asiaiwona_1 29.08.09, 10:11 Co nic nie piszesz jak bobas? jakoś mało cię na maglu. No ja w sumie też nie udzielam się zbyt często, ale zawsze coś tam skrobnę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: CURA 29.08.09, 10:16 Kura, to ty rozpropagowałas ten plecak Herlitza Anabele? To teraz mi powiedz, czy te szelki to sie montuje na najnizszym poziomie dla najmłodszych dzieci? Czy tez jeszcze nie doszłas do tego miejsca skomplikowanej budowy plecaka?)) Odpowiedz Link
cura_domestica Re: CURA 29.08.09, 10:21 Plecak trzeba na dzieciu wyregulować , każde dziecie inne to inaczej mu szelki leżeć będą najlepiej wsadzić na plecy ( już zapakowany ) i regulować Ps. Chyba się zgłoszę po jakiś procent od reklamy Odpowiedz Link
cura_domestica Re: CURA 29.08.09, 10:19 hehe łatwo powiedzieć Nie wiem w co mam łapy wsadzić. Najstarszą do szkoły trzeba było wyszykować ( ja z tych co wszystko na ostatnią chwilę) ,Młodszej staram się wynagrodzić czas ciążowy (kiedy to się ruszać już nie mogłam ) A Młody został zaopatrzony w smoka (wiem wyrodna jestem) żeby mi przy cycu nie wisiał non stop. Pomału zaczynam wszystko ogarniać więc pomału na magiel wracam Jak i się uda to wkleję potem parę fotek Jaśka . Odpowiedz Link
mearuless Re: CURA 29.08.09, 13:16 ojej cura!!! ja nie wiedzialam zes ty urodzila:0 no to duzo zdrowka dla maluszka!!! pozdrawiam Odpowiedz Link
bernimy Re: CURA 29.08.09, 22:41 Fajnie w końcu coś poczytać co słychać! Czekam na fotę pana przystojniaka Odpowiedz Link