lady.godivia 01.09.09, 20:25 Krakowianki polećcie cos niedrogiego ale fajnego i w centrum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolinka2 Re: hotel w Krakowie 01.09.09, 20:34 Ja ostatnio byłam w Ascot www.hotelascot.pl/ ceny w miarę, przyjemna obsługa, kameralnie. Odpowiedz Link
dtz Re: hotel w Krakowie 01.09.09, 21:52 ja nie z Krakowa, ale spałam w Ibisie w samym centrum, w pokoju miejsce dla 3 osób, warunki calkiem ok Odpowiedz Link
chiyo28 Re: hotel w Krakowie 02.09.09, 11:50 w centrum z hasłem fajnie i niedrogo moze być kłopot. Nie wiem ile dla Ciebie jest niedrogo. Ja polecam Campanille. jesli będziesz miec samochód to fajny jest Hotel System Premium na wylotówce na Warszawę ( bo w Krakowie jest 2, jest jeszcze System na Opolskiej chyba) Wynajmowałam tez bardzo fajne mieszkanie koło galerii Kazimierz (2 pokoje z kuchnią, super komfort - 200 zł/doba) - wybierałam z tej strony www.noce.pl/SR/index2.php?lang=pl&k=1&pk=2 Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: hotel w Krakowie 02.09.09, 12:11 nie wiem jak teraz, ale zeszlym milenium () spalam w polonii. byl troche drogi..ale na ostatnia chwile szukalam i nie wybrzydzalam. fajnie bylo...blisko dworca, blisko centrum. Odpowiedz Link