aga9001 01.09.09, 11:44 stres w pracy. Podły dzień, podły już tydzień trwa od jakiegos czasu. Wlazłam na magla nie pomaga, Zjadłam pół czekolady - nie pomaga. BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU POMOCY !!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funkcjonariusz_angua Re: Metody na ... 01.09.09, 11:47 Może zestresowany Paul Ci pomoże www.toys4boys.pl/Zestresowany-Paul-item1456.html Odpowiedz Link
dlania Re: Metody na ... 01.09.09, 11:48 Agus, aa co sie dzieje? I czemu ty juz w pracy - ja jeszcze nie. Odpowiedz Link
bswm Re: Metody na ... 01.09.09, 11:49 Oddychaj głęboko, wyjdź się przejść na chwilę, zamknij się chociaż w kibelku i sobie wyobraź, że jesteś na ślicznej łące i oglądasz motyle i kwiaty... i powiedz sobie, że ci wszyscy, którzy Cię wkurzają muszą z sobą spędzać 24h na dobę - a Ty tylko kilka godzin i jakiego masz fuksa Odpowiedz Link
bernimy Re: Metody na ... 01.09.09, 12:39 Mi zawsze pomaga ulubiona muzyka, m.in. Vaya Con Dios I nie przenoś pracy (i stresów) do domu! Odpowiedz Link