go polubiłam chyba, znaczy tego nicka mojego Odpowiedz Link
mariolka99 Re: mariolko99 27.08.09, 18:34 A skąd od imienia Zaczynałam hmm.. "kariere" forumową od nieistniejącego juz forum "cosmo". Był tam zlot półdebili i małolatów, ze znajomymi postanowiliśmy wpasować się w konwencję forum A że "mariolka" to takie lokalno- środowiskowe określenie głupiej tlenionej blondzi w białych kozaczkach- więc pasowało idealnie I zostało Odpowiedz Link
mariolka55 Re: mariolko99 27.08.09, 18:47 ja też wymyśliłam z głupa,żeby się zakamuflować potem sama kojarzyłam siebie jako mariolcie tipsową blondzie i chcialam zmienić,ale jakoś tak zostala ta mariolka,a ja nabrałam dystansu i nawet zaczynam ją lubić Odpowiedz Link
grave_digger Re: no i tą też uwielbiam 27.08.09, 20:03 a mnie mam nadzieję nikt nie myli, bo grabarz jest TYLKO JEDEN Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: no i tą też uwielbiam 27.08.09, 21:19 a ja ze zdumieniem (niezbyt miłym )zorientowałam się własnie ze istnieje forumowiczka o nicku caffe_tea.... no i ja sama bym takie nicki myliła (wiec jestem troche zdegustowana ze nie jestem "oryginalna" ) Odpowiedz Link
bernimy NO NIE!!! 28.08.09, 10:21 Nie dość, że niedawno zorientowałam się, że JK COŚ TAM COŚ TAM (spokojnie, już odróżniam, choć nadal nie wiem, która jest z W-wy) są dwie to jeszcze się kurdę mariolek natworzyło. Byłam pewna, że jest JEDNA!!! Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: NO NIE!!! i jeszcze 28.08.09, 18:38 Ja to kawa (kawoszka i kawofilka) a caffe_tea to jakas "farbowana" bo herbatę lubi ps. dałam własnie popis roztrzepania na wątku "maglowe nicki" bo mi sie pozajączkowało z tym watkiem i szukałam tego mojego wpisu stad -> tam i nie znajdując go - walnełam post z oburzeniem ze mnie tam wykasowano ... ehhh... głuupia caffe -mocca , głuuupia Odpowiedz Link
mariolka55 Re: NO NIE!!! 29.08.09, 10:58 > Nie dość, że niedawno zorientowałam się, że JK COŚ TAM COŚ TAM > (spokojnie, już odróżniam, choć nadal nie wiem, która jest z W-wy) > są dwie to jeszcze się kurdę mariolek natworzyło. Byłam pewna, że > jest JEDNA!!! też byłam pewna ze jestem jedna Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: no i tą też uwielbiam 28.08.09, 10:48 caffe_mocca napisała: > a ja ze zdumieniem (niezbyt miłym )zorientowałam się własnie ze istnieje > forumowiczka o nicku caffe_tea.... > no i ja sama bym takie nicki myliła (wiec jestem troche zdegustowana ze nie > jestem "oryginalna" ) matulu!!! a ja myślałam, że to Ty jesteś! Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: no i tą też uwielbiam 28.08.09, 18:39 Tabakierka! ja wiem ze nas obie tez mylą czasem (tzn. mnei myla z tobą bo ja się mniej udzielam a ty bardzien na emaglu znana ) A myla dlatego że masz w sygnaturce taka fajna kawkę Odpowiedz Link
mariolkka Re: mariolko99 28.08.09, 10:26 A ja mam wlasnie tak na imie i bardzo lubie swoje imie Odpowiedz Link
doniak0 czy ja Was mylę???? 28.08.09, 11:00 nie..... tylko przed wejscie na ten watek, pomyslałam dlaczego ta samo osba zakłada watek o swoim nicku )) Odpowiedz Link
mariolka55 Re: mariolko99 29.08.09, 10:56 mariolkka napisała: > A ja mam wlasnie tak na imie i bardzo lubie swoje imie wiem,ogladałam Twoją wizytówke dobrze że lubisz,ja swoje nie specjalnie lubię Odpowiedz Link
karra-mia Re: mariolkka 28.08.09, 20:42 ja się juz nawet nie zastanawiam nad tym, bo by mnie do trójmiasta... znaczy się Toszek_Rybnik_Lubliniec wywieźli mariolkę55 kojarzę, reszta podobna,a le jednak nie ta caffe mocca dla mnie jest jedna, bo jak już z tea to nie jest kawa jkk czy jakoś tak nigdy nie połapię, więc nie myślę dlania jest tylko jedna, a jak jest jakaś diana to wystarczy, że przeczytam is ię kapne, że to nie nasza dlanka Śimak oj tak, ty i ja - jednorazowe Odpowiedz Link